- 22 Aralık 2019
- 82
- 42
- 18
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #5.621
Merhaba tutmuş embriyonuzun mitoscore değeri kaçtı acaba?Bizim 11 embriyo oldu 4 tanesini gönderdik 1 tanesi sağlıklı geldi diğerleri dondurulmuş bekliyor o 1 tane de tuttu çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba tutmuş embriyonuzun mitoscore değeri kaçtı acaba?Bizim 11 embriyo oldu 4 tanesini gönderdik 1 tanesi sağlıklı geldi diğerleri dondurulmuş bekliyor o 1 tane de tuttu çok şükür
Bu konuda bilgim yok maalesefMerhaba tutmuş embriyonuzun mitoscore değeri kaçtı acaba?
Kızlar bnde temmuzun ücunde 5 gunluk dondurulmus embrıyo tranferı oldum yasım 29 ılk deneyımın bugun 8 gunum dayanamayıp test yaptım var gıbı geldı bakabılır mısınızBenim de senden aşağı kalır yanım yok yaş 38senin bu sefer inşallah tutmuştur.iyi düşün iyi olsun demisler.
Tebrik ederimm oldukça belirginKızlar bnde temmuzun ücunde 5 gunluk dondurulmus embrıyo tranferı oldum yasım 29 ılk deneyımın bugun 8 gunum dayanamayıp test yaptım var gıbı geldı bakabılır mısınız
Yok onun etkisi diye bişey yok merak etme. Blastokist olarak hesaplamıştım ben internetten 5+2 gösteriyor şuan. Doktorum 10 temmuzda 5+4 dedi.Inss sızın suan kac haftalık bıde gebelık hesaplanınca nasıl oluyo dondurulmus oldugunda acaba dıyorum onun mu etkısını gosterıyo teste cunku daha kan testıme 3 gun var
https://tup-bebek-gebelik.hesaplama.net/Mesele bnım 3 temmuzda 5 gunluk tranfer edıldı kac gunluk gebeyım suan
Çok sevindim canım daim olsun inşallahDeğerim 27 den 55 e yükselmiş çok çok sevindim inşallah böyle devam eder çarşamba tekrar tahlil vericem
İnşallah teşekkür ederim sen nasış gidiyor değerin yüksekti ikiz miÇok sevindim canım daim olsun inşallah
Binin üstünde demek belkide şuan kese görülebilir 1000 ve üzeri kese diye biliyorumKizlar bı şey sorcam, HCG>1000 ne demek oluyor? Sayıyı tam öğrenemedim. Mesela 1500 den yüksek olsaydı >1500 mü yazacaktı??? Bilenler yazabilir mi
Canım bugün kan değerim dediğim şekilde çıktı, cumartesi günü randevu verdi doktorum. İnşallah kanamam olmaz korkuyorumİnşallah teşekkür ederim sen nasış gidiyor değerin yüksekti ikiz mi
Korkma canım niye olsun kanaman bak ne güzel çıkmış değerlerin de hayırlısıyla göreceksin bebeğiniCanım bugün kan değerim dediğim şekilde çıktı, cumartesi günü randevu verdi doktorum. İnşallah kanamam olmaz korkuyorum
Öncekiler öyle olduğu için endişeleniyorum ister istemez, inşallah olmazY
Korkma canım niye olsun kanaman bak ne güzel çıkmış değerlerin de hayırlısıyla göreceksin bebeğini
Anın tadını çıkarmaya bak hiç olumsuzu düşünme gerçekten stresten uzak kalmak çok önemli bemim önceki 2 tanesi hiç tutmamıştı bile şuan hamile olduğumu bilmek bile öyle tarifsiz ki tüm beklryenler nasip olsun inşallah sonrasını hiç takmıyorum kafama veren allah biz ancak bu kadarını yapabiliriz. Bol bol fetih yasin ve meryem suresi oku cevrene okuttur zilhicce ayındayız rabbim dualarımızı kabul etsin allah sabredenlerle beraberdir içini ferah tutÖncekiler öyle olduğu için endişeleniyorum ister istemez, inşallah olmaz![]()
Allah razı olsun canım çok güzel diyorsunAnın tadını çıkarmaya bak hiç olumsuzu düşünme gerçekten stresten uzak kalmak çok önemli bemim önceki 2 tanesi hiç tutmamıştı bile şuan hamile olduğumu bilmek bile öyle tarifsiz ki tüm beklryenler nasip olsun inşallah sonrasını hiç takmıyorum kafama veren allah biz ancak bu kadarını yapabiliriz. Bol bol fetih yasin ve meryem suresi oku cevrene okuttur zilhicce ayındayız rabbim dualarımızı kabul etsin allah sabredenlerle beraberdir içini ferah tut