2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Sizin durumunuz sakıncası yoksa nedir.yas kaç kaç kere neler denediniz
Yaşım 29. Eşimde morfoloji ve sayıda sıkıntı vardı. Ben ise sadece pcos olduğumu biliyordum. Tedavi sürecinde çikolata kisti kendini gösterdi. Ancak opu esnasında içi boşaltılınca tekrar görünmedi. Kendini göstermediğini varsayıyorlar. Rahimde de hafif darlığım varmış. Bunlar hep tedavi esnasında çıktı. İlk transferime garanti gözüyle bakıyorlardı. Tsh değerim 10’a katladı. Gebeliğe tepki veriyor vücudun diyordu ilk doktorum. Bilmiyoruz. Güya kolay hastalardık ama hala bitmedi yolumuz. Bir aşılama 3 tüp bebek denedik

Sizinde uzun bir sürecmiş ama daha uzun yillariniz var umudumuz çok çok şükür.tup bebek deneme sonuclariniz da gebelik yaşadınız mı hiç.nasil sonlandi

Sizinde uzun bir sürecmiş ama daha uzun yillariniz var umudumuz çok çok şükür.tup bebek deneme sonuclariniz da gebelik yaşadınız mı hiç.nasil sonlandi
İlki 3. Gün 2 embriyo idi kimyasal gebelik oldu, ikincisi 5. Gün 2 embriyo idi hiç tutunmadılar, 3. 13 temmuzda yapıldı, daha kan testi yaptırmadım test günüm pazartesi ancak dün erken gebelik testinde negatifi gördüm

Sonuncuyla aramızda 4gun varmış.benimde 9temmuz dondurulmuş 3.gün emriosu 1.kalite 3adet emrio..geç döllenme olmuştur canım kalbini bozma daha test gününe var rabbim seninle olsun başka emrion varmı

Sonuncuyla aramızda 4gun varmış.benimde 9temmuz dondurulmuş 3.gün emriosu 1.kalite 3adet emrio..geç döllenme olmuştur canım kalbini bozma daha test gününe var rabbim seninle olsun başka emrion varmı
İnşallah Allah razı olsun. Yok maalesef. Toplam 6 tane embriyo vardı. Bitti Benimkilere de birinci kalite dediler. Embriyolar kalite iken olmaması daha sorgulatıyor insanı ne sıkıntım var diye

İnşallah Allah razı olsun. Yok maalesef. Toplam 6 tane embriyo vardı. Bitti Benimkilere de birinci kalite dediler. Embriyolar kalite iken olmaması daha sorgulatıyor insanı ne sıkıntım var diye
Aynen öyle benimde öyleydi ama rahim yetersiz kaliyo galiba ilaçlarda çok fayda etmiyor tabi yaş faktörü de var

yaş 42 yazan siz miudiniz ? bence imkan varsa son (denemem gibi düşünceniz varsa) istanbul bülent traş cem çelik gibi doktorları araştırmalısınız. Benım de 2 olumsuzum var tavmergende . 3. için istanbul cem çelik mi medical park funda göde mi ümit hanım mı kararsızım.

2 transfer mi 2 defa opu mu yaptırdınız ?

Evet bendim çalışan biriyim izmirdeki doktoruma bile zar zor gidebiliyorum izin günlerimi sürekli degistiriyorum buda zor oluyor.istanbul keşke olsa ama benim için çok zor.ben şuan ümit hanımda tedavi görüyorum sizin durum nasıl

Funda gode yi sizden duydum daha önce hiç duymamıştım oda tüp bebek üzerine demi

ben de kromozom sonuçlarımı beklıyorum. Ümit Hanımla ön gçrüşme istedim aşoro doluydu. Funda Hanımda başlayabilirm sanırım ama Bahçecideki doktorları görünce de başarı oranları daha yüksek gibi sanki bilemıyorum

Bende bundan sonra devam edebilirsem eğer kime gidecegimi hic bilmiyorum kafam şuan çok dağınık

Ben bahçeci umutta ebru hanıma yaptırdım memnun da kaldım onu da düşünebilirsiniz. Cem beyin randevuları çok dolu ben ona alacaktım 2 ay sonraya randevu vereceklerdi Ebru hanımı seçtim bende sonradan iyi ki Ebru hanımı seçmişim dedim. Başarı oranları %70 den fazla ilk denemede pozitifleri fazla çünkü embriyologları da çok iyi ben 1 tane kalınca tedirgin olmuştum umut vaad ediyor mu diye tabiki yoksa transfer yapmıyoruz zaten riske atmıyoruz demişti. Tabiki negatifi görenler de var ama pozitifler çok daha fazla . Bu işte birde güvenip pozitif düşünmek umutlu olmak da gerekiyor bana göre

8 haftada tek gebe olan arkadaşlar herhangi bir belirtiniz var mı nasılsınız?
Bende hiç bir belirti yok arada sol kasık batması dışında.
Benim 6 7. Haftadan sonra hafif mide bulantısı ve koku hassasiyeti başlamıştı başka da belirtim olmadı hala daha aynı yatıp dinlenin bol bol kendinizi yormayın ve kötü düşünmeyin bi kere oldu diye bidaha olacak anlamına gelmiyo rabbim güç versin inşallah kalbinizi ferah tutun. En son kontrolle ne zaman gittiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…