- 22 Nisan 2019
- 625
- 803
- 53
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
Ben de bugün opu oldum. Geçen seferki gibi 7 yumurta toplandı. Benden bu kadar çıkıyor yani umuyorum döllenen ve 5. Güne giden sayısı hepimizin yüzünü güldürür.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nasılsın aradılar mı bugün seni ne yaptın?Hadi inşallah bakalım canim gün ola hayrola![]()
Canım nasılsın aradılar mı bugün seni ne yaptınHadi inşallah bakalım canim gün ola hayrola![]()
Aradılar beni biri normal gidiyomuş biri yavaşlamış belki atak yapar belli olmaz dediler eğer yarına sağ kalırsalar inşallah transfer için arıcaz dediler. Sizi aradılar mı naptınızgünaydın canım var mı bir gelişme sende beni daha aramadılar
aradılar 4 yumurta ölmüş bi tane kalmış onu da yarına kadar izleyeceklermiş henüz blast olmamış oturdum ağlıyorum şu an o da yarına kadar gelmezse tedavim iptal olacak embriyolar çöp olacakAradılar beni biri normal gidiyomuş biri yavaşlamış belki atak yapar belli olmaz dediler eğer yarına sağ kalırsalar inşallah transfer için arıcaz dediler. Sizi aradılar mı naptınız
Aynı durum bende de var ama sonradan negatifi görmektense baştan bilmek daha iyi hep hayırlısı diye dua ettik vardır bunda da bi hayır demekten başka bişey gelmez elimizden inşallah güzel haberler alıcaz sonuçta 1 tanesi yeterli oluyor üzülmeyin lütfenaradılar 4 yumurta ölmüş bi tane kalmış onu da yarına kadar izleyeceklermiş henüz blast olmamış oturdum ağlıyorum şu an o da yarına kadar gelmezse tedavim iptal olacak embriyolar çöp olacak
öyle canım iptal olursa ara vericem ben yoruldum bu yıl 2 aşılama bir tüp bebekAynı durum bende de var ama sonradan negatifi görmektense baştan bilmek daha iyi hep hayırlısı diye dua ettik vardır bunda da bi hayır demekten başka bişey gelmez elimizden inşallah güzel haberler alıcaz sonuçta 1 tanesi yeterli oluyor üzülmeyin lütfen![]()
Tabi sizin kararınız ama vakit geçtikçe rezerv daha da düşecek onu da unutmayın lütfenöyle canım iptal olursa ara vericem ben yoruldum bu yıl 2 aşılama bir tüp bebek
evet ama spermler ile ilgili bir kalitesizlik var anladığım kadarıyla 3 ay vitamin kullanmıştık ama yine bir o kadar beklemek gerekiyorTabi sizin kararınız ama vakit geçtikçe rezerv daha da düşecek onu da unutmayın lütfen
Merhaba hikayelerimiz çok benzer sizinle sadece benim yaş 30 :) inşallah pozitif haberleri alırız . Benim de ohss riski olduğu icin beklenmişti geçen hafta adet oldum estrofeme başlandı bu ay inşallah transfer olacakMerhaba bende 24 yaşındayım 3 yıllık evliyiz bende de pko ve insülin direnci var eşimde ileri hız sayısı 0 ve morfoloji 2 bizde tüp bebeğe başladık opu oldu hafif ohss oldum şimdi adeti bekliyorum transfer için bakalım hayırlısı![]()
Kesinlikle transferden sonra negatifi öğrenmek daha yıpratıcı geçen seferki transferimde de bana aynısı olmuştu. Son gün tek embriyo ve kalites düşük diyip koymuşlardı, beklemek çok yıpratıcıydı sonrası daha çok bunalmıştım. Benim doktorum 3. Günden 5. Güne sperm kalitesiyle gelir demişti. Bize bu sefer mikroçip(döllenme kabiliyeti en iyi olan sperm seçilmesi) uygulandı bendeki sonuç olumlu olursa şayet, isterseniz siz de doktorunuza sorarsınız.evet ama spermler ile ilgili bir kalitesizlik var anladığım kadarıyla 3 ay vitamin kullanmıştık ama yine bir o kadar beklemek gerekiyor
sen transfer oldun mu canım nerede yaptırıyorsun peki ??Kesinlikle transferden sonra negatifi öğrenmek daha yıpratıcı geçen seferki transferimde de bana aynısı olmuştu. Son gün tek embriyo ve kalites düşük diyip koymuşlardı, beklemek çok yıpratıcıydı sonrası daha çok bunalmıştım. Benim doktorum 3. Günden 5. Güne sperm kalitesiyle gelir demişti. Bize bu sefer mikroçip(döllenme kabiliyeti en iyi olan sperm seçilmesi) uygulandı bendeki sonuç olumlu olursa şayet, isterseniz siz de doktorunuza sorarsınız.
