- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.541
Problemin ne olduğunu ben de daha bilmiyorum, rahim filminde problem yoktu. Şimdi kromozomsa da yoksa cd56 denilen bir testi yaptıracağım. Eğer problem oysa Prednolu daha uzun tutacağız bu sefer. Çünkü onu bıraktığım hafta kalbi durmuştu. Herşey çok karışık şu an. Allah hepimize kolaylıklar versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinEvet kromozomsa problem pgt’li embriyoyu denemek lazım.Değilse doktorlarda çok bilemiyor.7 tane deneyen bir arkadaş ile konuştum forumdaki “2 ve üstü tüp bebek deneyenler ve denemeye devam edenler” başlığında.Onlar da genetik kromozom problemi de yokmuş ama 30-36 yaş arası denediği hiçbir tüp bebek tutmamış.Deneyeceğiz denemekten başka çare yok ama olmayabileceğine de kendimizi alıştırmak lazım galiba.Ben de tüpler dendi sıkıntı ,tüpleri aldılar ama yine olmadı.Genetik testimde birşey yoktu ,eşime bakılmamıştı.Şimdi o verirken kan ben de tekrar verdim.Ondan genetik birşey çıkarsa deneriz artık pgt’liyi ama çıkmazsa bilmiyorum artık daha Ne denememiz gerekir.
Bhcg 1 saatte cıkar aslında, neden pazartesi cıkacak ki. Çıkmışsa e nabız da düserInsallah canim yaa vallah insan iyiyi görsede korkuyor nasil bisey bu ben anlamadim insan hic biseyden tatmin olmuyor hcg degerim iyi cikicak sonra ben baslicam ultrasonda görücemi keseyi diye .. oho sonrs kalbi aticakmi .. ysni hep bi korku olucak
Güzel düşünün güzel olsun, keseyi de görürsunüz, kalp atışınıda, sağlıcakla olsunInsallah canim yaa vallah insan iyiyi görsede korkuyor nasil bisey bu ben anlamadim insan hic biseyden tatmin olmuyor hcg degerim iyi cikicak sonra ben baslicam ultrasonda görücemi keseyi diye .. oho sonrs kalbi aticakmi .. ysni hep bi korku olucak
Canim ben almanyada yasadigim icin cumartesi pazar kapali burdaki doktorlar o yüzden pazartesi bana anca haber verebilliyorlarBhcg 1 saatte cıkar aslında, neden pazartesi cıkacak ki. Çıkmışsa e nabız da düser
Ne yaptın canımEvet yapıyoruz bakalım sonuç ne çıkacak iş çıkışı yapturıcam ben ağlayacaksamda evde ağlıyıim diyorum umatım sevinçten ağlarım
Olmadı maalesefSonucunuz ne oldu acaba
Bekliyorum test verdim bir saate çıkar sen ne yaptın sonucunu aldın mıNe yaptın canım
Pozitif çok şükürBekliyorum test verdim bir saate çıkar sen ne yaptın sonucunu aldın mı
MaşallahPozitif çok şükür
Canimmmm
Canım daha çok erken idrarda görünmesi moral bozma test günü bekle hayirlisiyla o zaman güzel sonuç alırsın inaArkadaşlar merhaba, uzun süredir okuyorum ama mesaj yazmamıştim, bende geçen hafta persembe yani 1 temmuzda 5.gün embriosu transferi oldum. 5. Günde erken testlerden yaptım ama negatif çiktı, erken yaptım galiba, ya da tutmadı
Evet, pazartesi test verecegim inşallah, allah isteyen herkese nasip etsin.Canım daha çok erken idrarda görünmesi moral bozma test günü bekle hayirlisiyla o zaman güzel sonuç alırsın ina
Aminn canım benim ins güzel sonuçlarını paylaşırsın bizimleEvet, pazartesi test verecegim inşallah, allah isteyen herkese nasip etsin.
Gözünüz aydın canım benim, inanki heyecanla bekledim allahım sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin. Benim de yarın saatler geçmiyorCanimmmmçok şükür gördüm keselerini ikiside tutmuş allahima binlerce şükür hatta kalp atislarinida duydum çok azdı ama duydum Rabbım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın ins bizlerde hayırlısıyla kucağımıza alalim evlatlarımızı
Allah razı olsun canım benimGözünüz aydın canım benim, inanki heyecanla bekledim allahım sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin. Benim de yarın saatler geçmiyor
Canımm ya çok sevindim maşallahCanimmmmçok şükür gördüm keselerini ikiside tutmuş allahima binlerce şükür hatta kalp atislarinida duydum çok azdı ama duydum Rabbım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın ins bizlerde hayırlısıyla kucağımıza alalim evlatlarımızı
Allah razı olsun canım benimCanımm ya çok sevindim maşallahİkisi de sağlıkla büyürler inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?