- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.561
Canım kaçıncı gün embriyosu ? Hamilelik için 5 üstü diyiliyor daha erken umut kesmek için allahim nasip etmişse guzelcene yükselir sen stres yapma ins guzelcene değerin artar canım benimBenim 10.gün test sonucum 27 çıktı sevinemedim hiç düşğk bir değer pazartesi tekrar test yapıcam ama pek umutlu değilim
Çok sağol bende öyle Dua ediyorum 5.gün embriyosuydu bekleyip görücez ne diyebilirim ki rabbim gönlümüzü biliyorCanım kaçıncı gün embriyosu ? Hamilelik için 5 üstü diyiliyor daha erken umut kesmek için allahim nasip etmişse guzelcene yükselir sen stres yapma ins guzelcene değerin artar canım benim
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insAllahCanım daha çok erken idrarda görünmesi moral bozma test günü bekle hayirlisiyla o zaman güzel sonuç alırsın ina
Canım moralini bozma stres çok etkiliyo insAllah artacak aklına kötü bişey getirme Allah büyükBenim 10.gün test sonucum 27 çıktı sevinemedim hiç düşğk bir değer pazartesi tekrar test yapıcam ama pek umutlu değilim
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinPozitif çok şükür
Allah razı olsun canım,sen ne durumdasınHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aminnn canım benim Allah razı olsun Rabbım hepimize nasip etsin inşCanım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insAllah
Dr karından ultrasonla mi muayne etti
Evet öncesi dekort da başladık çok şükür hamileyim hala devam ediyorum bakalım pazartesi muayene sonrasi kescekmi bu arada prednol ve dekort kortizon muadil ilaç aynı yaniKizlar merhabalar
Tedavi süreciniz boyunca prednola devam ettinizmi ve şu an gebe olan arkadaşlar devam ediyormusunuz kullanmaya?
Hayırlısıyla gonlundekini allahim nasip etsin canım benim bu sayfalarda düşük başlayıp doğanlar olduğunu duydum allahim büyük Rabbım ins dunyaya sağ salim gelmelerini nasip etsin inş canım benimÇok sağol bende öyle Dua ediyorum 5.gün embriyosuydu bekleyip görücez ne diyebilirim ki rabbim gönlümüzü biliyor
Kese görmek için bekliyorum canım Çarşamba günü gidicem Dr insAllah görürüzAllah razı olsun canım,sen ne durumdasın
Rabbimin herşeye gücü yeter dua her kapıyı açar pazartesi daha güzel haberler vericem inşallahHayırlısıyla gonlundekini allahim nasip etsin canım benim bu sayfalarda düşük başlayıp doğanlar olduğunu duydum allahim büyük Rabbım ins dunyaya sağ salim gelmelerini nasip etsin inş canım benim
Canım en son beta HCG kaçıncı gün olcturdun ve kaç çıktıAminnn canım benim Allah razı olsun Rabbım hepimize nasip etsin inşkuzum alttan mauyane etti kucuk olduklarından ancak öyle net görebildim duydum çünkü
Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallahRabbimin herşeye gücü yeter dua her kapıyı açar pazartesi daha güzel haberler vericem inşallah
Ins canım benim ins hayirlisiyla güzel haberlerin olsun inşRabbimin herşeye gücü yeter dua her kapıyı açar pazartesi daha güzel haberler vericem inşallah
Canım benim test günüm 24 hazirandi benim dr 1000 görene kadar gün aşırı ver dedi en son 30 haziran vermiştim 2100 oda 10 gün sonrada ultr dedi benim dr fazla garantisi galiba ☺ sen hangi durumda sin canım benimCanım en son beta HCG kaçıncı gün olcturdun ve kaç çıktı
Teşekkürler canimEvet öncesi dekort da başladık çok şükür hamileyim hala devam ediyorum bakalım pazartesi muayene sonrasi kescekmi bu arada prednol ve dekort kortizon muadil ilaç aynı yani
Sağol canım cevap için garantici olması daha iyiCanım benim test günüm 24 hazirandi benim dr 1000 görene kadar gün aşırı ver dedi en son 30 haziran vermiştim 2100 oda 10 gün sonrada ultr dedi benim dr fazla garantisi galiba ☺ sen hangi durumda sin canım benim
Evet umarım gönlünüze göre olur.Yolunda gider herşey inşaallahProblemin ne olduğunu ben de daha bilmiyorum, rahim filminde problem yoktu. Şimdi kromozomsa da yoksa cd56 denilen bir testi yaptıracağım. Eğer problem oysa Prednolu daha uzun tutacağız bu sefer. Çünkü onu bıraktığım hafta kalbi durmuştu. Herşey çok karışık şu an. Allah hepimize kolaylıklar versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
yaaaa çok çok sevindimmm çok mutlu oldumm allahım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah :)Canimmmmçok şükür gördüm keselerini ikiside tutmuş allahima binlerce şükür hatta kalp atislarinida duydum çok azdı ama duydum Rabbım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın ins bizlerde hayırlısıyla kucağımıza alalim evlatlarımızı
Rica ederim canım benim ne demek burda bildiklerimizi paylaşarak hep öğreniyoruzSağol canım cevap için garantici olması daha iyibenim Dr da garantici ama ben randevuyu biraz erkene aldım eşimin işi den dolayı Şimdide sana göre kendimi hesaplamaya çalışıyorum da benim 3.gun Embriyosu Dr çağırdığı tarih senin tarihle kıyaslayınca 8 gün sonraya denk geliyo.Araya bayram girecekya o yüzden öncesinde hem kese hem kalp atışı duyabilirmiyiz diye merak ediyorum çünkü eşimin işinden dolayı bir dahaki kontrol ancak 27 temmuzda olabilir.İnsAllah duyarız hayırlısıyla sağlıkla kucağına aliriz insAllah tüm bekleyenler de bizde Allah tüm isteyenlere tez vakitte nasip etsin insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?