- 1 Eylül 2015
- 130
- 114
- 103
- 35
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #5.741
Senin durumun nasıl kese görmeyr ne xaman gidiyosunCanım senin son durum ne oldu merak ediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin durumun nasıl kese görmeyr ne xaman gidiyosunCanım senin son durum ne oldu merak ediyorum![]()
Aynen canım benim dr dan başka emin olacak kimsemiz yokAynen öyle Dr biliyo canım güvenmek lazım benimkide öyle dedi kanamam olmuştu 10 gün dinlen kırmızı olmadığı sürece sorun yok dedi.
Evet tüp bebek anneleri olarak kucağımıza alınca bunlara gulucez ne kadar abartmisiz dicez belki
Kasık agrilarin varmı yada göğüs hassasiyeti sanırım 10.haftadasin ben daha 6+3 teyim sen 6 haftalıkken nasıldı belirtiler
Bn birazdan muayene olacam canımSenin durumun nasıl kese görmeyr ne xaman gidiyosun
Güzel haberlerle ins canım benimBn birazdan muayene olacam canım
İyi yöndedir canım endişe etme sen ikiz annesisin belirtilerin bizden fazla olabirir bu çok normalAynen canım benim dr dan başka emin olacak kimsemiz yokkuzum bende 7+2 yım yani bir hafta öndeyim
sadece ins allahim nasip etmişse ikiz annesi olacağım
bizde biraz risk malsef fazlaymış dr ondan gel dedi sanırım
Geçen hafta 6 haftalikken hafif göğüs ve kasık ağrım vardı bu hafta daha fazla ozellikle göğüs hassasiyeti cok fazlabunlar canım bide bel ağrısı çıktı dün umarım hepsi iyi yöndedir
![]()
Çok iyi hayırlı haberler alırsın inşallahBn birazdan muayene olacam canım
Hayırlı güzel haberler ver insAllah canimBn birazdan muayene olacam canım
Bence normal canım hiç canını sıkmı ben çok duydum beşinci haftanın içindeyken kese görenleri bebeğin seninle hiç korkma ne zaman çağırdı tekrarKizlar 4+6 kese karindan görünmedi erken dedi doktorum. Normal mi?
Normal canım daha çok minik endişe etme alttan muayene de belki görülebilir di.Anlayacagin bekleyeceksin canım şöyle düşün nasıl idrarda kandan geç çıkıyorsa buda öyle çok minik olduğu için karından gorulmemistir sakın moralini bozma bebişim seninle insAllahKizlar 4+6 kese karindan görünmedi erken dedi doktorum. Normal mi?
10 gün sonra çağırdı canım zaten bayram tatili var aradaBence normal canım hiç canını sıkmı ben çok duydum beşinci haftanın içindeyken kese görenleri bebeğin seninle hiç korkma ne zaman çağırdı tekrar
İnşallah canımNormal canım daha çok minik endişe etme alttan muayene de belki görülebilir di.Anlayacagin bekleyeceksin canım şöyle düşün nasıl idrarda kandan geç çıkıyorsa buda öyle çok minik olduğu için karından gorulmemistir sakın moralini bozma bebişim seninle insAllah![]()
Valla bilmiyorum canım benim artık ne normal ne değil kafamız karmakarışıkİyi yöndedir canım endişe etme sen ikiz annesisin belirtilerin bizden fazla olabirir bu çok normalbende de hafif göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı var ama yok denecek kadar az.Cok tuhaf bir durum belirti olsa korkuyoruz olmasa korkuyoruz
Allah sonumuzu hayır etsin insAllah
![]()
Canım benim çok normal erken cagirmis dr seni genelde 5 haftada görünüyor her ihtimalle muayane etmek istedi o yüzden hiç endişe etme bayram sonrası ins hem kese hemde kalp atışı duyarsın ins canım benimKizlar 4+6 kese karindan görünmedi erken dedi doktorum. Normal mi?
Ayy inşallah canım, tüp Bebek olunca tedirginlik üstüne tedirginlik yaşıyor insanCanım benim çok normal erken cagirmis dr seni genelde 5 haftada görünüyor her ihtimalle muayane etmek istedi o yüzden hiç endişe etme bayram sonrası ins hem kese hemde kalp atışı duyarsın ins canım benim![]()
Benimmm malesef pek iyi degilim keseyo görmeye gitmistim ama üzüntülu bi sekilde geri döndüm olmasi gerekenden cok kucuk nerdeyse gozukmuo dediler doktor ya kimyasala doner ya da ikiz sonradan gelisiyo olabilir dedi ama baya moralim bozukBir arkadaş vardı dantel kız gibi biseydi tam hatırlayamıyorum onunda kontrolu vardı baktım bulamadım.Durumunu bilen varmı yazdida ben mi kaçırdım.İnsAllah herşey yolundadır![]()
İnsAllah canım doğru diyorsun kafamız çok karışıkValla bilmiyorum canım benim artık ne normal ne değil kafamız karmakarışıkaynen belirti olsa ayrı olmasa ayrı neyse fazla bizde kafa gitmeden bebisleri kucağımıza alırız ins
![]()
Sonuçlarımız güzel olsun inşİnsAllah canım doğru diyorsun kafamız çok karışık![]()
Aynen canım benim malesef her asamamiz öyle ama ins sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalim hepsi geçer insAyy inşallah canım, tüp Bebek olunca tedirginlik üstüne tedirginlik yaşıyor insan