2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Bhcg nin yavaş arttığı durumlar yaşadınız mı önce hızlı artıp sonra yavaşladığı olabilir mi
Selam evet canım benimde aynı durum transfer sonrasi 9.gunumde kanamam basladi test yaptirdim 44.1 di 3gun sonra tekrar yaptirdim 65.76cikti cok az artmış olmuş yarin tekrarlıycaz testi inşallah artış olmuştur (dondurulmuş 3.gün emriosu 3adet transfer edildi)

İçimdeki kıvılcımlar alevlendirdi gerçekten sözün. Dualadımdasın. Burada birbirini hiç tanımayan insanlar çok güzel enerjiler gönderip bir birini anlıyorlar. Gönlünce olsun bütün süreç senin de.

Aslında daha ilerleyen bir şey yok gibi. Değerin düştüğünü öğreneli bu2. Gün. Doktor iğne hariç ilaçları bayram sonuna kadar kullan dedi. Fakat estrofem bitiyor 1 günlük kaldı daha almayacağım. Yarın bir daha bhcg baktırırım. Adet olunca düşük gerçekleşiyor bence

İnşallah artış olur ve hep iyi gider

Hayır ilk iki değerim Muğla da 3. Test samsun da 4. Test Amasya da ama bu kadar fark olması normal değil diye düşündüm
Normal bende bu kadar fark olmaz deyip farklı bi hastahaneye gitmiştim. 9.gün değerim 217 idi 11.gün farklı hastanede yaptırdığım 299 çıktı korkup ilk yaptığım yere gittim 452 çıkmıştı. En son yaptırdığınız yerde 2.güm sonra bidaha yaptırın demişti doktoruma ama ben dayanamadım ilk gittiğim yere gittim

Kızlar bu aşamadan sonra sanırım bazı geneyik tahliller yaptırmak gerekicek hangi tahlilleri yaptırdınız paylaşırmısınız

Kızlar bu aşamadan sonra sanırım bazı geneyik tahliller yaptırmak gerekicek hangi tahlilleri yaptırdınız paylaşırmısınız
Esli gen testi yaptırdık canım birde ilk tüp bebek tutmayınca histereskopi ve rahime çizik atıldı biz onun dışında bişey yaptırmadık.Bizim sorun benim amh dusukesimde morfoloji sorunu var gen testi geç cikiyo Once ondan basla istersen sonrasında 5. Güne gidenleri pgt ye gonderiyolar o çok masraflı diye biz yaptiramamistik.Aslina bakarsan sorununuza göre Dr yönlendirir.Yani rahim filmi histereskopi rahime çizik sizin sorun nedir canım sdbebdiz infertilitemi

H
Histeroskopi ve çizik olayını ben tüp bebek öncesi yaptırdım ilk denemeye başlarken kanda kromozom analizi ve gerekli pıhtılaşmayla ilgili testlerde yapıldı bi sorun çıkmadı sorun bende pcos var cogu kafında olan bir durum rahmimdr bir sorun yok şükür yumurtlama sorunum var ama kaliteli embriyo olmasına rağmen 3.kez sonuç hüsran oldu son olarak artık geriye pgt kalıyor birde serum tedavisini duydum onuda araştıracağım.

Allah hepimizin yardimcisi olsun benimde 5.denememdi ameliyat olmak zorunda kaldim dış gebelik olusmus üzülme en azindan ameliyat vs olmak zorunda kalmadin insan kendini bi sekilde avutmaya calisiyor insaallah tez zamanda bizimde yüzümüzü güldürsün Allah dualarimdasin

Şükür ve dua ile bu günlerin üstesinden geleceğiz srn nasılsın ameliyatın nasıl geçti rabbim herkese umduğunu nasip etsin

Benden bu testleri Ali bey istemişti kimyasal sonrasında. Karar verebildiniz mi doktora

C56 diye bir test varmış canım ama kanda bakılan değil anestezi ile rahimde bakılan bazen kanda bakılınca yüksek çıkmıyoruz ama rahimde yüksek oluyormuş ve bu test yüksek çıkarsa vücut Embriyoya savaş aciyormus bir tür bağışıklık sistemi hastalığı tam bilmiyorum bilenler varsa yazarsa sevinirim yanlış bilgilendirmek istemem ama bunuda bir araştır istersen.

T

Teşekkür ederim kesinlikle araştıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…