2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Ay masallahhh darisi basimiza allahimmm bizlerede nasip etsinn peki sizdeki belirtiler neydi hatirliyormusunuz acaba

Ay masallahhh darisi basimiza allahimmm bizlerede nasip etsinn peki sizdeki belirtiler neydi hatirliyormusunuz acaba
2.gün kasik agrilarim basladi progestan igne, progestan 200mg 3 kere fitil bide 3 tane estrofem iciyorum acaba bunlarmi yapiyor diye düşündüm ama tutunmada bu agri oluyormus gercekten adet agrisi gibi tek taraflı bacagima vuruyodu agrilarim halada devam ediyor. Belimde agri oldu hafif goguslerde hassaslik basladi. Yeme icmede hiç sıkıntım olmadi istahliydim. 3 gün yataktan cikmadim desem yeridir,yatakta yiyip ictim lavobo haricinde fazla dolanmadim,onda da 2 -3 tur attimki kan dolaşımı olsunn diye darisi size hayatim tüm kalbimle duacinizim

Çok guzel duygular demi hiç salma bence her anının tadını çıkar canım benim ins güzel haberlerde alacağız allahin izniyle

Benim artik 5. Gune giriyorum tranferim.ya ilk iki gün kasiklarim asiri agridi hatta gece bi ara uyandim.agridan bacaklarim.falanda agridi boyle belim popom falan ilk 2 gun masallahi vardi belim simdi biraz normal arada boyle agri gidiyr amq rahatsiz etmiycek sekilde hatta agridan ziyade aciyla karisik bi degisik bisey bu ardaa asiri kasiklarim.duzenli agrimalari devam ediyor goguslerimdede yavastan baslasi bazen epey hissediyorum bazen normal oluyor ay bilmiyorum hafiftende midem bi tuhaf
Yemek bende yiyorum bi sikintim yok cok sukur ayy bu benim 3. Artik insallab bu sefer saglikli bir sekilde tutunurr insallahhhhh yani kendime diyorumki bi sakin ol artik 3. Biraz daha tecrubelisin ama hala belirti ariyorum istemsiz

Napim cok zor ya bu durumlar

Kızlar merhaba bugün tedavide 5. Günüm kontrole gittim büyüme var cetrotide iğne vuruldum yarın da vurulcam ama o iğneden mi bilmiyorum bi ağrılar bi şişlik çok rahat kıpırdayamıyorum

Aynen öyle ınsan sabirsizlaniyor merak ediyor herseyi oraya yorumluyor,insallah guzel haberlerini burdan aliriz. Dikkat et kendine is güç ağır isler yapma sen sakın gerisi Allah' ın takdiri ol der olur ben uzanirken surekli zikir çektim oda kafami bosaltti oraya yogunlasmadim Beklededi üyesine söyledim yer gök dua üzerine ❤

ya evet hersey dua uzerıne kurulu kesınlıkle bende edıyorum dua zıkırlerımede baslıycam allahım ınsallah bur topıkte herkeın yuzu guler hayırlısıylann allah razı olsunn :))

Hangi zikirleri çektiniz acaba

Çok iyi sonuç ya rabbim bizlere de nasip etsin inşallah hamileymişim moduna çok çabuk girdim zaten diyorum şuan aşerebiliyor muyum falan

Bolca dinlen canım avakadro ananas ve şu tüket bu zamanda böyle yapın diyorlar bilmiyorum biliyormuydun ☺ valla bende öyle bazen giremiyorum bi bakmışım bir sürü şey yazılmış
Avakadoyu biliyorum ama ananas kafamı karıştırıyor biraz normal kadın doğumcuya yumurta takibi yaptırırken yenmemesi gereken yiyecekler arasında vardı

Ben de hazıran tüp bebek denemesi yaptım .10yumurta işleme alındı 5.gün pgt ye 5embrıyo gonderdık .şimdi heyecanla sonucları beklıyoruz.Şişli Memorial de tedavi görüyoruz .sizde son durumlar nedir arkadaşlar ?

Kızlar transfer sonrası hep dinlenmekten bahsediliyor. Ben çalışıyorum anca transfer gününe rapor alicam. İlla yatıp dinlenmek mi gerekiyor.

Avakadoyu biliyorum ama ananas kafamı karıştırıyor biraz normal kadın doğumcuya yumurta takibi yaptırırken yenmemesi gereken yiyecekler arasında vardı
Ananas rahimde gerilme yapıyor transfer sonrası çokta tavsiye edilmiyo ama avakado yenebilir bebeğin rahme tutulmasında yardımcı oluyor. Kavrulmamis kabak çekirdeğide öyle yalnız günde bir avuç ve çiğ kavrulmamış badem bunlar bu süreçte iyi geliyor

İyi dilekleriniz için Allah razi olsun hanimlar. Dün embriyocugumu aldim geldim, rabbim hayirlisiyla tutunmalarini sağlasin hepimizin embriyolarinin
Benim iki tane embriyom çözündü ama bir tane transfer oldum, imha edilen embriyoya ne kadar üzüldüysem artik, gece rüyamda hep kucağimdan bebek düşüyordu ben agliyordum o da agliyordu. Cok etkilendim sanirim. Allah yar ve yardimciniz olsun

Çok teşekkür ederim deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…