2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Canım ya gözün aydın darısı ins kalp atışına hayırlısıyla onuda duyarsın ins bende bu cuma gideceğim canım benim bizim biraz geç oldu ama bakalım korkuyor insan daha ne duyduk ne gördük ins bir sorun birsey yoktur hayırlısıyla

Amin canım hepimiz inşallah duyarız ve sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 2 gün kalmış kuzum yaa inşallah kalp pıt pıtlarını da duyarsın miniğinAllahım hiç birimizi korktuğumuza uğratmasın kalbini ferah tut bebeğin sağlıkla büyüyordur içinde inşallah

Ben yazdırıdm aile hekimine oksapar 300 lira SGK ile 40 liraya aldım
Ya bende dün özel hastaneye gidip yazdırdim doktor 2 kutu yazdı ama sgk 1 kutu karsiliyomuş eczane öyle dedi inananamadım.83 lira ödedim bende.bizim sağlık ocagı yazmıyomuş malesef onada anlam veremiyorum şaşırtıcı bi durum.oksapara rapor çıkıyomuş sanırım ama onu nasıl yaptırabiliriz bilmiyorum.

Aile hekimi isterse yazıyor canım, bende de başta istemedi ama anlattım onikinci haftaya kadar kullanmam lazım, çok da pahalı diye. Öyle diyince yazdı ama bir tane alabiliyorsun, on gün sonra bir daha yazdirip yenisini alıyorsun.

Kadın dogumdan rapor çıkartabilirsiniz

Aminnn canım yaaa coook aminnnn çok şükür az kaldı bakalım ins hayirlisiyla bizde duyarız Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın ins bizimde boş bırakmasın bebislerimizi kucağımıza alırız ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…