- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.601
Aminn canım benim aminnn insAmin, allah herkesin evladina güzel omürler versin inşallah. Sizde saglikla kucaginiza alin inşallah, hem sizin hem bebeklerin sağlikli , sihatli, hayirli olsun inşalah,
Canim merhaba bu cd55 testi ne oluyor acabaTeşekkür ederim bitanem, 8. Haftada bıraktım, rutini öyle. 5 gün sonra kalbi durdu ama onunla mı ilgili henüz bilmiyoruz. Biraz önce eşli kromozom testi verdik. Onun da sonucu 10 güne falan çıkacak. Kan pıhtılaşma testi yapıp yapmama konusunda kararsızım çünkü zaten Oksapar ve coraspini kullanıyordum. O yüzden onunla ilgili olması çok zayıf ihtimal. Ama cd56 yaptiricaz, adetin 21. Günü yapılıyormuş.
Merhaba canim öncelik inşallah ikimiz de bu 3. Denemede hayırlısı ile pozitif haber aliriz :)Merhaba canim Ben varim Benim de 3. Tedavim olacak temmuz adeti oncesi buyume hormonu ignesi baslatti doktorSen ne durumdasin tup bebek sebebin nedir Benim amh dusuk
Merhaba canım, cd56 testi ile rahmin bebeği yabancı hücre gibi görüp ona saldırmış olma ihtimaline bakılıyor. Eğer problem oysa Prednolu daha uzun tutuyorlar. Rahimden biyopsi ile bakılıyor, doktorum basit bir işlem dedi, kanda da baktiranlar olmuş.Canim merhaba bu cd55 testi ne oluyor acaba
Himm anladim canim hani adetin 21. Günü yapılıyor demişsin ya bende adetimin ortasındayım gerekirse yapayım dedim onu herhalde iyi embriyo transferi sonrasi tutunmamada baktiriyorlar benim doktor istemedi daha doğrusu bu yeni doktorumla daha ilk deneyeceğiz.. önceki 2 denemem de prednol kullanmadım hiçMerhaba canım, cd56 testi ile rahmin bebeği yabancı hücre gibi görüp ona saldırmış olma ihtimaline bakılıyor. Eğer problem oysa Prednolu daha uzun tutuyorlar. Rahimden biyopsi ile bakılıyor, doktorum basit bir işlem dedi, kanda da baktiranlar olmuş.
Canım zor bir işlem değil, baktır istersen aklında kalmasın, ne kadar çok elersek kalanlara o kadar iyi yogunlasiriz. Genelde ilk düşükte istenmezmis, tekrarlayan düşüklerde yapılıyormuş ama ben bir daha o tecrübeyi yaşamamak için herşeyi yaparım. O yüzden istedik. Bunların hepsinin çözümü var yeter ki problemi anlayalım. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, kolaylıklar versin bitanem.Himm anladim canim hani adetin 21. Günü yapılıyor demişsin ya bende adetimin ortasındayım gerekirse yapayım dedim onu herhalde iyi embriyo transferi sonrasi tutunmamada baktiriyorlar benim doktor istemedi daha doğrusu bu yeni doktorumla daha ilk deneyeceğiz.. önceki 2 denemem de prednol kullanmadım hiç
Insallah senin tahlil sonucun güzel olumlu çıkar canim
Benim de bugün başladı, ara ara çoğalıyor sonra geçiyor. Sanki adet olacakmış gibi çoğalıyor.Pozitif olan arkadaşlar herhangi bir belirtiniz varmı kasik agrisi vs. Bende hiç bişey kalmadı zaten bir kasik ağrısı ve baş ağrısı vardı en son progestan değerim biraz düşüktü fitil ve iğne kullanmama rağmen daha önce negatif deneme dusuklerim olduğu için korkuyorum.
