2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kızlar günaydın pozitif sonuçları okuyorum çok seviniyorum inşallah negatif alam arkadaşlar da bir sonraki denemesinde yüzleri güler..
Benim gibi tedavi zamanını bekleyen var mi ben temmuz adetimi bekliyorum on muayene olmuştum temmuz adetimde hormonlarim uygun olursa insalalh başlayacağız çok heyecanlıyım:)
3. Denemem olacak inşallah bende burada sizler gibi güzel haberlerini paylaşırım

Amin canım bende çok stresliyim hep bir korku var içimde insAllah duyarız bizde bayramı rahat geçiririz Allah tüm isteyenlere nasip etsin

İnsAllah canım Şimdiden hayırlı olsun tedavin pozitif olsun Allah isteyen herkese nasip etsin

Gözünüz aydın, sağlicakla annelerine gelsinler inşallah

Öyle düşünme canım benim nasip bu allahim ins etmiştir güzel sonuc haberler alırsın Rabbım evladına güzel ömür versin canım
Amin, allah herkesin evladina güzel omürler versin inşallah. Sizde saglikla kucaginiza alin inşallah, hem sizin hem bebeklerin sağlikli , sihatli, hayirli olsun inşalah,

Merhaba canim Ben varim Benim de 3. Tedavim olacak temmuz adeti oncesi buyume hormonu ignesi baslatti doktor Sen ne durumdasin tup bebek sebebin nedir Benim amh dusuk

Canim cook gecmiş olsun
prednolu kacinci haftada birakmiştin

Canim cook gecmiş olsun
prednolu kacinci haftada birakmiştin
Teşekkür ederim bitanem, 8. Haftada bıraktım, rutini öyle. 5 gün sonra kalbi durdu ama onunla mı ilgili henüz bilmiyoruz. Biraz önce eşli kromozom testi verdik. Onun da sonucu 10 güne falan çıkacak. Kan pıhtılaşma testi yapıp yapmama konusunda kararsızım çünkü zaten Oksapar ve coraspini kullanıyordum. O yüzden onunla ilgili olması çok zayıf ihtimal. Ama cd56 yaptiricaz, adetin 21. Günü yapılıyormuş.

Kızlar merhaba, kese randevusunda alttan muayene yapılıp sonrasında kanaması olan oldu mu ? Benim perşembe günü çok az kahverengi lekelenmem olmuştu hemen kesildi. Bugün kese randevum vardı, alttan muayene oldum gördük keseyi çok şükür. Herşey çok güzel dedi. Randevum sabahtı. Öğleden sonra biraz karın ağrım başladı adet sancısı gibi, şimdi de kahverengi kırmızı karışık kan gelmiş. Peçeteye sildikçe kırmızı gelmiyor kahverengi geliyor ama yine de tedirgin oldum. Benim gibi başına gelen oldu mu ?

Benim 5.hafta karından keseye bakıldı 2 gün sonra kahverengi lekelenmem oldu tekrar ultrasona girdim kesenin arkasında kanamam olmuş kan sulandırıcı kullanıyordum o yapmış bıraktım ve kalçadan iğne verdi her ihtimale karşı siz de tekrar doktorunuzla görüşün bence

Hay Allah üzülme yine olur inşallah ben 6kere kürtaj oldum kalbi durdugu icin 6 ile 9 haftalikti. Şimdi şükür 10. Haftaya yaklaştik ve ben prednola devam ediyorum günde 1 tane 6.haftalikken başladim.
Sen hic üşenme kan pihtilaşma testini yaptir bende pihtilaşma sorunu var ve clexan4000 ve coraspin kulliyordum yine olmuyordu şimdi enox 6000 ve coraspin kullaniyorum yani dozunu yükselti hakkimizda hayirlisi canim bizimde bütün testlerimiz temiz cikmişti bende bi pihtilaşma soruna var iste ama yinede olmuyordu. Allahim herkesi sevindirsin kucaklarimizi doldursun inşallah.

24 Temmuz'da randevum var, o gün yaptırayım o zaman. Nasıl olsa herşeye artık biner biner ödüyoruz, o da aradan çıksın, doğru diyorsun canım. Devlette yaptırmam çok zor, mecbur özelde yaptiricaz. Canım çok teşekkür ederim, Ağustos başında tekrar yumurta toplatacağız, insAllah bu sefer olur. 10 haftadan sonra risk oldukça azalıyor, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem

Aslında bugün muayene sonrasında perşembe lekelenmem oldu dediğimde; karın ağrısı, adet sancısı, lekelenme, hafif kanama normal endişelenme dedi. Olabilirmiş. Kan sulandırıcı olarak corasprin kullanıyordum bugün oksapar ya da yazdı. Devam ederse yarına ben de kalçadan iğne vurulayım bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…