• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Ben de 36 yaşındayım ikinci denemem bu salı günü op işlemim var umuyorum güzel haberler verebiliriz. İlkinde sadexe 7 yumurta toplanmıştı ve 5. Günğ göremedik 3. Günde transfer oldum. Şu an tek umudum 5. Güne gitmeleri hepimiz mutlu Mesut haberlerimizi paylaşırız umuyorum
inşallah kaliteli güzel embriyolarınız olsun

Kızlar eğer embriyolar döllendikten ertesi güne gelmezse yani 2.günde ölürlerse arayıp haber veriyolar mı tedavi iptal yumurta kalmadı diye yoksa illa 3.günü mü bekliyolar söylemek için?

ilk gün zaten ne zaman transfer olabileceğinizi tahmin ediyorlar hücre bölünme aktivitesine göre, benim ilk iki gün 3 embriyom vardı bana pazartesi gelin transfer için dediler anladığım kadarıyla 5. Güne beklemeye emin olamadılar, ve transfer günü elimizde sadece 1 tane kaldı dediler o da bölünme aktivitesi iyi olan bir embriyo değildi anladığım kadarıyla sonuç negatif oldu tabiki

Kızlar eğer embriyolar döllendikten ertesi güne gelmezse yani 2.günde ölürlerse arayıp haber veriyolar mı tedavi iptal yumurta kalmadı diye yoksa illa 3.günü mü bekliyolar söylemek için?
Canım ins öyle bir durum olmaz ama her ne oluyorsa embriyolarla ilgili bilgi veriyorlar egerki 3.güne yavaş gittiyse 3 gün transfer ediyorlar ama ilerlemeler hızlı iyiyse 5. Güne gitmesini gözlemliyorlar ve tüm bu adamlarda sınıflandırma yapıyorlar 3aa kalite veya 3ab kalite gibi umarım coook güzel embriyolariniz olur ve tutarlar tüm isteyenlerin 🤲🏻

Back
X