• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Arkadaslar kan testinden sonra.. kese kac gün sonra yada kac hafta sonra ultrasonda görülüyor? Nekadar tuaf hbi durum yumurtasi spermi embriyosu herseyi billiyorum gününüü ne olcagini kalitesini transfer herseyii ya herseyii . Ama hamile kaliptda sonrasini hic billmiyorum suan düsünüyorum nolcak ne yapilcak neler yapmak lazim😂

Arkadaslar kan testinden sonra.. kese kac gün sonra yada kac hafta sonra ultrasonda görülüyor? Nekadar tuaf hbi durum yumurtasi spermi embriyosu herseyi billiyorum gününüü ne olcagini kalitesini transfer herseyii ya herseyii . Ama hamile kaliptda sonrasini hic billmiyorum suan düsünüyorum nolcak ne yapilcak neler yapmak lazim😂
Benim kan testinde 1 hafta sonra randevu verdiler kese icin gidip gördük bi sonraki kontrolude 15 gün sonraya verdiler.

Olabilir canım amin inşlh sağlıkla doğsunlar :KK68: 4.hafta 5 günlük diye söylediler :nazar: senin ne zaman muayenen :KK16:
Aminnn canım benim en önemlisi o zaten 🥰 yarın ins kontrolüm benim bakalim benim ne kadar olmuş kendi hesabimla 6+1 ama dr ne diyecek baya geç verdi insan tedirgin oluyor ins hersey yolunda dır 🤲🏻🤗

Ay allahım bizde böyle telaşlara gircekmiyiz acaba şuan tek düşündüğüm pozitif sonucu alfığım gün rabbim hepinizr sağşıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizimkiler tuttumu acaba çok merak ediyorum
dua ederken doğru dua etmek lazım arkadaşım. ben 9 haziranda transfer oldum 9.günde kanda pozitif olduğunu öğrendim ama 6. haftamda kürtaj olmak zorunda kaldım. mol gebelik denildi. dünya başıma yıkıldı. allah sağlıklı evlatlar versin hepimize.

dua ederken doğru dua etmek lazım arkadaşım. ben 9 haziranda transfer oldum 9.günde kanda pozitif olduğunu öğrendim ama 6. haftamda kürtaj olmak zorunda kaldım. mol gebelik denildi. dünya başıma yıkıldı. allah sağlıklı evlatlar versin hepimize.
Rabbim gönlümüzdekini yaşamayı nasip etsin sizede çok geçmiş olsun son olsun tez zamanda burdaki herkes anneliğini yaşar inşallah

Ben test gününden 10 gün sonra keseyi gördüm çok şükür. Kese muayenesinden 10 gün sonrayada kalp atışı için çağırdı doktorum.

Bana aile hekimi yazdı aldım hemen oksaprı
Ya bende dün özel hastaneye gidip yazdırdim doktor 2 kutu yazdı ama sgk 1 kutu karsiliyomuş eczane öyle dedi inananamadım.83 lira ödedim bende.bizim sağlık ocagı yazmıyomuş malesef onada anlam veremiyorum şaşırtıcı bi durum.oksapara rapor çıkıyomuş sanırım ama onu nasıl yaptırabiliriz bilmiyorum.
Bende bir kutu hiç açılmamış oksapar var birde estrefom aldığım ücrete kargolarım ihtiyacınız varsa elimde kaldı boşuna almışım

Evet c

Evet canim kortizon hapi doktor bide böyle deneyelim dedi yarin kontrolüm var ama cok korkuyorum kötü haber duycam diye😢
Bende aldim canim ondan . Ama bana sadece 5 gün al demisti. Fakat ben taze transfer olmamistim . Taze transfer olanlar daha uzun aldigini billiyorum.. ama o kötü bisey degil iyi gelen bisey .. insallah cok güzel haberler alirsin 🤲🏼

Bence çok mantıklı düşünmüşsün canım. Her negatif iki ay boşa oyalanma, maddi manevi yıpranma demek. Kan pıhtılaşma düşünmüyorum çünkü ben Oksapar ve coraspini kullanıyordum zaten ama kromozom ve cd56 denen testi ben de yaptıracağım.
Canım ben de 4 kere negatifi gördüm.Doktor Karyotip kromozom testi yaptırın dedi.Kanı verdik geçen hafta,sonuç iyi çıkmazsa ,bir tedavi var mı doktorun izleyeceği genetik problemler için?

Bana korunma amacli vermedi cok fazla yumurta vardi bende heralde yumurtalarin büyümemesi icin verdi ve adetim düzenli gelmesi icin . Ama kafana takma gelicek her türlü adetin.
Buraya mesaj yazdıktan 1 saat sonra geldi adetim maalesef ki. İnsan ne zaman umut etse boğazında kalıyor bir şekilde hayırlısı olsun bakalım. Nasip dondurucudaki 5 embriyo iledir belki😌

Kızlar bir şey sormam arada sanki adet ağrısı gibi ağrı oluyor bende sizlerde de oluyor mu doktora sordum olabilir dedi ama insan korkuyor işte 🤔

Back
X