- 12 Kasım 2020
- 198
- 177
- 18
- 32
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.421
Sonucun ne oldu canımHaklisin benimde 3.denemem ilk ikisi hep negatifti o yuzden bunda hayal kirikligi tekrar yasamak istemiyirum duygularim karmakarisik ah ahhhhhh
Aminnn canım benim ins ya insamin cnm.. inşallah seninde sorunsuz geçer kontrolün ve bebişini görebilirsin
Malesef deger gorup sonra dustu degerim.Sonucun ne oldu canım
Ben varım canım 7.gün erken gebelik testim negatifti 10.gün kan değerim de pozitifi gördüm idrar testlerine güvenme günün gelince kan testi verHerkese merhaba. 30 Haziran’da 5.gün dondurulmuş 2 adet embriyo transferi oldum. Doktorum 14 gün sonrasına test yaptırmamı istedi fakat ben dayanamayıp bugün yani 7. Gün erken gebelik testi yaptım ve maalesef tek çizgi. Yarın adet günüm ve olacakmışım gibi bel ağrısı başladı. Böyle olup sonra kanda pozitif gören var mı acaba?
Sağlıkla kucağınıza alırsınızBen varım canım 7.gün erken gebelik testim negatifti 10.gün kan değerim de pozitifi gördüm idrar testlerine güvenme günün gelince kan testi ver
yani yoğun ilaç aldığım için hiçbirşeyi belirti olarak bakmadım.mide ağrım vardı ama ilaçlar zaten çok etkiliyor beni..kasık ağrılarım oldu oda göbekten progestan vurduktan sonra oluyordu.dediğim gibi çok ilaç alıyoruz ve herşey birbirine karışıyor..Canım, pozitiften sonra kalp atışını duyana kadar her hangi bir değişiklik ya da belirti yaşadın mı. Belirleyici bir şey oluyor mu
aminnn cnm inşallahÇok güzel maşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
kan testi yaptır tatlım idrar testi aldatır boşuna üzme kendini...merhaba arkadaslarr benim gibi yasayan varmi aramizda bana yardimci ola bilecek . Ben dün erken gebelik testi yaptim positiv cikti bugün sabah bidaha yaptim yine positiv cikti sadece cizgi daha belirgindi .. amaaa bugün ilk defa adet sancisi geldi bide böyle bacaklarima vurdu agrisi .. eve geldigimde ayiptir söylemesi kilodumda kahve rengi lekelenme var billiyorum lekelenme tutma belirtisi ama ben bugün 5. gün embriyosu transferin 8. günündeyim yani lekelenme cok gec sanki kafam karisti adetim gelicek diye cok korkuyorum. Gebelik testinede bakarsaniz sevinirim dün ile bugünkü.
Benim de çok yoğun mide ağrım var. Üşüttüm mü gebelikten mi ayrımını yapamıyorumyani yoğun ilaç aldığım için hiçbirşeyi belirti olarak bakmadım.mide ağrım vardı ama ilaçlar zaten çok etkiliyor beni..kasık ağrılarım oldu oda göbekten progestan vurduktan sonra oluyordu.dediğim gibi çok ilaç alıyoruz ve herşey birbirine karışıyor..
benimde en büyük sıkıntım oydu mide ağrısı 5. haftada başladı halen devam ediyor.doktor ilaçlardan da gebeliktende olabilir dedi.birde eüşüme yazınca sen aklıama geldi bazen ateşim vamış gibi hissediyordum bazne üşüyordum belirti midir bilmiyorum.sen daha ilk kontrole gitmedin sanırım ne zaman gideceksin..Benim de çok yoğun mide ağrım var. Üşüttüm mü gebelikten mi ayrımını yapamıyorum
Aynen hepsi var, midem sürekli yanıyor sürekli geğirme hali. Bir ateş basıyor bir üşüyorum dediğin gibi. Cumartesi canım benim ilk kontrolüm.benimde en büyük sıkıntım oydu mide ağrısı 5. haftada başladı halen devam ediyor.doktor ilaçlardan da gebeliktende olabilir dedi.birde eüşüme yazınca sen aklıama geldi bazen ateşim vamış gibi hissediyordum bazne üşüyordum belirti midir bilmiyorum.sen daha ilk kontrole gitmedin sanırım ne zaman gideceksin..
Teşekkür ederim canım
Benim de sizin durumunuzla aynı sol tüpte hidrosalpink sağ tıkalı çıktı, bir de polip çıktı polipi aldırdım. Doktorum hidrosalpenks den emin olmadığını söyledi ilaç kullanıyorum şuan ilaç kullanıp yumurta toplama esnasında hidrolara bakacağını gerekirse şırıngayla alırım tarzı bi şey dedi anlamadım. Hidro varsa bunjn tek çözümü ameliyat diye biliyorum. Gerekirse yumurtanı dondururuz ameliyatını yaparız dedi . Dondurulmuş yumurta mı daha iyi tüp bebek de yoksa taze transfer mi bilmiyorumSizin durumunuz bana benziyor. Benim de solda hidrosalpinks vardı, yumurta takibi yapan drum 6.ayda rahim filmi isteyince durum ortaya çıktı. Aşılama zaten önermedi, bikaç ay uğraştı bu süreçte ben tüp bebekte istenen tüm şeyleri topladım ve beni Aret Kamara yönlendirdi. Martta laparoskobi oldum sol tüpüm bağlandı, 2 ay rahim dinlendirme ve çok şükür cuma kese göreceğiz. Sizin de her şey yolunda gidecek inşallah. Hep pozitif düşünün.
Kizlar oksapar için kadın dogumdan rapor cikartip ücretsiz alabilirsiniz tamamemBen yazdırıdm aile hekimine oksapar 300 lira SGK ile 40 liraya aldım
Bence çok mantıklı düşünmüşsün canım. Her negatif iki ay boşa oyalanma, maddi manevi yıpranma demek. Kan pıhtılaşma düşünmüyorum çünkü ben Oksapar ve coraspini kullanıyordum zaten ama kromozom ve cd56 denen testi ben de yaptıracağım.Merhaba arkadaşlar . Benim de ilk denemem olmadı maalesef. İkinci denemeye geçmeden önce biraz ara verip hem moralman düzelmek hem de yaptırabileceğim tüm genetik testleri yaptırmak istiyorum (pgt degil kendime yapılacak olan ). Doktoruma kalsa 2-3 düşükten sonra ancak onaylayacak bu fikri ama en baştan yapmak gerekli degil mi sizce de ? O yüzden araştırma hastanesinden randevu aldım. Diyeceğim ki embriyonun tutunmasını engelleyici her türlü testi yapın bana kromozom, kan pıhtılaşma sorunu vs . Belki yolumuz daha uzun en baştan çıkabilecek her türlü şeyi tespit etmek istiyorum . Hepimize Allah kolaylıklar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?