2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Yani hani bazen engelli oluyornya otozimi falan yada nblm bazen uzuvlari gelismiyo allah korusun zaten rahim hasta olan bebegi dusuruyor tutunmasini engelliyo bi cok faktor var genetigi bozuksa embriyonun allah korusun
Ay Allah korusun kötü oldu içim Allahım sağlıklı sıhhatli bebisler nasip etsin hepimize inşallah

Amin canin aminn kotu olmasin icin bunlar hep ihtimaller sonucunda allah korusun biz hep iyi dusunelim hep iyi olsunnn insallah bu arada senin durum nedir nasil gidiyor
Amin inşallah iyi olsun
Benim 2 tane 5. Gün embriyom var. Transfer hazirligindayim 9unda tekrar kontrolüm var kesin transfer tarihi o zmn belli olacak

Hadi hayirlisi rabbom aratmadan tekte tutturmaya nasip etsin insalalh allahim.dilerim rabbimdenn seni sevinc gozyasladima bigsun insalalhhh
Senin durumun nedir 3. deneme demişsin Rabbim yüzünü güldürsün inşallah senin bebisin var mı 2. deneme tutmuş galiba

Senin durumun nedir 3. deneme demişsin Rabbim yüzünü güldürsün inşallah senin bebisin var mı 2. deneme tutmuş galiba
Yok malesef benim.tutu hic bir sikintim.yoktu ne kanamam oldu nede bisey doktora ilk muayne gittik orda canim.cok candi benim.alttan bakti doktor orda bi kanadi ertesi gun dustu zaten komple gitti iste oyle sacma birsey yasadim.doktor tabi saglikli olsaydi tutunurdu muhabbti yapti artik bilmiyorum

Simdi artik 5. Gunume giricem allah nasip.ederse insallah tutunuyordurda hayirlisiylan son olur bu bebislerimizi kucagimiza aliriz

Her şey bizler için inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur annesine hiç bırakmaz sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Çok sağolun bugün transferim oldu bakalım neler olacak yarın mı 1.gün yoksa bugün mü?
Bugun 1.gun ben 21 mayis transfer oldum 31 mayista evde idrar yaptim koyu çıktı çizgi, hemen kan verdim 566 cikti bugun 2 ye katlanmış. 2 gun guzel dinlen hafif yürüyüş yap evde bide ben surekli ya rahim ya muhit diye zikrettim,ayrica sakin internetten biseyler arastirip kafanı karistirma yataginda yat film dizi izle orayi unutt yemene icmene dikkat et Rabbim hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin. Hamileymissin gibi davran kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…