- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
Asiri hemde ya bak bazen maddiyet yeminlen gormuyorum ya olsunda yeterki herturlu ben raziyim ama olsun yani psikolojik bitigim baklaim insallah bacim valla allahimm kolaylik versin tez vakitte tutundursunn insallahhhhAllah yardımcın ve yardımcımız olsun inşallahzor işler zor süreç maddi manevi çok yıpratıcı.
ay çok sevindim canım yaaaa hadi inşallah gebelikle taçlanır altınlarımız :)İnşallah bizimkiler altın yumurtadırbenim de tek kaldı
acı ağrı vs olmadı bendeKızlar cetrotide iğnemi vuruldum yeni ama ne acı ağrı sizde böyle mi oldu
Merhaba canımKızlar dün ikinci kontrolüm vardı.Doktor her şey yolunda dedi. Şimdi farklı ilaçlar kullanmaya başladım günde iki kez iğne alıyorum ( tek kötü tarafı) Perşembe görmeme gerek yok Cumartesi son kontrolü yapar Pazartesi toplama işlemi yaparız dedi. Hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum. Bizim durumumuz eşimden kaynaklı olduğu için ondan sperm çıkacak mı diye merak ediyorum..sabah onun ameliyatı olacak öğlenden sonra da duruma göre benim yumurtalarım toplanacak.Yumurta toplama işlemi acılı bir işlem mi acaba ? Bu Arada bu iki iğneden sonra kasıklarımda hafif hafif ağrılar oluyor acaba normal mi?
İnşallahay çok sevindim canım yaaaa hadi inşallah gebelikle taçlanır altınlarımız :)
transferin gerçekleşti mi ay hadi inşallah bakalım ya:) kaliteyi hiç kafana takma sakın önemli olan embriyonun sağlıklı olması sağlıklı ise oluyor ... ben o konuyu araştırdım 5aa blast olup tutmayan da çok 2bb ile hamile kalan da var o yüzden takma onu kafana ... kaç dk yatırdılar seni transfer nasıl oluyormuş müsait olunca bir yazsanaİnşallahrabbim daha fazla aratmasın inşallah 3bb diye aradılar sabah tam transfer edilirken dr 3bb transfer edicez dedi içerdn embriyolog bağırdı 4bb diye dr oh oh daha güzel dedi bi heyecanladım bakalım sonu nasıl olucak siz duydunuz mu böyle olan ben bu kalite olayını hiç anlamayadım da
canım bu aa lar bb yada bc gıbı ıste numaralar tamamen embrıyonun hucre sayısı ıste kabugunun durumu ılerlemesıyle alakalı ona hıc takılma bak bana ılk tranferde 4aa yaptılar tutmadı sonra 4bb yaptılar tuttu sımdılerde 4bb mesela burda 5aa kalıte yanı asırı ıyı bı embrıyosu olupta tutunmayanda var olay tamamn sans ve suda var dıyelım embrıyon 5aa ama genetıgınde sıkıtntı olabılır ozamnda tutunmuyo yada tutunuyo sakat oluyoİnşallahrabbim daha fazla aratmasın inşallah 3bb diye aradılar sabah tam transfer edilirken dr 3bb transfer edicez dedi içerdn embriyolog bağırdı 4bb diye dr oh oh daha güzel dedi bi heyecanladım bakalım sonu nasıl olucak siz duydunuz mu böyle olan ben bu kalite olayını hiç anlamayadım da
Çok çok teşekkür ederimMerhaba canımyumurta toplama işlemi anestezi altında yapılıyor o yüzden bir şey hissetmiyorsun. Sonrasında hafif kasıklarımda ağrı olabilir ama ağrı kesici veriyorlar ağrın olunca alabilirsin bizim de eşim kaynaklı sorun. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Sabah aradı sekreteler öğlen 2 de transfer için bekliyoruz dediler. Gittik işte sonra embroyologla konuştuk sıkışık mısınız 15 dk ya alıcaz dedi yok dedim sonra odaya alıp su içirdiler falan neyse sonra geldiler aldılar beni yine o çatala yatırdılar bu sefer uyanık amatransferin gerçekleşti mi ay hadi inşallah bakalım ya:) kaliteyi hiç kafana takma sakın önemli olan embriyonun sağlıklı olması sağlıklı ise oluyor ... ben o konuyu araştırdım 5aa blast olup tutmayan da çok 2bb ile hamile kalan da var o yüzden takma onu kafana ... kaç dk yatırdılar seni transfer nasıl oluyormuş müsait olunca bir yazsana
Ya çok araştırdım bu tüp bebek olayını ama kalitelerine bakmak hiç aklıma gelmemiş bianda söyleyince o ne ki oldum da ondan merak uyandırdı bendecanım bu aa lar bb yada bc gıbı ıste numaralar tamamen embrıyonun hucre sayısı ıste kabugunun durumu ılerlemesıyle alakalı ona hıc takılma bak bana ılk tranferde 4aa yaptılar tutmadı sonra 4bb yaptılar tuttu sımdılerde 4bb mesela burda 5aa kalıte yanı asırı ıyı bı embrıyosu olupta tutunmayanda var olay tamamn sans ve suda var dıyelım embrıyon 5aa ama genetıgınde sıkıtntı olabılır ozamnda tutunmuyo yada tutunuyo sakat oluyo
İnşallah güzel sonuçlar alacaksınız. Kaçıncı gün embriyo su transfer edlyorYarin transferim var. Dualarinizi alirim hanimlar.
