2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Sonunda 12temmuzda benimde transferim Allahın izniyle olacak inşallahh.. Tiroid değerime en son mayısta baktırmıştım 21 cıkmıştı burda bazı arkadşlar ve youtubeda izlediğim bazı doktorlar 2,5 olması gerektiğini söylemişti doktoruma sordum oda transfere kadar tsh ın bizim için önemi yok öenmli olan beta hcg pozitif olduktan sonra tsh değerinin kaç olduğu önemli cünkü düşüğe sebep oluyor ama transferini etkilemez dedi ilacını kullanmaya devam et dedi sonrasında yinede bi kan değerine bakalım yine yüksek cıkarsa ilaç değerini yükseltiriz dedi. Bu kullandığın estrofemde tsh ı yükseltir dedi. Benim gibi tiroid hastası olan doktoru farklı bi uygulama yapan var mı?

Herkese merhaba. 30 Haziran’da 5.gün dondurulmuş 2 adet embriyo transferi oldum. Doktorum 14 gün sonrasına test yaptırmamı istedi fakat ben dayanamayıp bugün yani 7. Gün erken gebelik testi yaptım ve maalesef tek çizgi. Yarın adet günüm ve olacakmışım gibi bel ağrısı başladı. Böyle olup sonra kanda pozitif gören var mı acaba?

Ben varım canım 7.gün erken gebelik testim negatifti 10.gün kan değerim de pozitifi gördüm idrar testlerine güvenme günün gelince kan testi ver

Canım, pozitiften sonra kalp atışını duyana kadar her hangi bir değişiklik ya da belirti yaşadın mı. Belirleyici bir şey oluyor mu
yani yoğun ilaç aldığım için hiçbirşeyi belirti olarak bakmadım.mide ağrım vardı ama ilaçlar zaten çok etkiliyor beni..kasık ağrılarım oldu oda göbekten progestan vurduktan sonra oluyordu.dediğim gibi çok ilaç alıyoruz ve herşey birbirine karışıyor..

kan testi yaptır tatlım idrar testi aldatır boşuna üzme kendini...

Benim de çok yoğun mide ağrım var. Üşüttüm mü gebelikten mi ayrımını yapamıyorum

Benim de çok yoğun mide ağrım var. Üşüttüm mü gebelikten mi ayrımını yapamıyorum
benimde en büyük sıkıntım oydu mide ağrısı 5. haftada başladı halen devam ediyor.doktor ilaçlardan da gebeliktende olabilir dedi.birde eüşüme yazınca sen aklıama geldi bazen ateşim vamış gibi hissediyordum bazne üşüyordum belirti midir bilmiyorum.sen daha ilk kontrole gitmedin sanırım ne zaman gideceksin..

Aynen hepsi var, midem sürekli yanıyor sürekli geğirme hali. Bir ateş basıyor bir üşüyorum dediğin gibi. Cumartesi canım benim ilk kontrolüm.

Y yazgulu30 canım nasılsın sen pazartesi kese görmeye gidecektin demi dr ne dedi umarım hersey yolundadir ?
Teşekkür ederim canım keseyi gördük çok şükür kalp atışı için haftaya çağırdı doktor inşallah her şey yolundadır Kalp atışını duyarsak rahatlarım inşallah biraz Sen ne zaman gidecektin inşallah keseyi kalp atışını hepsini beraber görüp rahatlarsın canım ara verince insan stres oluyor biraz çünkü

Benim de sizin durumunuzla aynı sol tüpte hidrosalpink sağ tıkalı çıktı, bir de polip çıktı polipi aldırdım. Doktorum hidrosalpenks den emin olmadığını söyledi ilaç kullanıyorum şuan ilaç kullanıp yumurta toplama esnasında hidrolara bakacağını gerekirse şırıngayla alırım tarzı bi şey dedi anlamadım. Hidro varsa bunjn tek çözümü ameliyat diye biliyorum. Gerekirse yumurtanı dondururuz ameliyatını yaparız dedi . Dondurulmuş yumurta mı daha iyi tüp bebek de yoksa taze transfer mi bilmiyorum Polip ameliyatı oldum şimdi 5 gündür menopur (kalçadan) ve gonal-f (göbekten) vuruluyorum yarın kontrole gideceğim. Ama hidro hep kafamı karıştırıyor. Sizin öneriniz nedir ?

Bence çok mantıklı düşünmüşsün canım. Her negatif iki ay boşa oyalanma, maddi manevi yıpranma demek. Kan pıhtılaşma düşünmüyorum çünkü ben Oksapar ve coraspini kullanıyordum zaten ama kromozom ve cd56 denen testi ben de yaptıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…