- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.961
Benim ilk transferimde 10. Gün değerim 3. Gün embriyo olmasına rağmen 23tü gününe göre normal dedi doktor 13. Gün 7ye düşmüştü hala biri mi düşüyor acaba belki diğeri duruyordur dedi ve ilaçları bıraktırmadı 15. Gün 2 idi değerim. Doktor ihtimal var demişti. Sizin o ihtimaldir inşallahDoktoruma pozitife dönme ihtimali varmı dedim zayıf ama olabilir dedi.bu şekilde yaşıyan pozitife dönen varmidirki acaba
Ümit hanım yada erol tavmergen gibi hastanede değil.ozel bir muayenesi var belki ondan duyan pek yoktur.bi arkadaşım yıllar sonra bir cok olumsuz denemeden sonra ona gitti veonun sayesinde kızını kucağına aldı.belki tesadüf ona denk geldi bilememBen de Hüseyin iviti hiç duymadım ilk defa duyuyorum.
Sonuç ne olduBenim ilk transferimde 10. Gün değerim 3. Gün embriyo olmasına rağmen 23tü gününe göre normal dedi doktor 13. Gün 7ye düşmüştü hala biri mi düşüyor acaba belki diğeri duruyordur dedi ve ilaçları bıraktırmadı 15. Gün 2 idi değerim. Doktor ihtimal var demişti. Sizin o ihtimaldir inşallah
Ben de araştırayımÜmit hanım yada erol tavmergen gibi hastanede değil.ozel bir muayenesi var belki ondan duyan pek yoktur.bi arkadaşım yıllar sonra bir cok olumsuz denemeden sonra ona gitti veonun sayesinde kızını kucağına aldı.belki tesadüf ona denk geldi bilemem
Izmirde misinizBen de araştırayım
Benim 7ye düştüğü için kimyasal olduğu çok belliydi siz içinizi ferah tutun lütfenSonuç ne oldu
Evet Ali Öner bey ile başladım Ümit hanım ile devam ettim. Şimdi sil baştanIzmirde misiniz
Az önce evde test yaptım 2.çizgim tamamen kaybolmuş hata ilk çizgi bile silik çıktı o niye öyle oldu anlamamdimBenim 7ye düştüğü için kimyasal olduğu çok belliydi siz içinizi ferah tutun lütfen
A ümit hanımdan memnunmuydunuz Ali öneri hiç duymadım bendeEvet Ali Öner bey ile başladım Ümit hanım ile devam ettim. Şimdi sil baştan
Ben bundan sonra devam edermiyim artık bilmiyorum yaş oldu 42 yumurtalık rezervim düşük.Adenomiyosiz var.1tane kist var.ve elimde hiç donmuş emriom kalmadı.devam edersemde ümit hanımlamı yoksa kime gideyim bilmiyorumA ümit hanımdan memnunmuydunuz Ali öneri hiç duymadım bende
Ümit hanım İrenbede olduğu için ve irenbenin embriyologları çok iyi olduğu için mantıklı geliyor. Ben aslında İsmail Küçüke gitmek istiyorum ama o da Tavmergen ile çalışıyor. Tavmergenin embriyologlarına iyi değil diyorlar. Ümit hanım benim için elinden geleni yaptı gibi hissediyorum. Çikolata kistinde tedaviye çok hakim. Naif bir insan bence. Benim sorunumun tsh olduğunu düşünüyordu. Yine olmadı. Halimden anlayana denk gelemedim.Ben bundan sonra devam edermiyim artık bilmiyorum yaş oldu 42 yumurtalık rezervim düşük.Adenomiyosiz var.1tane kist var.ve elimde hiç donmuş emriom kalmadı.devam edersemde ümit hanımlamı yoksa kime gideyim bilmiyorum
Aynen irenbenin emriologları ıyi diyorlar ümit hanımda bir çok konuda uzman naifte bir insan çok uzun emin olmadan asla yapalım edelim havasında değil belkide bizde sorun bilemiyorum kafam darmadağınÜmit hanım İrenbede olduğu için ve irenbenin embriyologları çok iyi olduğu için mantıklı geliyor. Ben aslında İsmail Küçüke gitmek istiyorum ama o da Tavmergen ile çalışıyor. Tavmergenin embriyologlarına iyi değil diyorlar. Ümit hanım benim için elinden geleni yaptı gibi hissediyorum. Çikolata kistinde tedaviye çok hakim. Naif bir insan bence. Benim sorunumun tsh olduğunu düşünüyordu. Yine olmadı. Halimden anlayana denk gelemedim.
