- 19 Mart 2020
- 371
- 397
- 33
- 40
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.721
Çok şükür herşey yolundaÇok şükür bi sıkıntımız yoksiz nasılsınız?
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsunGözünüz aydın ne güzel nasip olmuş insallah benim hikayem de mutlu sonuclanir dün opu yapıldı 5 yumurtadan 3 u dollendi 5 .gun beklenecek ama pgt ye gidecegi için ne kadar çok yumurta gitse o kadar iyi. ben de düşünceliyim gecenki dönemde 1 i hasta 1 i de kalitesiz döndü 1 i transfer olmuştu. O da tutmayınca elde var sıfır
Şimdi de öyle olur diye korkuyorum. Her aşaması çok para yine olmazsa elim boş kalırsa yeniden başlamak yerine havuz için bir opu daha mı yapılsa daha çok embriyo olsa daha mı iyi olur onun hesabindayim kafam allak bullak
Nasıl kusma bulantı aşerma falan var mıÇok şükür herşey yolundabeklemeye devam
Yok canım hiç bişey yok bende sende var mıNasıl kusma bulantı aşerma falan var mı
Gunaydin canım benimKizlar nasılsınız herşey yolundadır insAllah
Günaydın canımGunaydin canım benimins yolundadır dr randevum var iki günde bir hafif leke vardı ins dr güzel haberler verir sen nasılsın senin ne zaman dr randevu canım?
Çok sevindim canım benimGünaydın canımKeseyi gördük kalp atışını duyduk şükürler olsun Diğer randevu 29 temmuz korkuyla beklemeye devam.Daha önce 8 haftalık kalbi durdugu için elimde değil bişey olursa diye korkuyla bekliyorum.Allah isteyen heskese nasip etsin insAllah hepimize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Benimde leke oluyo arada Dr progestandan olur kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.Sen kullanıyormuş progestan fitil oda yaparmış.Hayirli haberlerle dön insAllahGunaydin canım benimins yolundadır dr randevum var iki günde bir hafif leke vardı ins dr güzel haberler verir sen nasılsın senin ne zaman dr randevu canım?
Allahın izniyle hiçbir sorun olmayacak iyi hissedelim ki yavrucuklarda mutlulukta bize tutunsunlarGünaydın canımKeseyi gördük kalp atışını duyduk şükürler olsun Diğer randevu 29 temmuz korkuyla beklemeye devam.Daha önce 8 haftalık kalbi durdugu için elimde değil bişey olursa diye korkuyla bekliyorum.Allah isteyen heskese nasip etsin insAllah hepimize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
İnsAllah canım aminnnnÇok sevindim canım benimRabbım korusun canım benim ilk sefer oldu diye buda olacak diye düşünüp sitrese girme canım ins allahim bebislerimjze ömür vermiştir sağ salim kulaklarımıza alırız bende geçen hafta hepsini gördüm bu hafta rutin kontrol ins gene güzeldir hersey
Karnım açken bulantı oluyo koku hassasiyeti baya var aşerme mi anlamadığım ama csnımın çektiği şeyler olduYok canım hiç bişey yok bende sende var mı
Evet haklısın Allah büyük ne yazdıysa o gerisi boşAllahın izniyle hiçbir sorun olmayacak iyi hissedelim ki yavrucuklarda mutlulukta bize tutunsunlar
Açken bende oluyo ama sabah estrofem içiyorum aç ona yoruyorum daha koku hassasiyeti filan yok as etmeyi bilmiyorumKarnım açken bulantı oluyo koku hassasiyeti baya var aşerme mi anlamadığım ama csnımın çektiği şeyler oldu
Kullanıyorum canım bende onu benim dr cok evhamlidir kanama var diyince dinlen dedi sadece bende demekki önemli değil yoksa 10 kere birsey yaptırırdi diyip durdum kendimeİnsAllah canım aminnnnAraya bayram girdiği için 2 hafta sonraya verdi randevuyu mecburen bana kalsa her hafta gidip kontrol yaptırıcam sanırım kucağımıza alana kadar hep bir endişe olacak içimizde Allah büyük insAllah kucağımıza alicaz
10 yıl üstüne hamile olduğunu duyan biri olarak çok mutlu diğer yandan acaba tutunacak mı yükselcekmi bu gebelik sağlıklı olacakmı düşünceleriyle boğuşan biri olarak her daim umutluyum.sanırım bizlerin bu ikiye bölünmüş hali hiç bitmeyecek kucagımıza alana kadar. Yibede içimde bir rahatlık var kendime hep en iyisi seni bulacak diyorum burdaki destek bile çok iyi geliyor kendinden birilerinin seni anladığını bilmek güzel.Evet haklısın Allah büyük ne yazdıysa o gerisi boşsen nasılsın canım
Aynen öyle Dr biliyo canım güvenmek lazım benimkide öyle dedi kanamam olmuştu 10 gün dinlen kırmızı olmadığı sürece sorun yok dedi.Kullanıyorum canım bende onu benim dr cok evhamlidir kanama var diyince dinlen dedi sadece bende demekki önemli değil yoksa 10 kere birsey yaptırırdi diyip durdum kendimemalaser canım tup bebek anneleri olarak hep böyleyiz ins allahim hayirlisiyla nasip etsin alalim bunlar hep tatlı bi anı kalsin ins
Aynen öyle canım bende kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.Birde gerçekten maddi manevi psikolojik her türlü savaş veriyoruz Allah yardımcımız olsun.Sabir güç versin ve insAllah kucağımıza almayida nasip etsin bizede cümle isteyenlerede.Sanirim yaşadıklarımız dan dolayı böyle hissetmenize normal çünkü kolay şeyler yaşamıyoruz.Ama Allah büyük bu sefer olacak insAllah10 yıl üstüne hamile olduğunu duyan biri olarak çok mutlu diğer yandan acaba tutunacak mı yükselcekmi bu gebelik sağlıklı olacakmı düşünceleriyle boğuşan biri olarak her daim umutluyum.sanırım bizlerin bu ikiye bölünmüş hali hiç bitmeyecek kucagımıza alana kadar. Yibede içimde bir rahatlık var kendime hep en iyisi seni bulacak diyorum burdaki destek bile çok iyi geliyor kendinden birilerinin seni anladığını bilmek güzel.
Canım senin son durum ne oldu merak ediyorumAllahın izniyle hiçbir sorun olmayacak iyi hissedelim ki yavrucuklarda mutlulukta bize tutunsunlar
Yarın tekrar tahlil vericem bakalım sonuç ne çıkacak daha ne kadar tahlil veririm bilmiyorum. Ama yükseliş devam ettiği sürece umut var şuan yükselmeye drvam ediyorCanım senin son durum ne oldu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?