2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Benim 10.gün test sonucum 27 çıktı sevinemedim hiç düşğk bir değer pazartesi tekrar test yapıcam ama pek umutlu değilim
Canım kaçıncı gün embriyosu ? Hamilelik için 5 üstü diyiliyor daha erken umut kesmek için allahim nasip etmişse guzelcene yükselir sen stres yapma ins guzelcene değerin artar canım benim

Canım kaçıncı gün embriyosu ? Hamilelik için 5 üstü diyiliyor daha erken umut kesmek için allahim nasip etmişse guzelcene yükselir sen stres yapma ins guzelcene değerin artar canım benim
Çok sağol bende öyle Dua ediyorum 5.gün embriyosuydu bekleyip görücez ne diyebilirim ki rabbim gönlümüzü biliyor

Kizlar merhabalar
Tedavi süreciniz boyunca prednola devam ettinizmi ve şu an gebe olan arkadaşlar devam ediyormusunuz kullanmaya?
Evet öncesi dekort da başladık çok şükür hamileyim hala devam ediyorum bakalım pazartesi muayene sonrasi kescekmi bu arada prednol ve dekort kortizon muadil ilaç aynı yani

Çok sağol bende öyle Dua ediyorum 5.gün embriyosuydu bekleyip görücez ne diyebilirim ki rabbim gönlümüzü biliyor
Hayırlısıyla gonlundekini allahim nasip etsin canım benim bu sayfalarda düşük başlayıp doğanlar olduğunu duydum allahim büyük Rabbım ins dunyaya sağ salim gelmelerini nasip etsin inş canım benim

Hayırlısıyla gonlundekini allahim nasip etsin canım benim bu sayfalarda düşük başlayıp doğanlar olduğunu duydum allahim büyük Rabbım ins dunyaya sağ salim gelmelerini nasip etsin inş canım benim
Rabbimin herşeye gücü yeter dua her kapıyı açar pazartesi daha güzel haberler vericem inşallah

Canım benim test günüm 24 hazirandi benim dr 1000 görene kadar gün aşırı ver dedi en son 30 haziran vermiştim 2100 oda 10 gün sonrada ultr dedi benim dr fazla garantisi galiba ☺ sen hangi durumda sin canım benim
Sağol canım cevap için garantici olması daha iyi benim Dr da garantici ama ben randevuyu biraz erkene aldım eşimin işi den dolayıŞimdide sana göre kendimi hesaplamaya çalışıyorum da benim 3.gun Embriyosu Dr çağırdığı tarih senin tarihle kıyaslayınca 8 gün sonraya denk geliyo.Araya bayram girecekya o yüzden öncesinde hem kese hem kalp atışı duyabilirmiyiz diye merak ediyorum çünkü eşimin işinden dolayı bir dahaki kontrol ancak 27 temmuzda olabilir.İnsAllah duyarız hayırlısıyla sağlıkla kucağına aliriz insAllah tüm bekleyenler de bizde Allah tüm isteyenlere tez vakitte nasip etsin insAllah

Evet umarım gönlünüze göre olur.Yolunda gider herşey inşaallah

yaaaa çok çok sevindimmm çok mutlu oldumm allahım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah :)

Rica ederim canım benim ne demek burda bildiklerimizi paylaşarak hep öğreniyoruz ıyi yapmışsın sen canım benim bayram öncesi bakilirsin hem senin için de rahat eder ben dr gidene kadar çok sitresliyim bana yeni kalp atışları olurmuş dedi az geldi ama genede şükür duyduk sende ins bu güzel duyguları tadarsın canım benim ins tüm isteyen herkes evlatlarını hayirlisiyla kucağına alsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…