- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #6.001
Şanslı gebelerdensinizdir bazı insanlar hiç farketmiyor bile8 haftada tek gebe olan arkadaşlar herhangi bir belirtiniz var mı nasılsınız?
Bende hiç bir belirti yok arada sol kasık batması dışında.
Amin canım insAllah.Dusuk tehliken neden var canım sorun nedir.Dikkat et bol bol dinlenŞanslı gebelerdensinizdir bazı insanlar hiç farketmiyor bilebenim koku hassasiyeti bulantı baş dönmesi var bir de düşük tehlikem var sürekli yatıyorum. Allahın izniyle hayırlı sağlıklı şekilde kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi geçer gider bu zamanlar
14 temmuzda gittim canım zaten bişey yapmıyorum evin içinde yürüyüş ve yemek dışında perşembe günü tekrar gidicem insAllah herşey yolundadırBenim 6 7. Haftadan sonra hafif mide bulantısı ve koku hassasiyeti başlamıştı başka da belirtim olmadı hala daha aynıyatıp dinlenin bol bol kendinizi yormayın ve kötü düşünmeyin bi kere oldu diye bidaha olacak anlamına gelmiyo rabbim güç versin inşallah kalbinizi ferah tutun. En son kontrolle ne zaman gittiniz?
Canım benim korkman normal ama her gebelik aynı olacak diye bir durum yok sen kendini şuan stres yapma bebisinde etkilenmesin durumundan hem inan ağrı yada belirti diyeceğimiz şeylerde iyi değil bu sefer niye böyle oldu cok degilmi sorun mu var gene diyoruz bu duygular hep var ama ins sorunsuz bir şekilde atlatıp evlatlarımızı kucağımıza alacağız ins8 haftada tek gebe olan arkadaşlar herhangi bir belirtiniz var mı nasılsınız?
Kanama alanım varmış doktor istirahat verdi ve progestanlar hem göbek hem kalça hem fitilAmin canım insAllah.Dusuk tehliken neden var canım sorun nedir.Dikkat et bol bol dinlen
Ben de aynı durumdayım canım her gün proluton da yapılıyor hastanedeyim hâlâ. Kanamam da devam ediyor üstelikKanama alanım varmış doktor istirahat verdi ve progestanlar hem göbek hem kalça hem fitil
Teşekkür ederim canım iyiyim umarım sizin de her şey yolun da gidiyordur evet cuma tekrar test yaptırdım düşüş o günde devam ediyordu o gün 200 lü değerlerde idi halaregl olmafımCanım nasılsın bu gün tekrar test yaptırdım mi?
Ayy amin canım inşallah yasağolasın
İyi olacaksın sendr bebeklerindeBen de aynı durumdayım canım her gün proluton da yapılıyor hastanedeyim hâlâ. Kanamam da devam ediyor üstelik
İnşallah hepimiz iyi oluruz canımİyi olacaksın sendr bebeklerinde
Bende aynı durumdayım 3 gün koyu leke devam etti ve bitti sanırom değerim sıfırlandı bir daha test yapmayıda düşünmedim şimdi adet olmayı bekliyorum.Teşekkür ederim canım iyiyim umarım sizin de her şey yolun da gidiyordur evet cuma tekrar test yaptırdım düşüş o günde devam ediyordu o gün 200 lü değerlerde idi halaregl olmafım
Canım bunları kafana takma demekki sen hamileliklerinde kötü olmuyosun kusma koku hassasiyeti ne güzel. anın keyfini çıkar olumsuzlukları kov kafandan8 haftada tek gebe olan arkadaşlar herhangi bir belirtiniz var mı nasılsınız?
Merhaba! İlk denemenizde mi doğal denediniz . İnş sağlıcakla kucağınıza alınızÖzelde yaptırdım evet. Transfere hazırlık sürecinde hiç ilaç kullanmadım. Transferden sonra sadece progestan fitil kullandım. Adetten sonra yumurtanın çatlaması takip edildi kan testleriyle. Çatladıktan sonra transfer günü verildi. 35 yaş altı ve kadında hiç bir sorun olmayan durumlarda tercih ediyormuş doktor. Ortak karar verip yaptık. Çünkü ilaçların yan etkisinden korkuyordum ben. Bir de ilaçları bırakınca ani hormon düşüşü de düştüğü etkileyebiliyormuş.
Kanamanız çok mu neden yatış verdiBen de aynı durumdayım canım her gün proluton da yapılıyor hastanedeyim hâlâ. Kanamam da devam ediyor üstelik
Evet bildiğin kırmızı kanama maalesefKanamanız çok mu neden yatış verdi
Lekelenme VS daha hiç bir şeyim yok. Yavaş yavaş mı düşecek değer ben de bilemedimBende aynı durumdayım 3 gün koyu leke devam etti ve bitti sanırom değerim sıfırlandı bir daha test yapmayıda düşünmedim şimdi adet olmayı bekliyorum.
Merhabalar, ilk denemem ilaçlıydı. İkinci denemem doğal siklus yaptık. Amin, inşallahMerhaba! İlk denemenizde mi doğal denediniz . İnş sağlıcakla kucağınıza alınız
Ben 145i gördükten sonra bida yaptırmadım sürekli düşüşü seyredip stres olmama gerek yok, zaten zor bir süreç yaşıyoruz bir haftaya adet olurum diye düşünüyorumLekelenme VS daha hiç bir şeyim yok. Yavaş yavaş mı düşecek değer ben de bilemedim
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçerEvet bildiğin kırmızı kanama maalesef
canım 1 tane kalmıştı derken yani yumurtan kaç taneydi ? amh nasıl ? ben de aradım aynen öyle cem bey kasımda boşmuş. ğeki bağışıklık baskılayıcı veriyo mu acaba ebru hanım? ve sen ilk denemende mi poztf gördünBen bahçeci umutta ebru hanıma yaptırdım memnun da kaldım onu da düşünebilirsiniz. Cem beyin randevuları çok dolu ben ona alacaktım 2 ay sonraya randevu vereceklerdi Ebru hanımı seçtim bende sonradan iyi ki Ebru hanımı seçmişim dedim. Başarı oranları %70 den fazla ilk denemede pozitifleri fazla çünkü embriyologları da çok iyi ben 1 tane kalınca tedirgin olmuştum umut vaad ediyor mu diye tabiki yoksa transfer yapmıyoruz zaten riske atmıyoruz demişti. Tabiki negatifi görenler de var ama pozitifler çok daha fazla . Bu işte birde güvenip pozitif düşünmek umutlu olmak da gerekiyor bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?