2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Bugun 4. Gunum canim valla yani fiziken suan iste goguslerim aciyor yavastan hafif bel agrisi ara ara kasik agrisi falan var onun disinda bu sekilde suan icin ilerlemem.insallqh tutunuyorlardir ayin 10. Ogrenicez nasipse

Gidisak bu sekil senin nasil canim sen ne durumdasinnn 🙏🙏
Anladım kuzum hayirlisiyla tutunsunlar ins bolca dinlen avogadro ananas falan bilmiyorum biliyormusun tüket diyorlar bu zamanda çok faydaliymis güzel haberler alalım ins canım 🥰🤗 bende transfer için ilaç alıyorum iki gün sonra kontrol var ins herşey yolundadır ☺🤭

4 yumurtadan 3 ü olgundu 2si döllendi bün 1 geriledi bugün ölmüş. Bugün son kalan bebeğimi transfer ettirdim inşallah güzel sonuçlar alıcaz 🤲🏻
Dr belliyse adetin 1.günü arıyosunuz adet oldum tedaviye başlıcam diyip 2.veya 3.gün için randevu alıyosunuz
Ne yaptın canım benim bugün transfer oldun mu nasıl geçti iyimisin ?

Kızlar maşallah valla herkes de bir bekleyiş hakim darısı bana diyelim.
B Beklededi canım tam okuyamadım yazdıklarını ama 4 yumoş mu oldu noldu :)
Rabbim büyük bakallımm hayırlı haberlerini bekliyorum

Kızlar hepinize bir soru şimdi ben ön görüşmeye gittim benm bütün tahlillerim filmlerim kaldı hastanede orda tedaviye başlayacagımız için hatta rahim filmini kesti hemşire parça parça ne alaka anlamadım
Ama ondan sonra biz burda teddaviye gelecez dememize rağman ne arayan var ne soran .hastalıgın 2. günü hop biz geldik mi diyecegiz :) böyle bir durum yaşayan var mı ? nasıl oluyor tedavi başlangıc süreci
Canım sana doktor demedi adetin şu gününde gel diye normalde onun demesi lazım ama herşeyi madem yaptın adetin 2. Günü randevu al ve doktoruna git hayırlı olsun tedavin şimdiden 🥰🤗

Merhaba sakat oluyor ne demek yani doğacak bebek mi engelli oluyor çok anlayamadım orayi
Yani hani bazen engelli oluyornya otozimi falan yada nblm bazen uzuvlari gelismiyo allah korusun zaten rahim hasta olan bebegi dusuruyor tutunmasini engelliyo bi cok faktor var genetigi bozuksa embriyonun allah korusun

Anladım kuzum hayirlisiyla tutunsunlar ins bolca dinlen avogadro ananas falan bilmiyorum biliyormusun tüket diyorlar bu zamanda çok faydaliymis güzel haberler alalım ins canım 🥰🤗 bende transfer için ilaç alıyorum iki gün sonra kontrol var ins herşey yolundadır ☺🤭
Insallah insallah allhim bize yardim etsinnn ya insallah saglikli tutunsunlarrda 🙏🙏 yav 3. Olmasina ragmen hala mesela belirti ariyorum elimde olmadan bi sal dimi kendini yok yani bide gecen sefer ben gun gun not almistim hamile kalmdan omce simdi onlara falan bakiyorum hep kafayi yemesek iyidir ya😁

Sabah aradı sekreteler öğlen 2 de transfer için bekliyoruz dediler. Gittik işte sonra embroyologla konuştuk sıkışık mısınız 15 dk ya alıcaz dedi yok dedim sonra odaya alıp su içirdiler falan neyse sonra geldiler aldılar beni yine o çatala yatırdılar bu sefer uyanık ama 😁 sonra embriyolog geldi bilgi kontorlü yaptı. Bi hemşire ulturosanla göbeğime bastırdı bi hemşire elimden tuttu biraz heyecan yaptım da sonra dr geldi işte söyledi 3bb transfer edicez dedi arka odadan embriyolog 4bb olmuş dedi dr sevindi ohh ohh daha güzel dedi sonra işte aleti soktu iğne gibi bişey de soktu sonra bu şekil iyi dedi dr verelim dedi geliyooo dedi koydu. Sonra 5 dk bile yatmadan odaya aldılsr odada 15 20 dk yattım sonra wcye gidebilirsiniz dediler ilaçlarımı söylediler sonra dr geldi sonra da çıktık 😊
ilk 48 saat önemliymiş canım eğilip kalkma ev işi yapma sakın...

Sabah aradı sekreteler öğlen 2 de transfer için bekliyoruz dediler. Gittik işte sonra embroyologla konuştuk sıkışık mısınız 15 dk ya alıcaz dedi yok dedim sonra odaya alıp su içirdiler falan neyse sonra geldiler aldılar beni yine o çatala yatırdılar bu sefer uyanık ama 😁 sonra embriyolog geldi bilgi kontorlü yaptı. Bi hemşire ulturosanla göbeğime bastırdı bi hemşire elimden tuttu biraz heyecan yaptım da sonra dr geldi işte söyledi 3bb transfer edicez dedi arka odadan embriyolog 4bb olmuş dedi dr sevindi ohh ohh daha güzel dedi sonra işte aleti soktu iğne gibi bişey de soktu sonra bu şekil iyi dedi dr verelim dedi geliyooo dedi koydu. Sonra 5 dk bile yatmadan odaya aldılsr odada 15 20 dk yattım sonra wcye gidebilirsiniz dediler ilaçlarımı söylediler sonra dr geldi sonra da çıktık 😊
Hayırlı uğurlu olsun bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah🤲🤲🤲🤲

Evet transferim oldu bugün bakalım neler olacak inşallah 14 haziranda güzel haberi alırız gayet iyiydi bakalım hayırlısı
Transfer sırasında canın acıdı mı?
Hiç korkma sanki alttan muayene edermiş gibi oluyo benim ilk bi sokarken hep az bi acıyodu yine öyle oldu hiç bişey hissetmiyosunuz zaten ekranda bişey kaçırmamak için oraya değil ekrana odaklanıyosunuz görmek için 😁
Ayy hadi inşallah 😊 inşallah senin de bebeğin tutunur 🤲🏻

Canım hayırlı uğurlu olsun inşalllah. Pozitif haberlerini de ver de neşelensin buralar. Hepimiz umutla bekliyoruz. Herkesin ki tutar inşallaaah🙏

Back
X