Inşallah canimm inşallah. Allah razi olsun.cok paralar harcadik evlat sahibi olabilmek icin ama giden para olsun sonu güzel ve hayirli olsun inşallah. Allah saglik verdimi hepsi olur gider.24 Temmuz'da randevum var, o gün yaptırayım o zaman. Nasıl olsa herşeye artık biner biner ödüyoruz, o da aradan çıksın, doğru diyorsun canım. Devlette yaptırmam çok zor, mecbur özelde yaptiricaz. Canım çok teşekkür ederim, Ağustos başında tekrar yumurta toplatacağız, insAllah bu sefer olur. 10 haftadan sonra risk oldukça azalıyor, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem
Aminn aminn canim insallah rabbim sonunda hepimizin yüzünü güldürsün insallahhCanım zor bir işlem değil, baktır istersen aklında kalmasın, ne kadar çok elersek kalanlara o kadar iyi yogunlasiriz. Genelde ilk düşükte istenmezmis, tekrarlayan düşüklerde yapılıyormuş ama ben bir daha o tecrübeyi yaşamamak için herşeyi yaparım. O yüzden istedik. Bunların hepsinin çözümü var yeter ki problemi anlayalım. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, kolaylıklar versin bitanem.
Yani olsa bir dert olmasa ayrı bir dert bende bir kaç gün öncesine kadar vardı ara ara kasık ağrısı gerçi varken de adet mi olucam diye korkuyorum birde en son ölçümde progesteron düşük çıkınca şimdide bir sorun mu var diye düşünmeden edemiyorumBenim de bugün başladı, ara ara çoğalıyor sonra geçiyor. Sanki adet olacakmış gibi çoğalıyor.
Sağol bitanem, Allah hepimize yardım etsin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinInşallah canimm inşallah. Allah razi olsun.cok paralar harcadik evlat sahibi olabilmek icin ama giden para olsun sonu güzel ve hayirli olsun inşallah. Allah saglik verdimi hepsi olur gider.
Allah işlerinizi rast getirsin inşallah tez vakitte güzel haberler versin.
insAllah bitanem. Biz takviyelere başladık. Eşim proxeed plus, ben Maxijuno, omepa Q10, devit, folidoce başladık. Ayrıca arı sütü bal polen karışımı ve keçiboynuzu özü ikimiz de sabah içiyoruz, son denemede bunlarla beşinci güne 4 embriyo çıkmıştı.Aminn aminn canim insallah rabbim sonunda hepimizin yüzünü güldürsün insallahh
Ben pozitif sonuc hiç görmedim belki doktorum onun için istemedi olması ben sorar yaptırırım. Dediğin gibi ne kadar elesek o kadar iyi. Sonu selamet olsun insallahhh
Bizimde eşim gün aşırı yarım klomenve imprly ben omepa ve d vitamini ve ikimizde arı sütü bal polen karışımı günde 1 defa içiyoruz böyle bundan öncekilerden ben hiç birsey kullanmamistim bakalım bu sefer nasıl olacak inşallah saglikli güzel çok embriyomuz olur ve bize sıkıca tutunurinsAllah bitanem. Biz takviyelere başladık. Eşim proxeed plus, ben Maxijuno, omepa Q10, devit, folidoce başladık. Ayrıca arı sütü bal polen karışımı ve keçiboynuzu özü ikimiz de sabah içiyoruz, son denemede bunlarla beşinci güne 4 embriyo çıkmıştı.
Ben de aynı şekildeyim valla, dün biraz kanama oldu ozamana kadar ağrı yoktu sonra başlayınca tedirgin oldum. Ama doktorum normal dedi. İçim biraz rahatladı. Bakalım daha neler bekliyor bizi.Yani olsa bir dert olmasa ayrı bir dert bende bir kaç gün öncesine kadar vardı ara ara kasık ağrısı gerçi varken de adet mi olucam diye korkuyorum birde en son ölçümde progesteron düşük çıkınca şimdide bir sorun mu var diye düşünmeden edemiyorum
insAllah bitanemBizimde eşim gün aşırı yarım klomenve imprly ben omepa ve d vitamini ve ikimizde arı sütü bal polen karışımı günde 1 defa içiyoruz böyle bundan öncekilerden ben hiç birsey kullanmamistim bakalım bu sefer nasıl olacak inşallah saglikli güzel çok embriyomuz olur ve bize sıkıca tutunur
Progestani sabah 2 akşam 2 fitil birde prolutex iğne olarak kullanıyorum.Gen mutasyon testini ilk defa duydum o niye yapıldı.Ben de aynı şekildeyim valla, dün biraz kanama oldu ozamana kadar ağrı yoktu sonra başlayınca tedirgin oldum. Ama doktorum normal dedi. İçim biraz rahatladı. Bakalım daha neler bekliyor bizi.