Allahim hayallerimize kavuştursun, hayirlisiyla hepimiz istedigimiz bebislerimize sarilalim inşallah
Hayir tabi ne alakasi var 3. Gunde olanlarda varHayırlı olsun inşallah çok sevindim.sanrm 3. Gün olan düşük tutma ihtimali öyle mi
Guzel haberler verceksin sende ben inanıyorum dualarim senjnleYaaaa çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olurçok teşekkür ederim anlık bi moral bozukluğu oluyor ama sonra geçiyo sanki sizlerin pozitif sonuçları bana umut oluyor gerçkten sevindim
Ayy çok teşekkür ederim içim ferahldı resmenHayir tabi ne alakasi var 3. Gunde olanlarda var
Aminn canım aminnn inşallah . İnşallah hayırlı haberler veririz birbirimizeAsiri hemde ya bak bazen maddiyet yeminlen gormuyorum ya olsunda yeterki herturlu ben raziyim ama olsun yani psikolojik bitigim baklaim insallah bacim valla allahimm kolaylik versin tez vakitte tutundursunn insallahhhh
Çok sağolunGuzel haberler verceksin sende ben inanıyorum dualarim senjnle
Merhaba sakat oluyor ne demek yani doğacak bebek mi engelli oluyor çok anlayamadım orayicanım bu aa lar bb yada bc gıbı ıste numaralar tamamen embrıyonun hucre sayısı ıste kabugunun durumu ılerlemesıyle alakalı ona hıc takılma bak bana ılk tranferde 4aa yaptılar tutmadı sonra 4bb yaptılar tuttu sımdılerde 4bb mesela burda 5aa kalıte yanı asırı ıyı bı embrıyosu olupta tutunmayanda var olay tamamn sans ve suda var dıyelım embrıyon 5aa ama genetıgınde sıkıtntı olabılır ozamnda tutunmuyo yada tutunuyo sakat oluyo
Yaaa çok heyecanlı darısı biz bekleyenlerin başına Allah isteyen herkese nasip etsin bebisÇok sağolunbugün transferim oldu bakalım neler olacak yarın mı 1.gün yoksa bugün mü?
Yazılar çok ilerlemiş takip edemiyorum kaç embriyo transferi oldu. Dün bir de korkuların vardı oh hepsi geçmiş oldu güzel haberler al inşallahÇok sağolunbugün transferim oldu bakalım neler olacak yarın mı 1.gün yoksa bugün mü?
Canım kaç yumurta saydı doktorun ? Eğer çok ise birkaç gün süren ağrın olabilir . Normalde 1-2 günde atlatmışlar ama benim 16 yumurta toplanmıştı ben 4-5 gün çok ağrı çektim hiç öyle söylenildiği kadar hafif bir ağrı çekmedim . İnşallah diğerleri gibi kolaycana geçirirsin bu
Bende saat 20 de yaptım çok yanma oldu. Kaşıntı oldu sonrasında. İğne yerim de ağrıyor hala.Kızlar cetrotide iğnemi vuruldum yeni ama ne acı ağrı sizde böyle mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?