- 1 Eylül 2015
- 130
- 114
- 103
- 35
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #5.841
Çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallahİki tane kese gördük çok şükürAma kanamam var yatisim yapıldı, korkuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallahİki tane kese gördük çok şükürAma kanamam var yatisim yapıldı, korkuyorum
Amin inşallah cümlemize. Evet tüp bebek 3 deneme bu son olur inşallahÇok şükür canım çok sevindim gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsinSanırım tüp bebek böyle hep bir yüreğimiz ağzımızda olacak ama olsun sonu güzel olsun yeterki hepsi gelip geçer
![]()
Canım benim iyi olmana çok sevindim şuan ins tez zamanda hayirlisiyla sende kavuşursun ins evlatlarına sende duamizdasinYazan arkadaslara tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizden hamile olanlar hayirli bir sekilde kucaklarina alirlar insallah olmayanlarda insallah te zamanda hamile kalirlar suan durumum iyi cok sukur herzman dediğim gbi dualarinizda bana da yer verin bnm dualarımdasiniz insallah hepimiz anneligi yaşarız Allaha emanet olun stres yapmayin desemde yapcaksiniz ama yapmayin![]()
Çok sevindim canım gozun aydın ins daha da katlanir guzelcene kucağına alırsınİyiym şuan 285 olmuş değerim. katlanma hızı artmaya başladı![]()
İnşallah çok teşekkür ederim hepimiz mutluluk gözyaşları dökelimÇok sevindim canım gozun aydın ins daha da katlanir guzelcene kucağına alırsın![]()
Cok sevindim canım gozun aydınİki tane kese gördük çok şükürAma kanamam var yatisim yapıldı, korkuyorum
Merhaba ameliyatınızı oldunuz mu? Ben de gelecek ay tüplerden dolayı ameliyat olacağımMerhabalar arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.Yaş 31 bizde sorun benden kaynaklı .Memorial şişli semra kahramana başlayacagız nasipse adetin 2. günü gelin dedi doktorlar sanırm burda okudugm kadarıyla kısa protokol uygulanacak bana ?bu detayları cok konusamadık ne yazık ki ama bana söylenen sol tüpün bağlanması gerektiği cunku sıvı birikimi varmış tüp hasarlıymş ayrıca amh 0.51 belki iki defa yumurta toplayabilirz dedi..ameliyattan sonra transfer gerçekleşecekmiş oda yaklaşk 6 aylık bir süreç rahim dinlendirme ile beraber .
girdik bir yola da bakalım heyecanla beraber korku ve endişe de var tabiki.
Umarım Rabbim bizler gibi isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip eder biranonce
Aminnnn canım benim aminnn insİnşallah çok teşekkür ederim hepimiz mutluluk gözyaşları dökelim![]()
İnşallah canım çok sağ ol. Senin de güzel haberlerini alırız en kısa zamandaÇok sevindim allah tamamına erdirsin inşallahkorkma ikiz gebe olmak kolay değil tekken bile ne sıkıntılar oluyor bu günlerde geçecek yavrularımıza kavuşucaz inşallah
İnşallah geçer canım, sağlıklı olsunlar daCok sevindim canım gozun aydınkanamadan geçer ins dinlen bol bol malasef biz ikiz anneleri herseyi daha fazla yaşıyoruz ama burada çok şükür
![]()
Amin canım çok sağolHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin.Haziran ayında çok ikiz bebek var
![]()
Bu arada benim 3 4 gündür kasık ağrısı oluyor hafif adet olacak gibi ağrım var. Doktor normal dedi ama insan ister istemez tedirgin oluyorHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin.Haziran ayında çok ikiz bebek var
![]()
Merhaba. Ben de sizinle aynı durumdayım. Ağustos’ta laparoskopi olacağım. Sizin tüpler alındı mı?Allah sizden razı olsun iyiki aktif olmaya başladım bu uygulamada insan deneyimli kiiilerden görünce ve özellikle böyle güzel dualarda alınca mutşu oluyor yalnız olmadığını görüyor ben 21 yaşındayım tüplerin kapalı dediğinde okdr şaşırmıştım ki insan hep yaşına güveniyor sanırsam bende öyle yaptım sağlıkçıyım fakat tüp bebeğe hep farklı bakardım detayını hiç araştırmamıştım insan başına gelmeyince bilmiyor toplum bize böle aşılamış tüp bebek sanki kendi çocugumuz değil gbi ama detayını arastırınca görünce vay be tıp nasıl gelişmiş diyorsun kendi canından bir parça o da hiçbir farkı yok sadece biz anne adayı olarak fiziken fazla yoruluyoruz . Tüplerin kapalı diyince laparoskobi oldum histereskopi de fakat açılmadı doğuştanmış çok yıkıldık o an duyunca ama şimdi bunu kabullendim fakat heycanlıyım acaba ilkinde tutarmı tutmazmı diye sabırsızlanıyorum rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın anne adayları olarak bizlere güç versin![]()
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar bir ikiz haberi de benden olsunGeçen kontrole gittiğimde tek kese görmüştü, bu gittiğimde 2 kese göründü. Kalp atışlarını duyamadık ama var dedi doktor. İki kese görüyorum deyince doktor eşimle şok geçirdik
her şey nasip kısmet arkadaşlar. Evlenmeden önce eşimle hep 3 çocuğumuz olsun derdik. Dua niyetine geçmiş demekki
![]()
Canım siz ikiz gebelerde herşey biraz daha yoğun olacak hazırlıklı olBu arada benim 3 4 gündür kasık ağrısı oluyor hafif adet olacak gibi ağrım var. Doktor normal dedi ama insan ister istemez tedirgin oluyor![]()
Hayırlı huzurlu bayramlar, amin inşallah srnryr kucagımızda bebelerle gireriz bizdr bayrama inşallahBayramınız mübarek olsun kizlar herkes iyidir insAllahSağlıklı mutlu nice bayramlar dilerim.Allah bir dahaki bayramı evlatlarımızla tüm sevdiklerinizle sağlıkla huzurla geçirmeyi nasip etsin insAllah
hepinize iyi bayramlar
![]()
Canım nasılsın yatışım yapıldı demiştin herşey yolunda mıİki tane kese gördük çok şükürAma kanamam var yatisim yapıldı, korkuyorum