2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun bize doktor havuz önermişti ama ben daha önce hiç gebe kalmadığım için bi şansımı denemek istedim o yüzden havuz yapmadım eğer tutmasaydı tekrar opu olup havuz yaptırcaktım. Şimdilerde keşke kardeşleri de donsaydı diyorum ama nasibimiz böyleymiş. Gerçekten havuz sistemi hem maddi hem manevi yoracaktı bizi ama biz pgt yaptırmadık eğer maddi durumunuz müsaitse zaten sonuçlar çıkıncaya kadar birdaha opu yaptırabilirsiniz

Gunaydin canım benim ins yolundadır dr randevum var iki günde bir hafif leke vardı ins dr güzel haberler verir sen nasılsın senin ne zaman dr randevu canım?
Günaydın canım Keseyi gördük kalp atışını duyduk şükürler olsun Diğer randevu 29 temmuz korkuyla beklemeye devam.Daha önce 8 haftalık kalbi durdugu için elimde değil bişey olursa diye korkuyla bekliyorum.Allah isteyen heskese nasip etsin insAllah hepimize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Çok sevindim canım benim Rabbım korusun canım benim ilk sefer oldu diye buda olacak diye düşünüp sitrese girme canım ins allahim bebislerimjze ömür vermiştir sağ salim kulaklarımıza alırız bende geçen hafta hepsini gördüm bu hafta rutin kontrol ins gene güzeldir hersey

Gunaydin canım benim ins yolundadır dr randevum var iki günde bir hafif leke vardı ins dr güzel haberler verir sen nasılsın senin ne zaman dr randevu canım?
Benimde leke oluyo arada Dr progestandan olur kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.Sen kullanıyormuş progestan fitil oda yaparmış.Hayirli haberlerle dön insAllah

Allahın izniyle hiçbir sorun olmayacak iyi hissedelim ki yavrucuklarda mutlulukta bize tutunsunlar

İnsAllah canım aminnnnAraya bayram girdiği için 2 hafta sonraya verdi randevuyu mecburen bana kalsa her hafta gidip kontrol yaptırıcam sanırım kucağımıza alana kadar hep bir endişe olacak içimizde Allah büyük insAllah kucağımıza alicaz

Karnım açken bulantı oluyo koku hassasiyeti baya var aşerme mi anlamadığım ama csnımın çektiği şeyler oldu
Açken bende oluyo ama sabah estrofem içiyorum aç ona yoruyorum daha koku hassasiyeti filan yok as etmeyi bilmiyorum
Senin kaçıncı haftayı canım birde ikizmi tekmi kasık agrin göğüs hassasiyeti var mı?çok sordum ama kusura bakma

Kullanıyorum canım bende onu benim dr cok evhamlidir kanama var diyince dinlen dedi sadece bende demekki önemli değil yoksa 10 kere birsey yaptırırdi diyip durdum kendime malaser canım tup bebek anneleri olarak hep böyleyiz ins allahim hayirlisiyla nasip etsin alalim bunlar hep tatlı bi anı kalsin ins

Evet haklısın Allah büyük ne yazdıysa o gerisi boş sen nasılsın canım
10 yıl üstüne hamile olduğunu duyan biri olarak çok mutlu diğer yandan acaba tutunacak mı yükselcekmi bu gebelik sağlıklı olacakmı düşünceleriyle boğuşan biri olarak her daim umutluyum.sanırım bizlerin bu ikiye bölünmüş hali hiç bitmeyecek kucagımıza alana kadar. Yibede içimde bir rahatlık var kendime hep en iyisi seni bulacak diyorum burdaki destek bile çok iyi geliyor kendinden birilerinin seni anladığını bilmek güzel.

Aynen öyle Dr biliyo canım güvenmek lazım benimkide öyle dedi kanamam olmuştu 10 gün dinlen kırmızı olmadığı sürece sorun yok dedi.
Evet tüp bebek anneleri olarak kucağımıza alınca bunlara gulucez ne kadar abartmisiz dicez belki
Kasık agrilarin varmı yada göğüs hassasiyeti sanırım 10.haftadasin ben daha 6+3 teyim sen 6 haftalıkken nasıldı belirtiler

Bir arkadaş vardı dantel kız gibi biseydi tam hatırlayamıyorum onunda kontrolu vardı baktım bulamadım.Durumunu bilen varmı yazdida ben mi kaçırdım.İnsAllah herşey yolundadır

Aynen öyle canım bende kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.Birde gerçekten maddi manevi psikolojik her türlü savaş veriyoruz Allah yardımcımız olsun.Sabir güç versin ve insAllah kucağımıza almayida nasip etsin bizede cümle isteyenlerede.Sanirim yaşadıklarımız dan dolayı böyle hissetmenize normal çünkü kolay şeyler yaşamıyoruz.Ama Allah büyük bu sefer olacak insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…