- 11 Ocak 2019
- 338
- 245
- 53
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.001
Ay Allah korusun kötü oldu içim Allahım sağlıklı sıhhatli bebisler nasip etsin hepimize inşallahYani hani bazen engelli oluyornya otozimi falan yada nblm bazen uzuvlari gelismiyo allah korusun zaten rahim hasta olan bebegi dusuruyor tutunmasini engelliyo bi cok faktor var genetigi bozuksa embriyonun allah korusun
Benim de biraz ağrışarım var hayırlısı bakalımBende saat 20 de yaptım çok yanma oldu. Kaşıntı oldu sonrasında. İğne yerim de ağrıyor hala.
Amin canin aminn kotu olmasin icin bunlar hep ihtimaller sonucunda allah korusun biz hep iyi dusunelim hep iyi olsunnn insallah bu arada senin durum nedir nasil gidiyorAy Allah korusun kötü oldu içim Allahım sağlıklı sıhhatli bebisler nasip etsin hepimize inşallah
İnşallah çok sağolunCanım hayırlı uğurlu olsun inşalllah. Pozitif haberlerini de ver de neşelensin buralar. Hepimiz umutla bekliyoruz. Herkesin ki tutar inşallaaah
İnşallah 14 haziranda haber edicem inşallah pozitif olurİnşallah seninledir güzel haberler bekliyoruz
Allahım en mutlu günün etsin 14 haziranı hepimiz mutlu olalım şu topic deİnşallah 14 haziranda haber edicem inşallah pozitif olur
Amin inşallah iyi olsunAmin canin aminn kotu olmasin icin bunlar hep ihtimaller sonucunda allah korusun biz hep iyi dusunelim hep iyi olsunnn insallah bu arada senin durum nedir nasil gidiyor
İnş ikisi de tutar bol bol çoğalırızAmin inşallah iyi olsun
Benim 2 tane 5. Gün embriyom var. Transfer hazirligindayim 9unda tekrar kontrolüm var kesin transfer tarihi o zmn belli olacak
Nasip olursa benim de o gün transferim olacakİnşallah 14 haziranda haber edicem inşallah pozitif olur
İnşallahİnş ikisi de tutar bol bol çoğalırız
Hadi hayirlisi rabbom aratmadan tekte tutturmaya nasip etsin insalalh allahim.dilerim rabbimdenn seni sevinc gozyasladima bigsun insalalhhhAmin inşallah iyi olsun
Benim 2 tane 5. Gün embriyom var. Transfer hazirligindayim 9unda tekrar kontrolüm var kesin transfer tarihi o zmn belli olacak
Aminnnn hepimiz için inşallahHadi hayirlisi rabbom aratmadan tekte tutturmaya nasip etsin insalalh allahim.dilerim rabbimdenn seni sevinc gozyasladima bigsun insalalhhh
Senin durumun nedir 3. deneme demişsin Rabbim yüzünü güldürsün inşallah senin bebisin var mı 2. deneme tutmuş galibaHadi hayirlisi rabbom aratmadan tekte tutturmaya nasip etsin insalalh allahim.dilerim rabbimdenn seni sevinc gozyasladima bigsun insalalhhh
Ayyy çok heyecanlı bi süreç değil mi yaa belirsizlik heyecan üzüntü mutluluk hepsi varNasip olursa benim de o gün transferim olacakgüzel gün olsun insallah
Aynen öyle yapalım evrene pozitif gönderelim pozitifler bize gelsinAyyy çok heyecanlı bi süreç değil mi yaa belirsizlik heyecan üzüntü mutluluk hepsi vargüzel olcak hep olumlama yapalım kötü düşünme yok
Yok malesef benim.tutu hic bir sikintim.yoktu ne kanamam oldu nede bisey doktora ilk muayne gittik orda canim.cok candi benim.alttan bakti doktor orda bi kanadi ertesi gun dustu zaten komple gitti iste oyle sacma birsey yasadim.doktor tabi saglikli olsaydi tutunurdu muhabbti yapti artik bilmiyorumSenin durumun nedir 3. deneme demişsin Rabbim yüzünü güldürsün inşallah senin bebisin var mı 2. deneme tutmuş galiba
Her şey bizler için inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur annesine hiç bırakmaz sağlıkla kucağına almak nasip olsunYok malesef benim.tutu hic bir sikintim.yoktu ne kanamam oldu nede bisey doktora ilk muayne gittik orda canim.cok candi benim.alttan bakti doktor orda bi kanadi ertesi gun dustu zaten komple gitti iste oyle sacma birsey yasadim.doktor tabi saglikli olsaydi tutunurdu muhabbti yapti artik bilmiyorum
Simdi artik 5. Gunume giricem allah nasip.ederse insallah tutunuyordurda hayirlisiylan son olur bu bebislerimizi kucagimiza aliriz
Aminn aminn canim benimm cumlemiz icin insllahhhHer şey bizler için inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur annesine hiç bırakmaz sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Çok sağolunbugün transferim oldu bakalım neler olacak yarın mı 1.gün yoksa bugün mü?
Bugun 1.gun ben 21 mayis transfer oldum 31 mayista evde idrar yaptim koyu çıktı çizgi, hemen kan verdim 566 cikti bugun 2 ye katlanmış. 2 gun guzel dinlen hafif yürüyüş yap evde bide ben surekli ya rahim ya muhit diye zikrettim,ayrica sakin internetten biseyler arastirip kafanı karistirma yataginda yat film dizi izle orayi unutt yemene icmene dikkat et Rabbim hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin. Hamileymissin gibi davran kendineÇok sağolunbugün transferim oldu bakalım neler olacak yarın mı 1.gün yoksa bugün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?