- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #6.021
Benzer sürecimiz olduğu için dayanamayıp soruyorum.ilk denemeden sonra ne kadar beklediniz transfer sonrası adet sonrası düzeniniz bozuldu mu hiç.bi de memorial tercih etmişsiniz galiba ben Antalya tüp bebeğe gittim ama umarım doğru yapmışımdırMerhabalar, ilk denemem ilaçlıydı. İkinci denemem doğal siklus yaptık. Amin, inşallahteşekkür ederim. Allahım hepimize nasip etsin
Haklısınız regl olmazsam bir hafta içinde ancak o zamn gidip baktırabilirim onun dışında vücudumu dinliyorum.Ben 145i gördükten sonra bida yaptırmadım sürekli düşüşü seyredip stres olmama gerek yok, zaten zor bir süreç yaşıyoruz bir haftaya adet olurum diye düşünüyorum
4 tane oldu 3 ü olgundu 2 si döllendi 4.gün bitanesi öldü. Kalan şuan benimlecanım 1 tane kalmıştı derken yani yumurtan kaç taneydi ? amh nasıl ? ben de aradım aynen öyle cem bey kasımda boşmuş. ğeki bağışıklık baskılayıcı veriyo mu acaba ebru hanım? ve sen ilk denemende mi poztf gördün
İlk denemeden sonra 1 sene bekledim. Adet düzenimde herhangi bir değişiklik olmadı. Biz de iki yer arasında kararsız kalmıştık her iki yere de gidip memorial karar verdik. İki denememiz de memorial da oldu. Biz pgt yaptırdık en kaliteli olanı ilk transfer ettirmiştir ama maalesef kimyasal oldu. İkinci dondurduğumuz embriyomuz ise ilkinden biraz düşük kaliteyi çok şükür tuttu. İnşallah sizin de bir an önce güzel sonuçlanırBenzer sürecimiz olduğu için dayanamayıp soruyorum.ilk denemeden sonra ne kadar beklediniz transfer sonrası adet sonrası düzeniniz bozuldu mu hiç.bi de memorial tercih etmişsiniz galiba ben Antalya tüp bebeğe gittim ama umarım doğru yapmışımdır
hayır ben henüz ameliyat olmadım tedaviye bile başlayamadık hormon değerlerimden ötürüMerhaba ameliyatınızı oldunuz mu? Ben de gelecek ay tüplerden dolayı ameliyat olacağım
Anladım. Umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız.hayır ben henüz ameliyat olmadım tedaviye bile başlayamadık hormon değerlerimden ötürü
Hayırlısı olsun kaç tane yumurta toplandı sizde?bende amh da düşük fsh yuksek bir de tüpte hidrosalpinks öncesi denen bir şey varmışmışAnladım. Umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız.
Ben bu ay ki mensimden sonra ameliyat olacağım. Toplama işlemi tamamlandı. Ameliyattan 2 ay sonra da transfer olacak inşallah. Tabi bir aksilik çıkmazsa.
Bende amh 3.96. Fsh 5, Lh 3Hayırlısı olsun kaç tane yumurta toplandı sizde?bende amh da düşük fsh yuksek bir de tüpte hidrosalpinks öncesi denen bir şey varmışmış
Maşallah sizin işiniz cok kolay .Sadece tüpler kapatılıcak ondan sonra gelsin bebişler :)Bende amh 3.96. Fsh 5, Lh 3
Değerlerim ile ilgili kötü bir şey denilmedi.
17 yumurta toplandı. 5. Gün 4 embriyo donduruldu.
Tüplerimin ikisinde de hidrosalpinks var
Maşallah sizin işiniz cok kolay .Sadece tüpler kapatılıcak ondan sonra gelsin bebişler :)
Doğal siklus nasılMerhabalar, ilk denemem ilaçlıydı. İkinci denemem doğal siklus yaptık. Amin, inşallahteşekkür ederim. Allahım hepimize nasip etsin
Doktorun kim canımBende amh 3.96. Fsh 5, Lh 3
Değerlerim ile ilgili kötü bir şey denilmedi.
17 yumurta toplandı. 5. Gün 4 embriyo donduruldu.
Tüplerimin ikisinde de hidrosalpinks var
Kaçıncı gün embriyosuİlk denemeden sonra 1 sene bekledim. Adet düzenimde herhangi bir değişiklik olmadı. Biz de iki yer arasında kararsız kalmıştık her iki yere de gidip memorial karar verdik. İki denememiz de memorial da oldu. Biz pgt yaptırdık en kaliteli olanı ilk transfer ettirmiştir ama maalesef kimyasal oldu. İkinci dondurduğumuz embriyomuz ise ilkinden biraz düşük kaliteyi çok şükür tuttu. İnşallah sizin de bir an önce güzel sonuçlanır
Yaş kaç canım? Benimde kaliteli idi negatif.İnşallah Allah razı olsun. Yok maalesef. Toplam 6 tane embriyo vardı. BittiBenimkilere de birinci kalite dediler. Embriyolar kalite iken olmaması daha sorgulatıyor insanı ne sıkıntım var diye
Prednol nasıl kullandın canımPrednol verdi, serum istedim onu da yazdı, histereskopi de yaptı. Elinden geleni yaptığını düşünüyorum
Umut ve Yücel bey. İkişer kez muayene ettilerDoktorun kim canım
5.günKaçıncı gün embriyosu
Hiç ilaç kullanmadan kan tahlili ile kendi hormonal değişimimi takip ederek yaptık. Sadece transferden sonra progestan fitil kullandım, hala da kullanıyorumDoğal siklus nasıl
Sanırım en güzeli buHiç ilaç kullanmadan kan tahlili ile kendi hormonal değişimimi takip ederek yaptık. Sadece transferden sonra progestan fitil kullandım, hala da kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?