• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

İyi günler arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum ben. Belki hatırlayanlar olur ohss nedeniyle transfer ertelendi bizim. İki ay rahim dinlendirme dedi. 1 adeti oldum ama ikinciyi bekliyorum olmadım 3 gün geçti ve dün evde kaset test vardı yaptım negatif çıktı. Bana da çok uzak ve acayip geliyor ama bir ihtimal gebelik ihtimali olabilir mi?
Bende rahim dinlendirme yapmistim bi ay dogum kontrol hapi vermislerdi ssna dogum kontrol hapi verdilermi? Eger aliyorssn gebelik olma ihtimali yok tabi hersey allahdan orasini bilemeyiz ama normal sartlarda gebelik olmuyor . Bence iki üc gün daha bekle bidaha test yap eger negativ cikarsa yine doktorunuzu arayin ..

İyi günler arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum ben. Belki hatırlayanlar olur ohss nedeniyle transfer ertelendi bizim. İki ay rahim dinlendirme dedi. 1 adeti oldum ama ikinciyi bekliyorum olmadım 3 gün geçti ve dün evde kaset test vardı yaptım negatif çıktı. Bana da çok uzak ve acayip geliyor ama bir ihtimal gebelik ihtimali olabilir mi?
merhaba canım benimde aynı şekilde 2 ay rahim dinlendirmede 2. ay adetim 4 gün gecikti doktorum normal demişti

saol canım amin :KK16: dondorulmuş 5.gün 2 tane transfer edilmişti kandaki hcg de yüksek çıkıncı acaba 2 olabilir mi dedik ama tek kese göründü teki tutunmuş dedi doktorum :KK68: olsun sağlıkla doğsun inşlh allah ne nasip ettiyse o olacak :KK75:alttan muayene etti ufak olduğu için, hiçbir sıkıntı olmaz altta muayene dedi tedirgin oldum aslında :KK68:
Anladim canım benim belki çok küçüktür gözükmemis olabilir kaç haftaliksin? Rabbım gönlümüze göre versin canım hayirlisiyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yeterli artık tek çift nasip bunlar ☺ bende bakalim nasıl yapacak bilmiyorum dr biraz bekletti net olsun diyede bakalim bize ne diyecek hersey yolundadır ins 🤲🏻🤗

Ay allahım bizde böyle telaşlara gircekmiyiz acaba şuan tek düşündüğüm pozitif sonucu alfığım gün rabbim hepinizr sağşıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizimkiler tuttumu acaba çok merak ediyorum
Hayirlisiyla güzel sonuçlar al canım benim ins Rabbım isteyen herkese bu güzel duyguları tatdirsin ins 🤲🏻🥰💚

Bende rahim dinlendirme yapmistim bi ay dogum kontrol hapi vermislerdi ssna dogum kontrol hapi verdilermi? Eger aliyorssn gebelik olma ihtimali yok tabi hersey allahdan orasini bilemeyiz ama normal sartlarda gebelik olmuyor . Bence iki üc gün daha bekle bidaha test yap eger negativ cikarsa yine doktorunuzu arayin ..
Hayır bizde ileri sperm sıfır olduğu İçin korunma vermedi ki bu dönemde de gebelik şansı artıyor demişti doktor korunma olmadığı İçin şaşkınım zaten

Anladim canım benim belki çok küçüktür gözükmemis olabilir kaç haftaliksin? Rabbım gönlümüze göre versin canım hayirlisiyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yeterli artık tek çift nasip bunlar ☺ bende bakalim nasıl yapacak bilmiyorum dr biraz bekletti net olsun diyede bakalim bize ne diyecek hersey yolundadır ins 🤲🏻🤗
Olabilir canım amin inşlh sağlıkla doğsunlar :KK68: 4.hafta 5 günlük diye söylediler :nazar: senin ne zaman muayenen :KK16:

cnm bende özel hastanede doktorum yazdı iki taneyi karşıladı.ama hemşire bana şunu dedi.ben günde iki doz kullanım yazıyorum iki kutu karşılasın diye sen günde 1 devam et dedi..
estroferm ve climara bantın 1 kutusunu karşılıyordu.geçen yazdırdım ikisindende iki kutu krşıladı.gebelik öncesi gebelik sonrası devletin ilaçları karşılaması değişiyor.düşük riski var diye yazıncada devlet daha çok karşılıyormuş.reçetede tanı da önemliymiş..
Aa bilmiyordum onu o zaman ben oksapar icin yazdirmaya gidince hem sizin dediginiz gibi söyliyim belki yazarlar hemde şu rapor olayini sorayim bakalım ne olacak. Ben estrofemi günde 6 kere kullanıyorum ama günde 2 yaziyo o yüzden alamıyorum doktora yazdirinca günü dolmamış daha diyo o yüzden malesef nakit aliyorum onu.

Hayır bizde ileri sperm sıfır olduğu İçin korunma vermedi ki bu dönemde de gebelik şansı artıyor demişti doktor korunma olmadığı İçin şaşkınım zaten
Bana korunma amacli vermedi cok fazla yumurta vardi bende heralde yumurtalarin büyümemesi icin verdi ve adetim düzenli gelmesi icin . Ama kafana takma gelicek her türlü adetin.

Back
X