2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Bir arkadas daha vardi burda 12.gun değeri 1000 kusur çıkmıştı. Kese günü görüştük onunla ikizmis. Tek embriyoydu bölünmüş ama tabi herkes aynı olmuyor değerler kisiden kisiye değişiyor
Hayırlısı olsun bize 1 tane de yeter ama 2 taneye de yok demeyiz

Sizin değerleriniz gördüğüm en yüksek değerler maaşallah bölünme ihtimali benimkinden yüksek bence
Ben de şoke olmuştum doktora sordum hatta bir hata mı var normal mi diye. Ben 200leri beklerken öyle oldu. Embriyo 4bb embriyosuydu, hatta transferi yaptıktan sonra embriyolog geldi ben yatarken her şeyi anlattı sağolsun. Bakalım kese de göreceğiz ne olduğunu artık ama endişe bitmiyor maalesef..

Canım niye o kadar çok hangi ilaçlar var.Benim oksapar purolutex ecopirin prednol estrofem prolutan bunlar her gün folik asit gün aşırı dvitamini damla haftada bir
benim ilaçlarım
estroferm 3
progestan 5
progestan dex 2
foliyot
climara bant
triod ilacı
aspirin
oksapar toplamda 15 demek istedim

Sizin sonucunuzu çok merak ettim ilk defa bu kadar yüksek değer gördüm belki de 3 e bölünmüştür imkansız diye bişey yok sonuçta benimki 5ab 10.gün 368 di bana bile çok güzel demişti doktorum sizi görse ne derdi acaba

Merhaba doktorunuz mu dedi koldan vurmayı ? Benim de doğuma kadar kullanmam lazım ama göbek büyüdükçe göbekten vurmam imkansız gibi geliyor koldan vurabilir miyim ki ya da başka bi bölgeden

Bir tane için o kadar çabalarken rabbim in ltfu olur gerçekten öyle olursa. Ama inan korkmuyor değilim. Doktorum da çoğul gebelik istemeyi hiç bir zaman demişti. Hem anne hem bebeklerin sağlığı için. Ay ikiz ihtimali nefesimi keserken bir de 3 dedin

Merhaba doktorunuz mu dedi koldan vurmayı ? Benim de doğuma kadar kullanmam lazım ama göbek büyüdükçe göbekten vurmam imkansız gibi geliyor koldan vurabilir miyim ki ya da başka bi bölgeden
Merhabalar tüp bebek hemşiresi söylemişti göbekten prolutex vurulduğum için bunu da koldan yapabilirsiniz demişti o yüzden ben hep koldan vuruldum oksaparı. Kolumu elimle sıkıyorum eşimde vuruyor o şekilde yapabiliyoruz kendim yapamam ama kolumu sıkmam gerektiği için sizde doktorunuza danışabilirsiniz belki koldan yapmayı uygun görebilir

Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah zor olur ama güzel olur

Evet internette araştırdığımda kol bacak ve göbek diyor biraz daha vurayım da olmadı değiştiririm bende

Hanımlar tranfer olup işe başlayan varmı acaba. Çalışan kadınlar varmı aramızda. Bugün beşinci gündeyim yarın işe başlıcam masa başı çalılıyorum yorulacağım bir durumum yok fakat etrafımdaki çoğu insan evde kalmam yönünde konuşunca geriliyorum. Çalışan hanımlar sürecini nasıl tamamladı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…