- 19 Ocak 2021
- 3.194
- 5.021
- 108
- 36
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.461
2 gündür kendimi biraz dinledim anladım ki estroferm midemi çok etkiliyor.önceden etkilemiyordu ama bugün farkettim.bana mide ağrısı yapan o,çünkü onu içtikten sonra dayanılmaz oluyor mide ağrım.haftaya doktorla konuşacağım içebileceğim bir mide koruyucu varsa isteyeceğim..Aynen hepsi var, midem sürekli yanıyor sürekli geğirme hali. Bir ateş basıyor bir üşüyorum dediğin gibi. Cumartesi canım benim ilk kontrolüm.
cnm bende özel hastanede doktorum yazdı iki taneyi karşıladı.ama hemşire bana şunu dedi.ben günde iki doz kullanım yazıyorum iki kutu karşılasın diye sen günde 1 devam et dedi..Ya bende dün özel hastaneye gidip yazdırdim doktor 2 kutu yazdı ama sgk 1 kutu karsiliyomuş eczane öyle dedi inananamadım.83 lira ödedim bende.bizim sağlık ocagı yazmıyomuş malesef onada anlam veremiyorum şaşırtıcı bi durum.oksapara rapor çıkıyomuş sanırım ama onu nasıl yaptırabiliriz bilmiyorum.
Bana aile hekimi bitince gel yazıyoruz ödüyor dedi çok tuhaf her aile hekimi kafasına göre takılıyor kadın doğuma gidin üç kutu yani bir aylık kullanımını yazdırın gebelik olursa çok pahalı ilaç çünküYa bende dün özel hastaneye gidip yazdırdim doktor 2 kutu yazdı ama sgk 1 kutu karsiliyomuş eczane öyle dedi inananamadım.83 lira ödedim bende.bizim sağlık ocagı yazmıyomuş malesef onada anlam veremiyorum şaşırtıcı bi durum.oksapara rapor çıkıyomuş sanırım ama onu nasıl yaptırabiliriz bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim canım. Dr'a söyledim evet. Pozitif görünüyor ancak kimyasal olma ihtimali var. 2. güne değil de hemen ertesi güne yani bugüne kan testi vermemi istedi. Bakalım inşallah yükselme göreceğiz. Tabi yaşayan bilir durumu var ya. Genel olarak nasıl sonuçlanmış diye araştırdım çok fazla bir şey bulamadım internette. Tam sevinemedik bile. İnsanın aklına da hep en kötüsü geliyor.Hayırlı olsun canım hamilelik için 5 üstü kabul ediliyor 2 günde bir kan testinde artış olup olmayacagina bakmak lazım dr söyledin mi o ne dedi?
canım cok sevindimKızlarr şükür keseyi gördükdoktor çok küçük göremem dedi ama şansa yavrum gösterdi bana kendini Daha çok küçük dedi doktor bugün 5 haftalık olduk bile rabbim hayırlı sağlıklı doğurmayı nasip etsin allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah çok dua ediyorum burdaki herkese
Canım benim ins yükselir ins giderek degerin artar böyle düşük başlayıp yükselip sağlıkla kucağına lana kişilerde var ins senin bebisinde öyle olur stres yapma ver guzelcene ins güzel haberler alırsın canım benimÇok teşekkür ederim canım. Dr'a söyledim evet. Pozitif görünüyor ancak kimyasal olma ihtimali var. 2. güne değil de hemen ertesi güne yani bugüne kan testi vermemi istedi. Bakalım inşallah yükselme göreceğiz. Tabi yaşayan bilir durumu var ya. Genel olarak nasıl sonuçlanmış diye araştırdım çok fazla bir şey bulamadım internette. Tam sevinemedik bile. İnsanın aklına da hep en kötüsü geliyor.
Hayırlı olsun canım benim kalp atışına da nasip olsun inşKızlarr şükür keseyi gördükdoktor çok küçük göremem dedi ama şansa yavrum gösterdi bana kendini Daha çok küçük dedi doktor bugün 5 haftalık olduk bile rabbim hayırlı sağlıklı doğurmayı nasip etsin allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah çok dua ediyorum burdaki herkese
Canım benim hayirli olsun inş kalp atışına sıracanım cok sevindimallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde kese göründü 1 taneymiş 19 unda kalp atışları için gideceğim her anı çok heyecanlı
Canım taze transfermi dondurulmus mu? Gerçi biz tup bebekde adet tarihi baz alınmıyor genelde o yüzden içini ferah tut geride olsaydı dr derdi canım benim bu hayırlı olsun sağ salim kucağına al insArkadaşlar ben kese muayenesine gittiğimde adet tarihime göre 5+3 haftalık olmam gerekirken kese 4+5 dedi doktor. Şimdi ben artık hangisini baz alarak ilerlemeliyim? Pozitifi görenlerde adet ile kese ya da bebeğin boyutları arasında bu kadar fark oluyor mu? Yoksa hiç adet tarihine bakmamalı mıyım?
5.gün dondurulmuş.Canım taze transfermi dondurulmus mu? Gerçi biz tup bebekde adet tarihi baz alınmıyor genelde o yüzden içini ferah tut geride olsaydı dr derdi canım benim bu hayırlı olsun sağ salim kucağına al ins
Raporu nasıl çıkartıyoruz ?Kizlar oksapar için kadın dogumdan rapor cikartip ücretsiz alabilirsiniz tamamem
saol canım aminCanım benim hayirli olsun inş kalp atışına sırabir taneymis dedin 2 tane mi koymuşlardır embriyo? Bu aradan karından mi muayne etti gözüktü?
Bende salı gittiğimde 7+5 olması gerekirken 7+1 dedi hangisini baz alıcam dediğimde 7+1 i söyledi aradaki fark sıkıntı değil bi problem yok merak etme dedi banaArkadaşlar ben kese muayenesine gittiğimde adet tarihime göre 5+3 haftalık olmam gerekirken kese 4+5 dedi doktor. Şimdi ben artık hangisini baz alarak ilerlemeliyim? Pozitifi görenlerde adet ile kese ya da bebeğin boyutları arasında bu kadar fark oluyor mu? Yoksa hiç adet tarihine bakmamalı mıyım?
canım çok teşekkür ederim yaa çok mutlu oldum senin adına :) Bende sordum doktora tek mi çift mi diye çok küçük şuanda yorum yapamam ama tek gibi gördüm dedi :) benim de 17 sinde randevum inşallah tez vakitte duyarız kalp atışlarını :)canım cok sevindimallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde kese göründü 1 taneymiş 19 unda kalp atışları için gideceğim her anı çok heyecanlı
sağol canım tez zaman da sende gör keseyi inşallah :) bizede haber ver canım yarın :) sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah :)Hayırlı olsun canım benim kalp atışına da nasip olsun inşbende yarın gideceğim ins benim dr geç çağırdı çok fazla merak ediyorum bende görebilecekmiyim diye
Beni karnımdan muane etti ondan çok emin konuşamadı tek çift hiç fark etmez allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)saol canım amindondorulmuş 5.gün 2 tane transfer edilmişti kandaki hcg de yüksek çıkıncı acaba 2 olabilir mi dedik ama tek kese göründü teki tutunmuş dedi doktorum olsun sağlıkla doğsun inşlh allah ne nasip ettiyse o olacak alttan muayene etti ufak olduğu için, hiçbir sıkıntı olmaz altta muayene dedi tedirgin oldum aslında
Kadın dogum doktoru rapor yazabilir, söyleyinRaporu nasıl çıkartıyoruz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?