2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Bende rahim dinlendirme yapmistim bi ay dogum kontrol hapi vermislerdi ssna dogum kontrol hapi verdilermi? Eger aliyorssn gebelik olma ihtimali yok tabi hersey allahdan orasini bilemeyiz ama normal sartlarda gebelik olmuyor . Bence iki üc gün daha bekle bidaha test yap eger negativ cikarsa yine doktorunuzu arayin ..

merhaba canım benimde aynı şekilde 2 ay rahim dinlendirmede 2. ay adetim 4 gün gecikti doktorum normal demişti

Anladim canım benim belki çok küçüktür gözükmemis olabilir kaç haftaliksin? Rabbım gönlümüze göre versin canım hayirlisiyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yeterli artık tek çift nasip bunlar ☺ bende bakalim nasıl yapacak bilmiyorum dr biraz bekletti net olsun diyede bakalim bize ne diyecek hersey yolundadır ins

Hayirlisiyla güzel sonuçlar al canım benim ins Rabbım isteyen herkese bu güzel duyguları tatdirsin ins

Hayır bizde ileri sperm sıfır olduğu İçin korunma vermedi ki bu dönemde de gebelik şansı artıyor demişti doktor korunma olmadığı İçin şaşkınım zaten

Olabilir canım amin inşlh sağlıkla doğsunlar 4.hafta 5 günlük diye söylediler senin ne zaman muayenen

Aa bilmiyordum onu o zaman ben oksapar icin yazdirmaya gidince hem sizin dediginiz gibi söyliyim belki yazarlar hemde şu rapor olayini sorayim bakalım ne olacak. Ben estrofemi günde 6 kere kullanıyorum ama günde 2 yaziyo o yüzden alamıyorum doktora yazdirinca günü dolmamış daha diyo o yüzden malesef nakit aliyorum onu.

Hayır bizde ileri sperm sıfır olduğu İçin korunma vermedi ki bu dönemde de gebelik şansı artıyor demişti doktor korunma olmadığı İçin şaşkınım zaten
Bana korunma amacli vermedi cok fazla yumurta vardi bende heralde yumurtalarin büyümemesi icin verdi ve adetim düzenli gelmesi icin . Ama kafana takma gelicek her türlü adetin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…