2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Çok teşekkür ederim inşallah siz sağlıcakla kucağınıza alın bende güzel haberler burdan paylaşırım.insan olumlu hikayeleri okuyunca daha iyi hissediyo çünkü

Merhaba, cem çelikten memnun kaldınız mı ?
Fiyat bilgiside verebilir misin canım

Kızlar meerhaba bende memorial şişli semra hoca ve soner hocaya gidiyorum .bende hormon değerleri 3 aydır düzeltemiyorlardı cumartesi cok şükür iğnelere başladık sagda yumurta göremedi soner hoca solda sadecec 6.5 mm 1 adet görebildi diğerleri kücük dedi rahim kalınlıgını adetin 2.gunu 8 mm ölçtü sizce kücük olanlar da büyürr mü ya da o 1 yumurta gelişim gösterir mi

Kizlar nasılsınız herkes iyimi herşey yolunda mı belirtiler ne alemde.
Hiç bir belirtisi olmayıp rahat geçiren var mı.
İnsAllah herkes iyidir ve herşey yolundadır

Kizlar hrsey yolundadır insAlah.
Belirtisi olmayan var mı ben 8+5 teyim hiç bir değişiklik yok bir yandan şanslı hissediyorum bir yandanda kalbi durdumu diye korkuyorum varmı benim gibi hiç belirtisi olmayan.Bu durumda normal mi acaba

Merhaba canım çok şükür her şey yolunda 8+3 benimde bugün miğde bulantısı kusma yaşıyorum günde 1 veya 2 günde bir halsizlik uyku hali var , onun haricinde lekelenme oluyor yaklaşık 2 haftadır doktorum normal dedi rahim genişlemesinden kaynaklıymış , senin içinde yolundadır hersey merak etme rahat geçiyor bu güzel bişey aslında doktor randevun ne zaman 2 haftada bir bebişi görmek bana da cok uzun geliyor

Aynı korkuları bende yaşadım niye belirtim yok diye endişeleniyordum sabah kahvaltı öncesi bulantı ve çok fazla koku hassasiyeti dışında bişeyim yoktu çünkü dün bebeğimi gördüm rahatladım darısı başınıza bir dahaki gittiğinizde siz de benim gibi kafatasını göbeğini kollarını ayaklarını görebilirsiniz bugünde gittim ikili tarama için kan verdim detaylı ultoroson için randevu aldım şuanlık çok güzel gidiyo inşallah sonu da güzel olur

Kızlar 10. hafta dün bitmişti bugün sabah kanamayla uyandım, önce yoğun kırmızı sonra pembeleşti. apar topar acile gittim hemen ultrason ile baktılar kanama yok kalp atışı var ve hareketli dedi doktor. Normalmiş olabilirmiş ama o yarım saat içinde neler yaşadım anlatamam, ağlamaktan şimdi başım ağrıyor. Kendi doktorumu aradım hemen duphaston al kullan dedi. kanama şuan yok ama hala normal diyemiyorum endişem geçmiyor. alt karınımın etrafında karıncalanma var. Benzer şeyler yaşayan var mı

Canım bence hiç endişe etme olmaması çok iyi inanki ben bulantı kusmaktan kafamı kaldıramıyorum acillik oldum korktum şu bile içemiyorum bu sefer gene korkuyorum birseymi oldu diye yani bebeklerimizi kucağımıza alana kadar böyle galiba ins alip bi oh deriz artık

Canım çok geçmiş olsun öncelikle ben önceden yasadim durumu şuan birseyim yok bebek iyiyse korkma bol bol dinlen bu aşamada en önemlisi bu çünkü dikkat et kendine birsey olmaz allahin izniyle

Canım çok geçmiş olsun öncelikle ben önceden yasadim durumu şuan birseyim yok bebek iyiyse korkma bol bol dinlen bu aşamada en önemlisi bu çünkü dikkat et kendine birsey olmaz allahin izniyle
İnşallah canım, tam 10 hafta bitti biraz rahatladım derken sabahına böyle uyandım. endişem de geçmiyor kırmızı kırmızı kanama çok korkuttu.

İnşallah canım, tam 10 hafta bitti biraz rahatladım derken sabahına böyle uyandım. endişem de geçmiyor kırmızı kırmızı kanama çok korkuttu.
Tahmin ediyorum canım benim her lavobaya gidince bende hala korkuyla gidiyorum varmi olurmu ne olur diye ama stres bize zararlı olabildiğince uzak durmamız lazım ins geçer canım rahim büyüdüğünde de olabilir şuan dr randevum ne zaman belki görünce daha da rahatlarsın ins

İnsAllah öyledir canım sende dikkat et aynen 2 hafta da bir kontrol banada çok uzun geliyo randevum 10 Ağustos canım ama eşim izin verse burda bir Dr gidip kalp atışı dinleyesim varrüyamda hep gidiyorum ne kadar kafaya taktisam artık

İnsAllah canım sanırım hep bir endişe olacak bizlerde.12. ci haftada 2li tarama testi oluyo demekki peki ilaçları bıraktın mi canım.Benim kontrol 10 Ağustos Dr o zaman karar vericek o güne kadar aynen kullan dedi suban hepsine devam ediyorum.İnsAllah sonuna kadar hep sağlıkla Güzel geçer ve hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizinegatif olan tedaviye devam eden herkez de insAllah pozif sonuç alsın tez vakitte

Canım endiseni çok iyi anlıyorum ama şükür kalp atışı varmış.Aglamamak elde değil ama şu an kalp atışı var kendini uzmemeye çalış stres yapmamaya çalış.Tup bebekte bu kanamalar normalmis.Dikkat et çok fazla ayakta kalma kendini yorma sanırım kanamaya en iyi gelen şey istirahat.Rahim büyüdüğü için olabiliyormuş o kanamalar.Dualarimdasin insAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alicaz

Ben 11+4 de yaptırdım 2li testi. İlaçlarımı prolutex iğneyi 3 güne kutu bitince bırakıcam fitili haftaya bırakıcam folik asit bırakıp kan ve demir ilacına geçiyorum oksapar doğuma kadar devam edecek.. inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin

Bugün de gördüm aslında kalp atışını ve hareketini. cumartesi günü kendi doktorumla rutin kontrolüm var. İnşallah rahmin büyümesi ile ilgilidir. sağol canım Allah yardımcımız olsun

Amin canım İnşallah, düşünüp strese girmeyeyim diye işe geldim. Allah yardımcımız olsun, sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…