2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kizlar herkes iyimi herşey yolunda mı?
Nasıl gidiyor pozitif olanlar,kese görenler, kalp atışı duyanlar başladımi belirtiler.
İnsAllah herkes iyidir ve herkese Allah kucağına almayı nasip etsin.
Pozitifi gördük şükür fakat değerim blastokist embriyo olmasına rağmen biraz düşük yarın tekrar tahlil vericem tutunması için dua ediyorum yaron değerim daha da yükselmiş olur inşallah

Nasıl gidiyor pozitif olanlar,kese görenler, kalp atışı duyanlar başladımi belirtiler.
Günaydın canım keseyi kalp atışı duydum geçen cuma ama dün gece ve bugün hafif acjk pembe kanama var dr yazdım bakalım ne diyecek serüvenimiz hiç bitmiyor her an korku var umarım birsey yoktur sen nasılsın senin durumlar nasıl Canım benim

Aminnn ınsallahhh heyecanli ve tedirgin geciyor kendim adima bunu diyebilirim yarin keseyi görmeye gidecegim insallah sorunsuz skntisiz goruruz sizde durumlar nasil

Amiin inşallah kese görüldü kalp atışı duyuldu. Az bulantılı bol koku hassasiyeti şeklinde devam ediyor başka sıkıntı yok çok şükür siz nasılsınız ?

Pozitifi gördük şükür fakat değerim blastokist embriyo olmasına rağmen biraz düşük yarın tekrar tahlil vericem tutunması için dua ediyorum yaron değerim daha da yükselmiş olur inşallah
Değerin düşük olmasına değil de 2 katı artış var mı ona bakılması gerek. Benim ilk değerim 217 idi sonra 2 gün sonra başka hastanede verdi. 299 çıktı düşük gelince ilk gittiğim hastaneye gittim aynı gün 457 çıktı labaratuvardan da kaynaklı olabilir yani üzülmeyin sakin kaçtı değeriniz?

Benim ilk 27 çıktı dünkü sonuç 55 di yarın en sxından bir 100 olmasını umut ediyorum

Amiin inşallah kese görüldü kalp atışı duyuldu. Az bulantılı bol koku hassasiyeti şeklinde devam ediyor başka sıkıntı yok çok şükür siz nasılsınız ?
Canım sen kaçıncı haftadan sonra bulantin olmaya hafif başladı? Bide senin için hafif de olsa kanaman olmusmuydu tam hatırlayamadım onu ?

Hayırlı olsun canım değeri kafana takma önemli olan artmış olması ve artması içini ferah tut herşey güzel olacak insAllah

Allah kucağına almayı nasip etsin canım dinlen ayakta kaldıysa uzun süre olabilir.Birde progestan kullanmaya devam ediyorsan oda yapabilir.
O korku doğuma kadar olacak sanırım
Ben yarın gidicem canim kese için insAllah görürüz ve kalp atışlarını da duyarız

Allah kucağına almayı nasip etsin.Kaçıncı haftadasin canım senin tek mi ikizmi?
Bir çok yorum okuyorum unutuyorum kim ikiz kim tek
Bende yarın keseyi gorucem.insAllah hatta insAllah kalp atışında duyarız yoksa bayramdan sonraya kalacak.Senin kaçıncı hafta duyuldu kalp atışı.

Canım sen kaçıncı haftadan sonra bulantin olmaya hafif başladı? Bide senin için hafif de olsa kanaman olmusmuydu tam hatırlayamadım onu ?
7. Hafta civarı başladı bende bulantı. Yok çok şükür hiç kanamamam olmadı benim lekelenmem de en son opunun ertesi günü 1 sefer oldu başka olmadı

Benim tek 8+5 teyim şuan. Ben transferden 22 gün sonra keseyi gördüm ondan 10 gün sonrada kalp atışını duydum

Aminnn ınsallahhh heyecanli ve tedirgin geciyor kendim adima bunu diyebilirim yarin keseyi görmeye gidecegim insallah sorunsuz skntisiz goruruz sizde durumlar nasil
Bende yarın kese görmeye gidicem senin kaçıncı hafta benim 5+4 olacak sanirim.İnsAllah görürüz kalp atışlarını da duyarız canım beklemek çok zor.Hem heyecan var hem korku düşünmemeye çalışıyorum ama ne mümkün.Hayirli haberler alırız insAllah

Benim tek 8+5 teyim şuan. Ben transferden 22 gün sonra keseyi gördüm ondan 10 gün sonrada kalp atışını duydum
O zaman benim kalp atışı için erken olacak bayramdan sonraya kalacak sanırım çünkü transferden sonra 24 gün ilk kontrol.Hayirlidi olsun keseyi görelim bir hayırlısıyla bekleriz çaresi yok bayramdan sonra duyarız insAllah yeterki duyalım geç olsun güç olmasın

Insallahh sanirim bnimde 5+5 bi siteden hesapladim ama dogru mu bilmiyorum .Insaallah hep bi korku hep bi endise icindeyim dusunmeyim diyorum internetten hep kotu seylere bakiyorum psikolojim alt ust oldu Allah hepimizin yuzunu güldürsün insallahh

Aynı durumdayım canım hep bir korku var içinde elimde değil daha önce düşük oldu kalbi durdu kürtaj oldum şu anda yüreğim azimda birşeyler ters giderse diye.Amin canım insAllah yarın hayırlı haberler alırız.

Canım pazar gecesi bende de oldu lekelenme pembe kırmızı arası çok değil ama sürekli peçete koyup değiştirdim gece boyunca ertesi gün doktora gittim pruluton depot yaptı bende o geceden beri sürekli adet ağrısı var lekeden çok sancı canımı sıkıyor.Doktor ilk 3 ay çok önemli dedi 3 aydan sonra düşük tehlikeniz azalır dedi dinlenmemi önerdi sizde mümkün oldukça dinlenmeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…