Aradılar canım dün çok olumsuz konusmuslardi bugün sanki bir tık daha olumlu konuştular. Doktorum ile embriyolog istişare etmiş 5. Güne kadar bekleteceklermis. 8 embriyodan gelişimi devam eden varmış gelişimi duran varmış ne olacak bilmiyorum hayırlısı Allah'tanCanım nasılsın aradılar mı bugün seni ne yaptın?
Beni bugün bir türlü aramadılar bende oturduğum yerde stres oluyorumAradılar canım dün çok olumsuz konusmuslardi bugün sanki bir tık daha olumlu konuştular. Doktorum ile embriyolog istişare etmiş 5. Güne kadar bekleteceklermis. 8 embriyodan gelişimi devam eden varmış gelişimi duran varmış ne olacak bilmiyorum hayırlısı Allah'tansen ne yaptın canim
Bana da bugüm opu yapıldı. Geçen seferli tecrübelerimle söylüyorum 3 ay önce yaptırmıştım. Ankarada bilindik bir klinik değil, doktorum Ayşe Saltıksen transfer oldun mu canım nerede yaptırıyorsun peki ??
Kötü bir şey yoktur Allah'ın izniyle kalbini ferah tut canımBeni bugün bir türlü aramadılar bende oturduğum yerde stres oluyorumgenelde 13.00-13.30 arası arıyorlardı ama bugün aramayınca çok stres oldum kötü bir şey var diye. Biraz daha zaman geçsin ben ararım olmazsa
inşallah güzel embriyoların olur canım.. ben istanbuldayım olumsuz olursa benim ben de merkez değiştireceğim aslında ilk görüşmede mikroçipi de sormuştum ama beni gerek olmadığına ikna etmişlerdi saf gibi inanıyoruz işte halbuki araştırmıştım daBana da bugüm opu yapıldı. Geçen seferli tecrübelerimle söylüyorum 3 ay önce yaptırmıştım. Ankarada bilindik bir klinik değil, doktorum Ayşe Saltık
Yaklaşık 1 ay sonra istanbula yerleşicem olumsuz bir sonuç alırsam orada da merkez araştırmayı planlıyorum. Benim anladığım ilk tedaviyi standart prosedür uyguluyorlar. Sonrasında o tedavide olumsuz bir sonuç alınırsa sonraki tedavi de planlama değişebiliyor benim doktorum bazen önceki tedaviden sonrakini planlarız o da bir tedavi şekildir demişti. İnş herşey yolunda gider. Öyle çok maneviyatı gelişmiş biri değilimdir ama bu iş Ol derse bir bahaneyle her şekilde oluyor. İçini ferah tut zamanıysa her türlü olur.inşallah güzel embriyoların olur canım.. ben istanbuldayım olumsuz olursa benim ben de merkez değiştireceğim aslında ilk görüşmede mikroçipi de sormuştum ama beni gerek olmadığına ikna etmişlerdi saf gibi inanıyoruz işte halbuki araştırmıştım da