- 1 Eylül 2015
- 130
- 114
- 103
- 35
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.521
Sende beklemedemisin bizim gibi, başta bende hiç olmamıştı ama sonradan ara ara çok ince sızı şeklinde bendede ağrı oldu göğüalerimde baya hassaslaştı. Umarım bu belirtiler hayra işarettir. Başta bende çok takılıyodumm ağrı olsunmu olmasın mı diye ama hiç takılma bunlara süreci en keyifli şekilde atlatmaya bak rahat olKızlar bir şey sormam arada sanki adet ağrısı gibi ağrı oluyor bende sizlerde de oluyor mu doktora sordum olabilir dedi ama insan korkuyor işte
Canım inşallah sonucun güzel gelir güzel haberler alırsın inşallahSende beklemedemisin bizim gibi, başta bende hiç olmamıştı ama sonradan ara ara çok ince sızı şeklinde bendede ağrı oldu göğüalerimde baya hassaslaştı. Umarım bu belirtiler hayra işarettir. Başta bende çok takılıyodumm ağrı olsunmu olmasın mı diye ama hiç takılma bunlara süreci en keyifli şekilde atlatmaya bak rahat ol
Tedavisi değil ama çözümü var bitanem, eğer kromozomsa problem, pgt li tüp bebek yapmak problemi çözüyor. Sağlıklı embriyoyu bulana kadar devam yani.Canım ben de 4 kere negatifi gördüm.Doktor Karyotip kromozom testi yaptırın dedi.Kanı verdik geçen hafta,sonuç iyi çıkmazsa ,bir tedavi var mı doktorun izleyeceği genetik problemler için?
Cok normal canim positiv oluncada adet agrisi oluyor o yüzden icin rahat olsun.Kızlar bir şey sormam arada sanki adet ağrısı gibi ağrı oluyor bende sizlerde de oluyor mu doktora sordum olabilir dedi ama insan korkuyor işte
Bizim kromozomla alakalı sorun var embriyolara pgt yapıldı sağlıklı gelen transfer edildi. O süreçte sağlıklı gelsin diye dua etmekten başka çare yok maalesef. Ama genetikten gelen embriyonun tutunma oranı daha yüksekCanım ben de 4 kere negatifi gördüm.Doktor Karyotip kromozom testi yaptırın dedi.Kanı verdik geçen hafta,sonuç iyi çıkmazsa ,bir tedavi var mı doktorun izleyeceği genetik problemler için?
Ben varım canım benimde ağrım oluyor hatta bir gün gece boyunca ağrı yaptı baya korktum ama allahim korktuğumuz sınamasın bizi ins Rabbım herkesin evladını sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşKızlar bir şey sormam arada sanki adet ağrısı gibi ağrı oluyor bende sizlerde de oluyor mu doktora sordum olabilir dedi ama insan korkuyor işte
Sağol canım teşekkür ederimCok normal canim positiv oluncada adet agrisi oluyor o yüzden icin rahat olsun.
Amin canım inşallah bir sorun yokturBen varım canım benimde ağrım oluyor hatta bir gün gece boyunca ağrı yaptı baya korktum ama allahim korktuğumuz sınamasın bizi ins Rabbım herkesin evladını sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inş
Teşekkürler, inşallah hayırlısıyla kucağına alırsınCanım inşallah sonucun güzel gelir güzel haberler alırsın inşallahbende bekleme sürecindeyken her türlü şeyi kafama takıyordum o süreçte de adet ağrısı oluyordu sürekli bende o zamanda korkuyordum şimdi pozitifim çok şükür 5+5 olduk ama hala ara ara yine adet ağrısı yaşıyorum
Canım kaç embriyo oldu sizin? Ve hepsini mi gönderdiniz pgt ye?B
Bizim kromozomla alakalı sorun var embriyolara pgt yapıldı sağlıklı gelen transfer edildi. O süreçte sağlıklı gelsin diye dua etmekten başka çare yok maalesef. Ama genetikten gelen embriyonun tutunma oranı daha yüksek
Aminnn canım benim aminnnn insAmin canım inşallah bir sorun yokturSende bugün bize güzel haberlerle gel inşallah keseyi görür kalp atışını da duyarsın inşallah dualarım seninle
Bizim 11 embriyo oldu 4 tanesini gönderdik 1 tanesi sağlıklı geldi diğerleri dondurulmuş bekliyor o 1 tane de tuttu çok şükürCanım kaç embriyo oldu sizin? Ve hepsini mi gönderdiniz pgt ye?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım insAllah. Tutmazsa diğer dondurulmuşlara pgt yapıyorlar değil mi? Ben de ne yapacağıma karar veremiyorum, kafam çok karışık. Herşey yolunda giderken, kalp atışını da duyup rahatlamisken rutin muayenede kalbinin durduğunu öğrendik, 8+5 de durmuş. Mecbur kürtaj oldum, genetiğe gitti sonuç bugünlerde gelir. Şimdi yeniden başlayacağım ama hiçbir şeyi atlamamaya çalışıyorum. Aslında dondurulmuş iki tane embriyom var ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum o yüzden yeniden başlayıp pgt ye göndermeyi istiyorum.Bizim 11 embriyo oldu 4 tanesini gönderdik 1 tanesi sağlıklı geldi diğerleri dondurulmuş bekliyor o 1 tane de tuttu çok şükür
Canım testin çok güzel ve çok net çıkmış değerinin düşük gelmesinin imkanı yok bence hiç kötüyü düşünme ben eminim ki çok güzel bir değer çıkacak pazartesi günüKizlar bugün kan testi günümdü pazartesi sonuc cikicak insallah . Tabikide gebelik testi bugün bidaha yaptimm tutamadim kendimii. Baya iyi cikti cizgi ama böyle hala degerim düsük gelir diye korkuyorum..böyle iyi cizgi olupta degeri düsük gelebilirmiki ??
Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun inşallah bir sonraki transferinde sağ salim kucağına alırsın evladını. Dondurulmuş embriyolara pgt yapılmıyormuş sanırım. Dondurmadan önce biyopsi yapıyorlar sonra donduruyorlar bizimkiler öyle oldu. İnşallah genetik Sonucunuz temiz gelir pgt ye gerek kalmazAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım insAllah. Tutmazsa diğer dondurulmuşlara pgt yapıyorlar değil mi? Ben de ne yapacağıma karar veremiyorum, kafam çok karışık. Herşey yolunda giderken, kalp atışını da duyup rahatlamisken rutin muayenede kalbinin durduğunu öğrendik, 8+5 de durmuş. Mecbur kürtaj oldum, genetiğe gitti sonuç bugünlerde gelir. Şimdi yeniden başlayacağım ama hiçbir şeyi atlamamaya çalışıyorum. Aslında dondurulmuş iki tane embriyom var ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum o yüzden yeniden başlayıp pgt ye göndermeyi istiyorum.
Benim doktorum da öyle dedi canım. Önce hepsine biyopsi yapıp dondururuz, ikişer ikişer de pgt ye yollarız dedi. Bende zaten en fazla 4 embriyo oluşuyor beşinci güne, hepsini yollarım. Sonucum temiz gelse bile o kadar korkuyorum ki yine de yaptırırım belki. Biz de eşli test vereceğiz onun sonucu da önemli tabii. Çok teşekkürler canımÇok üzüldüm Allah yardımcın olsun inşallah bir sonraki transferinde sağ salim kucağına alırsın evladını. Dondurulmuş embriyolara pgt yapılmıyormuş sanırım. Dondurmadan önce biyopsi yapıyorlar sonra donduruyorlar bizimkiler öyle oldu. İnşallah genetik Sonucunuz temiz gelir pgt ye gerek kalmaz
Insallah canim yaa vallah insan iyiyi görsede korkuyor nasil bisey bu ben anlamadim insan hic biseyden tatmin olmuyor hcg degerim iyi cikicak sonra ben baslicam ultrasonda görücemi keseyi diye .. oho sonrs kalbi aticakmi .. ysni hep bi korku olucakCanım testin çok güzel ve çok net çıkmış değerinin düşük gelmesinin imkanı yok bence hiç kötüyü düşünme ben eminim ki çok güzel bir değer çıkacak pazartesi günü
Evet kromozomsa problem pgt’li embriyoyu denemek lazım.Değilse doktorlarda çok bilemiyor.7 tane deneyen bir arkadaş ile konuştum forumdaki “2 ve üstü tüp bebek deneyenler ve denemeye devam edenler” başlığında.Onlar da genetik kromozom problemi de yokmuş ama 30-36 yaş arası denediği hiçbir tüp bebek tutmamış.Deneyeceğiz denemekten başka çare yok ama olmayabileceğine de kendimizi alıştırmak lazım galiba.Ben de tüpler dendi sıkıntı ,tüpleri aldılar ama yine olmadı.Genetik testimde birşey yoktu ,eşime bakılmamıştı.Şimdi o verirken kan ben de tekrar verdim.Ondan genetik birşey çıkarsa deneriz artık pgt’liyi ama çıkmazsa bilmiyorum artık daha Ne denememiz gerekir.Tedavisi değil ama çözümü var bitanem, eğer kromozomsa problem, pgt li tüp bebek yapmak problemi çözüyor. Sağlıklı embriyoyu bulana kadar devam yani.
Seni o kadar iyi anlamıyorum bebeğimizi kucaklarımıza alana kadar bu stres bitmeyecek Allah bize sabır versin bebeklerimizi alana kadar, ama dediğin gibi en azından keseye kadar sen hiç canını sıkma değerin güzel çıkacak ikinci aşama için yine konuşmak nasıp olacak inşallahInsallah canim yaa vallah insan iyiyi görsede korkuyor nasil bisey bu ben anlamadim insan hic biseyden tatmin olmuyor hcg degerim iyi cikicak sonra ben baslicam ultrasonda görücemi keseyi diye .. oho sonrs kalbi aticakmi .. ysni hep bi korku olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?