Farklı gözler farklı bakış açısı fayda sağlar diye umuyorum. Siz kimde tedavi oldunuz daha önce?Aynen irenbenin emriologları ıyi diyorlar ümit hanımda bir çok konuda uzman naifte bir insan çok uzun emin olmadan asla yapalım edelim havasında değil belkide bizde sorun bilemiyorum kafam darmadağın
Ama bizi tanıyan da sorunumuzu bilende onlar şimdi yeni biri sil baştan testler iş çok uzar hakim olana kadar bir sürü denemeden geçeriz diye de korkuyorum.Farklı gözler farklı bakış açısı fayda sağlar diye umuyorum. Siz kimde tedavi oldunuz daha önce?
Siz bilirsiniz tabiki. Ama ben iki farklı doktorda gördümki bir X’i önemseyip tedavi uyguluyorsa diğeri Y üzerinde duruyor şu an ya Z sorunum varsa ve onu farkedemedilerse diye düşünüyorjmAma bizi tanıyan da sorunumuzu bilende onlar şimdi yeni biri sil baştan testler iş çok uzar hakim olana kadar bir sürü denemeden geçeriz diye de korkuyorum.
Ama bizi tanıyan da sorunumuzu bilende onlar şimdi yeni biri sil baştan testler iş çok uzar hakim olana kadar bir sürü denemeden geçeriz diye de korkuyorum.
Ilk 4yil önce tahir ozguder e gittim 1asilama başarısız geçti.o erol tavmergen e yönlendirdi tüp bebek denedi tutmadı.hemen ertesi ay kendiliğinden normal gebe kaldım oda kalp atışı duyulmadığı için kürtajla son buldu.sonra ümit hanıma başladım tüp bebek tuttu ama yine kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum.simdi yine ümit hnm yine dondurulmuş emrio ve bu kez kimyasaldan şüphelendi ki öyle büyük ihtimal salı kan vericem tekrar sonuç içinAma bizi tanıyan da sorunumuzu bilende onlar şimdi yeni biri sil baştan testler iş çok uzar hakim olana kadar bir sürü denemeden geçeriz diye de korkuyorum.
Neler düşünmüyoruz ki vakit süreç para hepsi bizim için öyle önemli öyle kıymetli ki kararlılığımız hep o yüzden.acaba doktor degistirsemmi aynı doktorla devammı etsem diye diye dahada bulandırıyoruz kafayıSiz bilirsiniz tabiki. Ama ben iki farklı doktorda gördümki bir X’i önemseyip tedavi uyguluyorsa diğeri Y üzerinde duruyor şu an ya Z sorunum varsa ve onu farkedemedilerse diye düşünüyorjm
Amin inşallah bu yoldaki tüm güzel yürekli kadınlarımızın yüzü tez zamanda gülsün inşallah.Anne olmayı hak etmeyen o kadar kadın varken bizim gibi evlat için yanıp tutuşan kadınların kucakları boş kalmasın boyunları bükük kalmasın insallahİnşallah tez vakitte Allah yüzünüzü güldürür evladınızı kucağınıza alırsınız. Kendiliğinizden de hamile kalmışsınız en güzel. Yine nasip olur inşallah
İnşallahAmin inşallah bu yoldaki tüm güzel yürekli kadınlarımızın yüzü tez zamanda gülsün inşallah.Anne olmayı hak etmeyen o kadar kadın varken bizim gibi evlat için yanıp tutuşan kadınların kucakları boş kalmasın boyunları bükük kalmasın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?