- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.021
Bolca dinlen canım avakadro ananas ve şu tüket bu zamanda böyle yapın diyorlar bilmiyorum biliyormuydun ☺ valla bende öyle bazen giremiyorum bi bakmışım bir sürü şey yazılmışTabikiher dk burdayım zaten herkese yazasım geliyor sonra kimin hikayesi neydi karıştırıyorum
Ay masallahhh darisi basimiza allahimmm bizlerede nasip etsinnBugun 1.gun ben 21 mayis transfer oldum 31 mayista evde idrar yaptim koyu çıktı çizgi, hemen kan verdim 566 cikti bugun 2 ye katlanmış. 2 gun guzel dinlen hafif yürüyüş yap evde bide ben surekli ya rahim ya muhit diye zikrettim,ayrica sakin internetten biseyler arastirip kafanı karistirma yataginda yat film dizi izle orayi unutt yemene icmene dikkat et Rabbim hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin. Hamileymissin gibi davran kendine
Aminnn yaaaa bu haziran ayı hepimizin genişlerimize kavuştuydunuz ay olsun herkes tatlis anne olsun ins aminAllahım en mutlu günün etsin 14 haziranı hepimiz mutlu olalım şu topic de
2.gün kasik agrilarim basladi progestan igne, progestan 200mg 3 kere fitil bide 3 tane estrofem iciyorum acaba bunlarmi yapiyor diye düşündüm ama tutunmada bu agri oluyormus gercekten adet agrisi gibi tek taraflı bacagima vuruyodu agrilarim halada devam ediyor. Belimde agri oldu hafif goguslerde hassaslik basladi. Yeme icmede hiç sıkıntım olmadi istahliydim. 3 gün yataktan cikmadim desem yeridir,yatakta yiyip ictim lavobo haricinde fazla dolanmadim,onda da 2 -3 tur attimki kan dolaşımı olsunn diyeAy masallahhh darisi basimiza allahimmm bizlerede nasip etsinnpeki sizdeki belirtiler neydi hatirliyormusunuz acaba
Çok guzel duygular demi hiç salma bence her anının tadını çıkar canım benim ins güzel haberlerde alacağız allahin izniyleInsallah insallah allhim bize yardim etsinnn ya insallah saglikli tutunsunlarrdayav 3. Olmasina ragmen hala mesela belirti ariyorum elimde olmadan bi sal dimi kendini yok yani bide gecen sefer ben gun gun not almistim hamile kalmdan omce simdi onlara falan bakiyorum hep kafayi yemesek iyidir ya
Benim artik 5. Gune giriyorum tranferim.ya ilk iki gün kasiklarim asiri agridi hatta gece bi ara uyandim.agridan bacaklarim.falanda agridi boyle belim popom falan ilk 2 gun masallahi vardi belim simdi biraz normal arada boyle agri gidiyr amq rahatsiz etmiycek sekilde hatta agridan ziyade aciyla karisik bi degisik bisey bu ardaa asiri kasiklarim.duzenli agrimalari devam ediyor goguslerimdede yavastan baslasi bazen epey hissediyorum bazen normal oluyor ay bilmiyorum hafiftende midem bi tuhaf2.gün kasik agrilarim basladi progestan igne, progestan 200mg 3 kere fitil bide 3 tane estrofem iciyorum acaba bunlarmi yapiyor diye düşündüm ama tutunmada bu agri oluyormus gercekten adet agrisi gibi tek taraflı bacagima vuruyodu agrilarim halada devam ediyor. Belimde agri oldu hafif goguslerde hassaslik basladi. Yeme icmede hiç sıkıntım olmadi istahliydim. 3 gün yataktan cikmadim desem yeridir,yatakta yiyip ictim lavobo haricinde fazla dolanmadim,onda da 2 -3 tur attimki kan dolaşımı olsunn diyedarisi size hayatim tüm kalbimle duacinizim
canım gaz sancsı sıslıklık agrı flan hep o ılaclar yuzunden hıc merak etmeKızlar merhaba bugün tedavide 5. Günüm kontrole gittim büyüme var cetrotide iğne vuruldum yarın da vurulcam ama o iğneden mi bilmiyorum bi ağrılar bi şişlik çok rahat kıpırdayamıyorum
AYNEn evet tam da öyle inşaallah hemen toplanır da kurtulurumcanım gaz sancsı sıslıklık agrı flan hep o ılaclar yuzunden hıc merak etme
