• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Benim de senden aşağı kalır yanım yok yaş 38 🤭 senin bu sefer inşallah tutmuştur.iyi düşün iyi olsun demisler.
Kızlar bnde temmuzun ücunde 5 gunluk dondurulmus embrıyo tranferı oldum yasım 29 ılk deneyımın bugun 8 gunum dayanamayıp test yaptım var gıbı geldı bakabılır mısınız

Eklentiler

• F66C2600-4F01-4313-8E45-4B7550966781.webp
    F66C2600-4F01-4313-8E45-4B7550966781.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar bnde temmuzun ücunde 5 gunluk dondurulmus embrıyo tranferı oldum yasım 29 ılk deneyımın bugun 8 gunum dayanamayıp test yaptım var gıbı geldı bakabılır mısınız
Tebrik ederimm oldukça belirgin 👍🏻 Ben de 6. Günümde yapmıştım aynı şekilde çıkmıştı. Sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻

Inss sızın suan kac haftalık bıde gebelık hesaplanınca nasıl oluyo dondurulmus oldugunda acaba dıyorum onun mu etkısını gosterıyo teste cunku daha kan testıme 3 gun var

Inss sızın suan kac haftalık bıde gebelık hesaplanınca nasıl oluyo dondurulmus oldugunda acaba dıyorum onun mu etkısını gosterıyo teste cunku daha kan testıme 3 gun var
Yok onun etkisi diye bişey yok merak etme. Blastokist olarak hesaplamıştım ben internetten 5+2 gösteriyor şuan. Doktorum 10 temmuzda 5+4 dedi.

Kizlar bı şey sorcam, HCG>1000 ne demek oluyor? Sayıyı tam öğrenemedim. Mesela 1500 den yüksek olsaydı >1500 mü yazacaktı??? Bilenler yazabilir mi

Öncekiler öyle olduğu için endişeleniyorum ister istemez, inşallah olmaz 🤗
Anın tadını çıkarmaya bak hiç olumsuzu düşünme gerçekten stresten uzak kalmak çok önemli bemim önceki 2 tanesi hiç tutmamıştı bile şuan hamile olduğumu bilmek bile öyle tarifsiz ki tüm beklryenler nasip olsun inşallah sonrasını hiç takmıyorum kafama veren allah biz ancak bu kadarını yapabiliriz. Bol bol fetih yasin ve meryem suresi oku cevrene okuttur zilhicce ayındayız rabbim dualarımızı kabul etsin allah sabredenlerle beraberdir içini ferah tut

Anın tadını çıkarmaya bak hiç olumsuzu düşünme gerçekten stresten uzak kalmak çok önemli bemim önceki 2 tanesi hiç tutmamıştı bile şuan hamile olduğumu bilmek bile öyle tarifsiz ki tüm beklryenler nasip olsun inşallah sonrasını hiç takmıyorum kafama veren allah biz ancak bu kadarını yapabiliriz. Bol bol fetih yasin ve meryem suresi oku cevrene okuttur zilhicce ayındayız rabbim dualarımızı kabul etsin allah sabredenlerle beraberdir içini ferah tut
Allah razı olsun canım çok güzel diyorsun ❤️ inşallah sağlıcakla devam eder inşallah hepimizin 😌

Back
X