- 1 Eylül 2015
- 130
- 114
- 103
- 35
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.441
Bemde 29 haziran transferiyim bugün 8.günümüz senin nasıl geçiuor benimde 5.gün çift embriyo inşallah ikimizde pozitif görürüzMerhaba kızlar, ben de 29 Haziran'da transfer oldum cift embriyo.. benim tarihlere yakın cift transfer olan var mı acabaa
BEn hiç test yapmadım beklicem zor olsada en garanti kan testi kendinizi üzmeyin belki testte bozukluk vardır kan testinizi yaptırınBenim 28 idi idrar testinde negatif gördüm bugün yine
Çift miydi sizinde kaçıncı gündüBenim 28 idi idrar testinde negatif gördüm bugün yine
Canım ya gözün aydın darısı ins kalp atışına hayırlısıyla onuda duyarsın insTeşekkür ederim canımkeseyi gördük çok şükür kalp atışı için haftaya çağırdı doktor inşallah her şey yolundadır Kalp atışını duyarsak rahatlarım inşallah biraz Sen ne zaman gidecektin inşallah keseyi kalp atışını hepsini beraber görüp rahatlarsın canım ara verince insan stres oluyor biraz çünkü
Amin canım hepimiz inşallah duyarız ve sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınCanım ya gözün aydın darısı ins kalp atışına hayırlısıyla onuda duyarsın insbende bu cuma gideceğim canım benim bizim biraz geç oldu ama bakalım korkuyor insan daha ne duyduk ne gördük ins bir sorun birsey yoktur hayırlısıyla
Ya bende dün özel hastaneye gidip yazdırdim doktor 2 kutu yazdı ama sgk 1 kutu karsiliyomuş eczane öyle dedi inananamadım.83 lira ödedim bende.bizim sağlık ocagı yazmıyomuş malesef onada anlam veremiyorum şaşırtıcı bi durum.oksapara rapor çıkıyomuş sanırım ama onu nasıl yaptırabiliriz bilmiyorum.Ben yazdırıdm aile hekimine oksapar 300 lira SGK ile 40 liraya aldım
Aile hekimi isterse yazıyor canım, bende de başta istemedi ama anlattım onikinci haftaya kadar kullanmam lazım, çok da pahalı diye. Öyle diyince yazdı ama bir tane alabiliyorsun, on gün sonra bir daha yazdirip yenisini alıyorsun.Ya bende dün özel hastaneye gidip yazdırdim doktor 2 kutu yazdı ama sgk 1 kutu karsiliyomuş eczane öyle dedi inananamadım.83 lira ödedim bende.bizim sağlık ocagı yazmıyomuş malesef onada anlam veremiyorum şaşırtıcı bi durum.oksapara rapor çıkıyomuş sanırım ama onu nasıl yaptırabiliriz bilmiyorum.
Cuma günü mü test yapacaksınBemde 29 haziran transferiyim bugün 8.günümüz senin nasıl geçiuor benimde 5.gün çift embriyo inşallah ikimizde pozitif görürüz
Kadın dogumdan rapor çıkartabilirsinizYa bende dün özel hastaneye gidip yazdırdim doktor 2 kutu yazdı ama sgk 1 kutu karsiliyomuş eczane öyle dedi inananamadım.83 lira ödedim bende.bizim sağlık ocagı yazmıyomuş malesef onada anlam veremiyorum şaşırtıcı bi durum.oksapara rapor çıkıyomuş sanırım ama onu nasıl yaptırabiliriz bilmiyorum.
Aminnn canım yaaa coook aminnnnAmin canım hepimiz inşallah duyarız ve sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın2 gün kalmış kuzum yaa inşallah kalp pıt pıtlarını da duyarsın miniğin Allahım hiç birimizi korktuğumuza uğratmasın kalbini ferah tut bebeğin sağlıkla büyüyordur içinde inşallah
İnşallah kuzum inşallahAminnn canım yaaa coook aminnnnçok şükür az kaldı bakalım ins hayirlisiyla bizde duyarız Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın ins bizimde boş bırakmasın bebislerimizi kucağımıza alırız ins
Evet aslında pazartesi ama ben cuma yapıcam 10.gün oluyo aetık belli olur srn pekiCuma günü mü test yapacaksın
Kan testim cuma günü insallah bakalim pazartesi sonuc cikarmis .. ama bildigim kadariyla idrar testi yanlis positiv gösterme ihtimali yokmus yanlis negativ göstere bilir bakalim hayirlisi neyse o olsun insallah.kan testi yaptır tatlım idrar testi aldatır boşuna üzme kendini...
BennMerhaba kızlar, ben de 29 Haziran'da transfer oldum cift embriyo.. benim tarihlere yakın cift transfer olan var mı acabaa
Hayırlı olsun inşallah pozitif mi pekiBenn28 haziran transfer oldum bende cift embriyo 5. gün
Tam olarak net degil cuma günp kan testimi vericem insallah ama gebelik testi yaptim positiv ciktiHayırlı olsun inşallah pozitif mi peki
Hayırlı olsun canım hamilelik için 5 üstü kabul ediliyor 2 günde bir kan testinde artış olup olmayacagina bakmak lazım dr söyledin mi o ne dedi?Merhaba, 4. gün embriyosu transfer edildi. Bugün 12. gündü. Bhcg 18,40 ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?