ınallah canım allah yardımcın olsun ınsallahhAYNEn evet tam da öyle inşaallah hemen toplanır da kurtulurum
Aynen öyle ınsan sabirsizlaniyor merak ediyor herseyi oraya yorumluyor,insallah guzel haberlerini burdan aliriz. Dikkat et kendine is güç ağır isler yapma sen sakın gerisi Allah' ın takdiri ol der olurBenim artik 5. Gune giriyorum tranferim.ya ilk iki gün kasiklarim asiri agridi hatta gece bi ara uyandim.agridan bacaklarim.falanda agridi boyle belim popom falan ilk 2 gun masallahi vardi belim simdi biraz normal arada boyle agri gidiyr amq rahatsiz etmiycek sekilde hatta agridan ziyade aciyla karisik bi degisik bisey bu ardaa asiri kasiklarim.duzenli agrimalari devam ediyor goguslerimdede yavastan baslasi bazen epey hissediyorum bazen normal oluyor ay bilmiyorum hafiftende midem bi tuhaf
Yemek bende yiyorum bi sikintim yok cok sukur ayy bu benim 3. Artik insallab bu sefer saglikli bir sekilde tutunurr insallahhhhh yani kendime diyorumki bi sakin ol artik 3. Biraz daha tecrubelisin ama hala belirti ariyorum istemsiz
Napim cok zor ya bu durumlar
ya evet hersey dua uzerıne kurulu kesınlıkle bende edıyorum dua zıkırlerımede baslıycam allahım ınsallah bur topıkte herkeın yuzu guler hayırlısıylann allah razı olsunn :))Aynen öyle ınsan sabirsizlaniyor merak ediyor herseyi oraya yorumluyor,insallah guzel haberlerini burdan aliriz. Dikkat et kendine is güç ağır isler yapma sen sakın gerisi Allah' ın takdiri ol der olurben uzanirken surekli zikir çektim oda kafami bosaltti oraya yogunlasmadim Beklededi üyesine söyledim yer gök dua üzerine ❤
Hangi zikirleri çektiniz acabaAynen öyle ınsan sabirsizlaniyor merak ediyor herseyi oraya yorumluyor,insallah guzel haberlerini burdan aliriz. Dikkat et kendine is güç ağır isler yapma sen sakın gerisi Allah' ın takdiri ol der olurben uzanirken surekli zikir çektim oda kafami bosaltti oraya yogunlasmadim Beklededi üyesine söyledim yer gök dua üzerine ❤
Çok iyi sonuç ya rabbim bizlere de nasip etsin inşallahBugun 1.gun ben 21 mayis transfer oldum 31 mayista evde idrar yaptim koyu çıktı çizgi, hemen kan verdim 566 cikti bugun 2 ye katlanmış. 2 gun guzel dinlen hafif yürüyüş yap evde bide ben surekli ya rahim ya muhit diye zikrettim,ayrica sakin internetten biseyler arastirip kafanı karistirma yataginda yat film dizi izle orayi unutt yemene icmene dikkat et Rabbim hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin. Hamileymissin gibi davran kendine
Avakadoyu biliyorum ama ananas kafamı karıştırıyor biraz normal kadın doğumcuya yumurta takibi yaptırırken yenmemesi gereken yiyecekler arasında vardıBolca dinlen canım avakadro ananas ve şu tüket bu zamanda böyle yapın diyorlar bilmiyorum biliyormuydun ☺ valla bende öyle bazen giremiyorum bi bakmışım bir sürü şey yazılmış
Ananas rahimde gerilme yapıyor transfer sonrası çokta tavsiye edilmiyo ama avakado yenebilir bebeğin rahme tutulmasında yardımcı oluyor. Kavrulmamis kabak çekirdeğide öyle yalnız günde bir avuç ve çiğ kavrulmamış badem bunlar bu süreçte iyi geliyorAvakadoyu biliyorum ama ananas kafamı karıştırıyor biraz normal kadın doğumcuya yumurta takibi yaptırırken yenmemesi gereken yiyecekler arasında vardı
Çok teşekkür ederim deneyeceğimAnanas rahimde gerilme yapıyor transfer sonrası çokta tavsiye edilmiyo ama avakado yenebilir bebeğin rahme tutulmasında yardımcı oluyor. Kavrulmamis kabak çekirdeğide öyle yalnız günde bir avuç ve çiğ kavrulmamış badem bunlar bu süreçte iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?