- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
- 63
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.581
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim Rabbım hepimize bu güzel duyguyu nasip etsin inş hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alalim hayirlisiyla insyaaaa çok çok sevindimmm çok mutlu oldumm allahım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah :)
Amin canım bende çok stresliyim hep bir korku var içimde insAllah duyarız bizde bayramı rahat geçiririzRica ederim canım benim ne demek burda bildiklerimizi paylaşarak hep öğreniyoruzıyi yapmışsın sen canım benim bayram öncesi bakilirsin hem senin için de rahat eder ben dr gidene kadar çok sitresliyim bana yeni kalp atışları olurmuş dedi az geldi ama genede şükür duyduk sende ins bu güzel duyguları tadarsın canım benim ins tüm isteyen herkes evlatlarını hayirlisiyla kucağına alsin ins
İnsAllah canım Şimdiden hayırlı olsun tedavin pozitif olsun Allah isteyen herkese nasip etsinKızlar günaydın pozitif sonuçları okuyorum çok seviniyorum inşallah negatif alam arkadaşlar da bir sonraki denemesinde yüzleri güler..
Benim gibi tedavi zamanını bekleyen var miben temmuz adetimi bekliyorum on muayene olmuştum temmuz adetimde hormonlarim uygun olursa insalalh başlayacağız çok heyecanlıyım:)
3. Denemem olacak inşallah bende burada sizler gibi güzel haberlerini paylaşırım
Bence üzulmeyin, çünkü benim 1 oğlum var ve bhcg ilk 35 cıkmıştı, o tüp bebek değildi, inşallah güzelce ilerleyecktirBenim 10.gün test sonucum 27 çıktı sevinemedim hiç düşğk bir değer pazartesi tekrar test yapıcam ama pek umutlu değilim
Gözünüz aydın, sağlicakla annelerine gelsinler inşallahCanimmmmçok şükür gördüm keselerini ikiside tutmuş allahima binlerce şükür hatta kalp atislarinida duydum çok azdı ama duydum Rabbım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın ins bizlerde hayırlısıyla kucağımıza alalim evlatlarımızı
Sağol canım benim ins hayirlisiyla gelsinGözünüz aydın, sağlicakla annelerine gelsinler inşallah
Duyarsınız canım benim allahim izniyle ciftde bayram olur hattaAmin canım bende çok stresliyim hep bir korku var içimde insAllah duyarız bizde bayramı rahat geçiririzAllah tüm isteyenlere nasip etsin
Teşekkür ederim, ben ilkkez denedim çok umudum yok ama kısmet artık, bir çocuğum var alllah ona ömür saglik versin artikSağol canım benim ins hayirlisiyla gelsinRabbım sana isteyen herkesede nasip etsin canım
Insallah canim aminn senin de sağlıkla ilerler inşallah canimİnsAllah canım Şimdiden hayırlı olsun tedavin pozitif olsun Allah isteyen herkese nasip etsin
Öyle düşünme canım benim nasip bu allahim ins etmiştir güzel sonuc haberler alırsın Rabbım evladına güzel ömür versin canımTeşekkür ederim, ben ilkkez denedim çok umudum yok ama kısmet artık, bir çocuğum var alllah ona ömür saglik versin artik
Amin, allah herkesin evladina güzel omürler versin inşallah. Sizde saglikla kucaginiza alin inşallah, hem sizin hem bebeklerin sağlikli , sihatli, hayirli olsun inşalah,Öyle düşünme canım benim nasip bu allahim ins etmiştir güzel sonuc haberler alırsın Rabbım evladına güzel ömür versin canım
Merhaba canim Ben varim Benim de 3. Tedavim olacak temmuz adeti oncesi buyume hormonu ignesi baslatti doktorKızlar günaydın pozitif sonuçları okuyorum çok seviniyorum inşallah negatif alam arkadaşlar da bir sonraki denemesinde yüzleri güler..
