- 1 Eylül 2015
- 130
- 114
- 103
- 35
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.901
Sürecin tam nasıl ilerledi bu düşme sürecinde iyiyr gitmesi yönündr bir ilaç kullanfın mı çünkü bana hiç bişe vermediler takibe drvam edicez dediler sadece öylece kendiliğinden adet gibi akıp gidecek mi ben hiç bişey anlamadımÇok şükür daha iyiyim. bugün bir daha kan verebilirim belki. Durumu kabullendim. Olacak olan olur. Olmayacak olan ise bir yolunu bulup son bulur. Akışına bıraktım.
Sen nasılsın?
Kaygılar esir almasın bizi. İçini rahatlat güzel gidiyordur bence. Olumsuz yaşantılar geride kaldı. Bugüne odaklan. An a odaklan. Sevgiler merak edip sorduğun için teşekkür ediyorum
Demi canım yaCanım siz ikiz gebelerde herşey biraz daha yoğun olacak hazırlıklı olİnan hiç belirtimiz olmasa yine panikleriz biseymi oldu diye
Canım Dr kontrole çağırır büyük ihtimalle durama göre ilaç verir adetle akıp gider.Sürecin tam nasıl ilerledi bu düşme sürecinde iyiyr gitmesi yönündr bir ilaç kullanfın mı çünkü bana hiç bişe vermediler takibe drvam edicez dediler sadece öylece kendiliğinden adet gibi akıp gidecek mi ben hiç bişey anlamadım
Değerim 145 e düşmüş ama brnim şuan aktif bi kanamam yok ilaçda vermediler kendiliğimden sökülmeyi beklicem galibaCanım Dr kontrole çağırır büyük ihtimalle durama göre ilaç verir adetle akıp gider.
Benim bir oncekinde ilaçsız adet oldum ama değer zaten 21 di gerek yoktu ilaca.
Sıfırı görene kadar test yapcakmıyım o kadar yoruldum ki artık bitsin istiyorum normal hayatıma dönebileyim yoksa sürekli test test çok zor oluyorCanım Dr kontrole çağırır büyük ihtimalle durama göre ilaç verir adetle akıp gider.
Benim bir oncekinde ilaçsız adet oldum ama değer zaten 21 di gerek yoktu ilaca.
Canim benim inanki çok üzüldüm Rabbım uzatmadan en güzelinden versin insSıfırı görene kadar test yapcakmıyım o kadar yoruldum ki artık bitsin istiyorum normal hayatıma dönebileyim yoksa sürekli test test çok zor oluyor
Çok geçmiş olsun canım ins tamamen düzelir senin dinlenmek lazım galiba zaten hastanelesin demi şifa bulup çıkarsın ins canımAllah yardımcımız olsun inşallah, bnm de pihtili kanamam var hâlâ hastanedeyim. Kese etrafında da kanama alanı var
Canım zaten çok hızlı düşüş var şu an adeti bekliceksin sanırım.Teste gerek varmı bilmiyorum çünkü düşüş başlamış ama Dr tekrarlamani isteyebilir.Sıfırı görene kadar test yapcakmıyım o kadar yoruldum ki artık bitsin istiyorum normal hayatıma dönebileyim yoksa sürekli test test çok zor oluyor
Evet hastanedeyim canım hâlâÇok geçmiş olsun canım ins tamamen düzelir senin dinlenmek lazım galiba zaten hastanelesin demi şifa bulup çıkarsın ins canım
Çok teşekkür eserim güzel dualarınız için evet anladım ki bizim embriyolarda bi sıkıntı var rabbim neylerse güzel eylerCanim benim inanki çok üzüldüm Rabbım uzatmadan en güzelinden versin insmaalesef iyice düştüğü görmek için test vermen lazım ondan sonrada adet durumun olacak sıfır olmadan adet gene malasef olunmuyor ama Tabi dr bi yönlendir me yapar o daha iyi bilir çünkü bide şuan teselli olurmu bilmem sağlıklı olmayan embriyolarda olabiliyor bu durum ondan daha iyisi seni bekliyor böyle düşün olurmu
Şuan transferimin 23.günü hafif bel ağrısı dışında bir şikayetim yok bende bikaç hün sonra yapatım bi test daha o zamanCanım zaten çok hızlı düşüş var şu an adeti bekliceksin sanırım.Teste gerek varmı bilmiyorum çünkü düşüş başlamış ama Dr tekrarlamani isteyebilir.
Benim değer 21ken 4 gün sonra 1.69 düşmüştü ondan 2 gün sonra adet olmuştum ki değer çok yükselmemesine rağmen.Tahminimce bir hafta içinde adet olursun ama tabi yinede Dr Danış.
Birde adet biraz parçalı olabiliyo senin kaç günlük tam bu gün transferden sonra ben transferden 19 gün sonra adet olmuştum.
Aynen canım zaten çabuk sifirlanacak gibi baya hızlı dusmusŞuan transferimin 23.günü hafif bel ağrısı dışında bir şikayetim yok bende bikaç hün sonra yapatım bi test daha o zaman
Nasılsın canım herşey yolundadir insAllahEvet hastanedeyim canım hâlâ
Kanamam dün pihtiliydi maalesef kese etrafında da kanama var. Hastanede tedavi alıp bekliyoruz inşallah geçer kanamamNasılsın canım herşey yolundadir insAllahkanaman bittimi
İnsAllah canım Rabbim tez vakitte şifa versin artık bundan sonrasında sorunsuz bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKanamam dün pihtiliydi maalesef kese etrafında da kanama var. Hastanede tedavi alıp bekliyoruz inşallah geçer kanamam
Ayy amin canım inşallah yaİnsAllah canım Rabbim tez vakitte şifa versin artık bundan sonrasında sorunsuz bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
En güzelini eğlesin canım benim ins bir sonrakinde hersey halledilir sağlıklı bir şekilde ilerler kucağına alırsın insÇok teşekkür eserim güzel dualarınız için evet anladım ki bizim embriyolarda bi sıkıntı var rabbim neylerse güzel eyler
Anladım canım benim stres yapma dinlen orda guzelcene hayirlisiyla hersey geçip cikacaksin ins sonrada bebislerimizi kucağımıza alacağız insEvet hastanedeyim canım hâlâ
Selam arkadaşlar benimde sonuç yavaş ilerliyor degerlendirebilirmisinizŞükür değerin iyi artiyo canım önemli olan artması.Her bünye bir değil sen kafana takma hepimizin değerleri farklı değerin aynı kalmadiktan sonra yada düşüş olmadıktan sonra stres yapmaya gerek yok canım senin bebiş yavaş ama sağlam adımlarla ilerliyo annesi garantici olucak demekki
Rabbim şifa versin insallahKizlar dua edin benimki dış gebelik olmuş suan hastanedeyim ameliyata alcaklar birazdan aklinizdan dua ederken bni de gecerin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?