2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Doktoruma pozitife dönme ihtimali varmı dedim zayıf ama olabilir dedi.bu şekilde yaşıyan pozitife dönen varmidirki acaba
Benim ilk transferimde 10. Gün değerim 3. Gün embriyo olmasına rağmen 23tü gününe göre normal dedi doktor 13. Gün 7ye düşmüştü hala biri mi düşüyor acaba belki diğeri duruyordur dedi ve ilaçları bıraktırmadı 15. Gün 2 idi değerim. Doktor ihtimal var demişti. Sizin o ihtimaldir inşallah

Ben de Hüseyin iviti hiç duymadım ilk defa duyuyorum.
Ümit hanım yada erol tavmergen gibi hastanede değil.ozel bir muayenesi var belki ondan duyan pek yoktur.bi arkadaşım yıllar sonra bir cok olumsuz denemeden sonra ona gitti veonun sayesinde kızını kucağına aldı.belki tesadüf ona denk geldi bilemem

Sonuç ne oldu

A ümit hanımdan memnunmuydunuz Ali öneri hiç duymadım bende
Ben bundan sonra devam edermiyim artık bilmiyorum yaş oldu 42 yumurtalık rezervim düşük.Adenomiyosiz var.1tane kist var.ve elimde hiç donmuş emriom kalmadı.devam edersemde ümit hanımlamı yoksa kime gideyim bilmiyorum

Ümit hanım İrenbede olduğu için ve irenbenin embriyologları çok iyi olduğu için mantıklı geliyor. Ben aslında İsmail Küçüke gitmek istiyorum ama o da Tavmergen ile çalışıyor. Tavmergenin embriyologlarına iyi değil diyorlar. Ümit hanım benim için elinden geleni yaptı gibi hissediyorum. Çikolata kistinde tedaviye çok hakim. Naif bir insan bence. Benim sorunumun tsh olduğunu düşünüyordu. Yine olmadı. Halimden anlayana denk gelemedim.

Aynen irenbenin emriologları ıyi diyorlar ümit hanımda bir çok konuda uzman naifte bir insan çok uzun emin olmadan asla yapalım edelim havasında değil belkide bizde sorun bilemiyorum kafam darmadağın

Aynen irenbenin emriologları ıyi diyorlar ümit hanımda bir çok konuda uzman naifte bir insan çok uzun emin olmadan asla yapalım edelim havasında değil belkide bizde sorun bilemiyorum kafam darmadağın
Farklı gözler farklı bakış açısı fayda sağlar diye umuyorum. Siz kimde tedavi oldunuz daha önce?

Farklı gözler farklı bakış açısı fayda sağlar diye umuyorum. Siz kimde tedavi oldunuz daha önce?
Ama bizi tanıyan da sorunumuzu bilende onlar şimdi yeni biri sil baştan testler iş çok uzar hakim olana kadar bir sürü denemeden geçeriz diye de korkuyorum.

Ama bizi tanıyan da sorunumuzu bilende onlar şimdi yeni biri sil baştan testler iş çok uzar hakim olana kadar bir sürü denemeden geçeriz diye de korkuyorum.
Siz bilirsiniz tabiki. Ama ben iki farklı doktorda gördümki bir X’i önemseyip tedavi uyguluyorsa diğeri Y üzerinde duruyor şu an ya Z sorunum varsa ve onu farkedemedilerse diye düşünüyorjm

Ilk 4yil önce tahir ozguder e gittim 1asilama başarısız geçti.o erol tavmergen e yönlendirdi tüp bebek denedi tutmadı.hemen ertesi ay kendiliğinden normal gebe kaldım oda kalp atışı duyulmadığı için kürtajla son buldu.sonra ümit hanıma başladım tüp bebek tuttu ama yine kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum.simdi yine ümit hnm yine dondurulmuş emrio ve bu kez kimyasaldan şüphelendi ki öyle büyük ihtimal salı kan vericem tekrar sonuç için

İnşallah tez vakitte Allah yüzünüzü güldürür evladınızı kucağınıza alırsınız. Kendiliğinizden de hamile kalmışsınız en güzel. Yine nasip olur inşallah

Siz bilirsiniz tabiki. Ama ben iki farklı doktorda gördümki bir X’i önemseyip tedavi uyguluyorsa diğeri Y üzerinde duruyor şu an ya Z sorunum varsa ve onu farkedemedilerse diye düşünüyorjm
Neler düşünmüyoruz ki vakit süreç para hepsi bizim için öyle önemli öyle kıymetli ki kararlılığımız hep o yüzden.acaba doktor degistirsemmi aynı doktorla devammı etsem diye diye dahada bulandırıyoruz kafayı

İnşallah tez vakitte Allah yüzünüzü güldürür evladınızı kucağınıza alırsınız. Kendiliğinizden de hamile kalmışsınız en güzel. Yine nasip olur inşallah
Amin inşallah bu yoldaki tüm güzel yürekli kadınlarımızın yüzü tez zamanda gülsün inşallah.Anne olmayı hak etmeyen o kadar kadın varken bizim gibi evlat için yanıp tutuşan kadınların kucakları boş kalmasın boyunları bükük kalmasın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…