Benim gibi tedavi zamanını bekleyen var miben temmuz adetimi bekliyorum on muayene olmuştum temmuz adetimde hormonlarim uygun olursa insalalh başlayacağız çok heyecanlıyım:)
3. Denemem olacak inşallah bende burada sizler gibi güzel haberlerini paylaşırım
Canim cook gecmiş olsunProblemin ne olduğunu ben de daha bilmiyorum, rahim filminde problem yoktu. Şimdi kromozomsa da yoksa cd56 denilen bir testi yaptıracağım. Eğer problem oysa Prednolu daha uzun tutacağız bu sefer. Çünkü onu bıraktığım hafta kalbi durmuştu. Herşey çok karışık şu an. Allah hepimize kolaylıklar versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Teşekkür ederim bitanem, 8. Haftada bıraktım, rutini öyle. 5 gün sonra kalbi durdu ama onunla mı ilgili henüz bilmiyoruz. Biraz önce eşli kromozom testi verdik. Onun da sonucu 10 güne falan çıkacak. Kan pıhtılaşma testi yapıp yapmama konusunda kararsızım çünkü zaten Oksapar ve coraspini kullanıyordum. O yüzden onunla ilgili olması çok zayıf ihtimal. Ama cd56 yaptiricaz, adetin 21. Günü yapılıyormuş.Canim cook gecmiş olsun
prednolu kacinci haftada birakmiştin
Benim 5.hafta karından keseye bakıldı 2 gün sonra kahverengi lekelenmem oldu tekrar ultrasona girdim kesenin arkasında kanamam olmuş kan sulandırıcı kullanıyordum o yapmış bıraktım ve kalçadan iğne verdi her ihtimale karşı siz de tekrar doktorunuzla görüşün benceKızlar merhaba, kese randevusunda alttan muayene yapılıp sonrasında kanaması olan oldu mu ? Benim perşembe günü çok az kahverengi lekelenmem olmuştu hemen kesildi. Bugün kese randevum vardı, alttan muayene oldum gördük keseyi çok şükür. Herşey çok güzel dedi. Randevum sabahtı. Öğleden sonra biraz karın ağrım başladı adet sancısı gibi, şimdi de kahverengi kırmızı karışık kan gelmiş. Peçeteye sildikçe kırmızı gelmiyor kahverengi geliyor ama yine de tedirgin oldum. Benim gibi başına gelen oldu mu ?
Hay Allah üzülme yine olur inşallah ben 6kere kürtaj oldum kalbi durdugu icin 6 ile 9 haftalikti. Şimdi şükür 10. Haftaya yaklaştik ve ben prednola devam ediyorum günde 1 tane 6.haftalikken başladim.Teşekkür ederim bitanem, 8. Haftada bıraktım, rutini öyle. 5 gün sonra kalbi durdu ama onunla mı ilgili henüz bilmiyoruz. Biraz önce eşli kromozom testi verdik. Onun da sonucu 10 güne falan çıkacak. Kan pıhtılaşma testi yapıp yapmama konusunda kararsızım çünkü zaten Oksapar ve coraspini kullanıyordum. O yüzden onunla ilgili olması çok zayıf ihtimal. Ama cd56 yaptiricaz, adetin 21. Günü yapılıyormuş.
24 Temmuz'da randevum var, o gün yaptırayım o zaman. Nasıl olsa herşeye artık biner biner ödüyoruz, o da aradan çıksın, doğru diyorsun canım. Devlette yaptırmam çok zor, mecbur özelde yaptiricaz. Canım çok teşekkür ederim, Ağustos başında tekrar yumurta toplatacağız, insAllah bu sefer olur. 10 haftadan sonra risk oldukça azalıyor, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanemHay Allah üzülme yine olur inşallah ben 6kere kürtaj oldum kalbi durdugu icin 6 ile 9 haftalikti. Şimdi şükür 10. Haftaya yaklaştik ve ben prednola devam ediyorum günde 1 tane 6.haftalikken başladim.
Sen hic üşenme kan pihtilaşma testini yaptir bende pihtilaşma sorunu var ve clexan4000 ve coraspin kulliyordum yine olmuyordu şimdi enox 6000 ve coraspin kullaniyorum yani dozunu yükselti hakkimizda hayirlisi canim bizimde bütün testlerimiz temiz cikmişti bende bi pihtilaşma soruna var iste ama yinede olmuyordu. Allahim herkesi sevindirsin kucaklarimizi doldursun inşallah.
Aslında bugün muayene sonrasında perşembe lekelenmem oldu dediğimde; karın ağrısı, adet sancısı, lekelenme, hafif kanama normal endişelenme dedi. Olabilirmiş. Kan sulandırıcı olarak corasprin kullanıyordum bugün oksapar ya da yazdı. Devam ederse yarına ben de kalçadan iğne vurulayım bari.Benim 5.hafta karından keseye bakıldı 2 gün sonra kahverengi lekelenmem oldu tekrar ultrasona girdim kesenin arkasında kanamam olmuş kan sulandırıcı kullanıyordum o yapmış bıraktım ve kalçadan iğne verdi her ihtimale karşı siz de tekrar doktorunuzla görüşün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?