2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir okuyorum ama mesaj yazmamıştim, bende geçen hafta persembe yani 1 temmuzda 5.gün embriosu transferi oldum. 5. Günde erken testlerden yaptım ama negatif çiktı, erken yaptım galiba, ya da tutmadı

Problemin ne olduğunu ben de daha bilmiyorum, rahim filminde problem yoktu. Şimdi kromozomsa da yoksa cd56 denilen bir testi yaptıracağım. Eğer problem oysa Prednolu daha uzun tutacağız bu sefer. Çünkü onu bıraktığım hafta kalbi durmuştu. Herşey çok karışık şu an. Allah hepimize kolaylıklar versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bhcg 1 saatte cıkar aslında, neden pazartesi cıkacak ki. Çıkmışsa e nabız da düser

Güzel düşünün güzel olsun, keseyi de görürsunüz, kalp atışınıda, sağlıcakla olsun

Beyaz_lale_ naptın canım gördünüz mü keseyi
Canimmmm çok şükür gördüm keselerini ikiside tutmuş allahima binlerce şükür hatta kalp atislarinida duydum çok azdı ama duydum Rabbım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın ins bizlerde hayırlısıyla kucağımıza alalim evlatlarımızı

Canım daha çok erken idrarda görünmesi moral bozma test günü bekle hayirlisiyla o zaman güzel sonuç alırsın ina

Gözünüz aydın canım benim, inanki heyecanla bekledim allahım sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin. Benim de yarın saatler geçmiyor

Gözünüz aydın canım benim, inanki heyecanla bekledim allahım sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin. Benim de yarın saatler geçmiyor
Allah razı olsun canım benim ins senin büyük gününde yarın ins sende güzel haberler al gel canim ins o güzel duyguyu sende tat ins

Benim 10.gün test sonucum 27 çıktı sevinemedim hiç düşğk bir değer pazartesi tekrar test yapıcam ama pek umutlu değilim

Canımm ya çok sevindim maşallah İkisi de sağlıkla büyürler inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…