progesteron testi yapılmadı benim için acaba benimki nasılsadece dün pıhtılaşma olup olmadığına dair gen mutasyon testi yapıldı 10 gün sonra çıkarmış sonuç. O zamana kadar gün aşırı oksapar kullanacağım. Sen progestanı nasıl kullanıyordun ?
Kan pıhtılaşması var mı yok mu diye bakmak istedi. Düşük olabiliyormuş pıhtılaşmadan dolayı. Normalde 2-3 düşükten sonra araştırma yapılıyormuş ama drum riske atmak istemedi. Biz yine de emin olalım dedi. Oksaparı bana bi 10 gün kullandırıp bıraktırmıştı dün yine başladık. Eğer test temiz çıkarsa bırakıcam. Yoksa doğuma kadar kullanacakmışım. Ben de progestanı sabah 2 öğlen 2 akşam 2 şeklinde fitil olarak alıyorm. Bir de prolutex kullanıyorm. Gerçi iğneyi de 3 gün de 1 e düşürdü. Bi ara test yaptırayım bende duruma bakmak için.Progestani sabah 2 akşam 2 fitil birde prolutex iğne olarak kullanıyorum.Gen mutasyon testini ilk defa duydum o niye yapıldı.
Ben en başından beri her gün oksapar iğne ve 100mg lik ecopirin kullanıyorum kan pıhtılaşma testi yapılmadı varmi yok mu bilmiyorum.
Progrstan testini ben beta HCG yaptırırken her seferinde baktırdım e2 ve progestan Dr istemedi benim merakım daha önce dusuklerim olduğu için bilmek istedim açıkçası.Su andada beta HCG iki katı artiyo sorun yok ama progestan biraz düşmüş Dr sorun olmaz dedi ama yinede düşük olur diye korkuyorum
Her Dr tedavi şekli farklı herkesin bünyesi ilaca tepkisi farklı ama sanırım kucağımıza alıncaya kadar bu tedirgin bekleyiş devam edecek.Önce yumurta sonra pozitif sonra kese sonra kalp vs.vs. diye doğuran kadar yüreğimiz ağzımızda.Kan pıhtılaşması var mı yok mu diye bakmak istedi. Düşük olabiliyormuş pıhtılaşmadan dolayı. Normalde 2-3 düşükten sonra araştırma yapılıyormuş ama drum riske atmak istemedi. Biz yine de emin olalım dedi. Oksaparı bana bi 10 gün kullandırıp bıraktırmıştı dün yine başladık. Eğer test temiz çıkarsa bırakıcam. Yoksa doğuma kadar kullanacakmışım. Ben de progestanı sabah 2 öğlen 2 akşam 2 şeklinde fitil olarak alıyorm. Bir de prolutex kullanıyorm. Gerçi iğneyi de 3 gün de 1 e düşürdü. Bi ara test yaptırayım bende duruma bakmak için.
Tedirgin bekleyiş hiç bitmeyecek dediğin gibi. Sağlıklı bi şekilde ilerlemeyi ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Allahım herkeseHer Dr tedavi şekli farklı herkesin bünyesi ilaca tepkisi farklı ama sanırım kucağımıza alıncaya kadar bu tedirgin bekleyiş devam edecek.Önce yumurta sonra pozitif sonra kese sonra kalp vs.vs. diye doğuran kadar yüreğimiz ağzımızda.
Allah isteyen herkese nasip etsin bizlere de kucağımıza almayı nasip etsin.Daha çok yolumuz var sabır ve sağlıkla geçsin insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?