- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.241
Aynı durumdayız benim de 2 taneydi. Oksapar ve prolutex. Birini sağdan birini soldan vuruyordum. Çok şükür oksapar bitti ama morluklardan yer yok vuracak. Bi de istesemde hızlı vuramıyorum artık gitmiyor çünkügünde üç tane göbekten iğnem var.iğne vuracak yer zaten zor buluyordum.artık sağ taraf iptal oldu
daha yapmadinii kan testini?
benimde pazartesi ilk kontolum var inşallah biraz azaltır doktor ilaçlarımı evden dışarıya çıkamıyorum ilaç kullanmaktanAynı durumdayız benim de 2 taneydi. Oksapar ve prolutex. Birini sağdan birini soldan vuruyordum. Çok şükür oksapar bitti ama morluklardan yer yok vuracak. Bi de istesemde hızlı vuramıyorum artık gitmiyor çünkü
5.gün dondurulmuş benimkiCanım biz tup bebek de farklı hesaplanıyor sanirim son adet bizde kabul edilmiyor diye biliyorum ama taze trasnfer farklı olabilir senin taze trasnfer mi ?? ben internetten olan yerden yaptım ama genede çok emin değilim
Sağol canım cevap için aynen bende öyleyim bu gün 14. Gün senin kaçıncı gün.Benim daha önce kimyasal olduğu için korkuyorum ama icimi rahatlattin.Birde benim baş ağrısı oluyo oda aynı bir gün sürekli agriyo bir gün agrimiyo goguslerde hiç bir belirti yok.Allah hepimize saglikla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese de tez vakitte nasip etsin insAllahHayırlı olsun canımBende hep adet olacakmışım gibi ağrı vardı çok şükür bugün geçti onun dışında sabaha karşı midem kazınıyor sanki o da yanma hissi veriyor bugün gün içinde hiçbir şey hissetmedim göğüs hassasiyeti de hiç yok.Dediğin gibi ağrı olunca korkuyoruz olmayıncada niye olmadı diye korkuyoruz bu süreç böyle geçecek galiba
Aynen canım gununde doğan yüzde 5 oranmis bizimkiler merak işte daha gidip dr görme nasibim olmadi galiba ondan5.gün dondurulmuş benimkizaten gününde doğmuyor bebekler birkaç günlük kaymalar önemli değil artık
Aminnn canım benim aminnn ins hayirlisiylaÖyle olmuş canım bir gün bir gündürEvet ya sağlıklı olsunlar güzelce her evreyi hepimiz geçelim Çektiğimiz zahmetler rahmete dönüşür inşallah
Kesinlikle öyle yabenimde pazartesi ilk kontolum var inşallah biraz azaltır doktor ilaçlarımı evden dışarıya çıkamıyorum ilaç kullanmaktan
Biz de göremedik en doğrusunu doktor söyler sağlıklı olsunlar daAynen canım gununde doğan yüzde 5 oranmis bizimkiler merak işte daha gidip dr görme nasibim olmadi galiba ondan
Canım senin neden 3 tane ignegünde üç tane göbekten iğnem var.iğne vuracak yer zaten zor buluyordum.artık sağ taraf iptal oldu
Herhangi bir belirtin var mı canim
Amin canım amin inşallahSağol canım cevap için aynen bende öyleyim bu gün 14. Gün senin kaçıncı gün.Benim daha önce kimyasal olduğu için korkuyorum ama icimi rahatlattin.Birde benim baş ağrısı oluyo oda aynı bir gün sürekli agriyo bir gün agrimiyo goguslerde hiç bir belirti yok.Allah hepimize saglikla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese de tez vakitte nasip etsin insAllah
Allah sizden bin kere razı olsun yeni transfer oldum bugün üçüncü oksapar vurdum sizin yazınızı okuduktan sonra çok yavaş vurdu eşim dün ağladm acısından bugünde ağrıdı ama dünkü kadar değil inşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınızkızlarr oksaparı göbekten vuruyorum hergün.noramlde çok yavaş vururdum 1-1.5 dkyı bulurdu vurmam.bugün elim kaydı hızlı vurmuş bulundum.ceviz büyüklüğünde şişlik oldu morarma da oldu tutunca da çok ağırıyor.dindirmek için ne yapabilirim.ilk kez oldu böyle hızlı gittiği için
benim günde toplamda 15 ilacım varKesinlikle öyle yaher gittiğim yere progestan götürmek zorunda kalıyorum. Herşey yolunda olsun ve azalsın artık dört gözle bekliyorm
ikisi progestan iğne birde oksapar 3 de göbektenCanım senin neden 3 tane igne
Kasık ağrım oluyor ara ara. Birde göğüslerimde artık yavas yavas sizlamalar oluyor.Herhangi bir belirtin var mı canim
yaaa allah hepimizden razı olsun.kesinlikle çok yavaş verin ilacı.göbekten progestan varsa onu da öyle yapın ne morarma oluyor ne beze..bende ilk gün hızlı vurunca morarma oldu çok acıdı , kıvrandım resmen.ondan sonra hep yavaş vurdum morarma olmadı ama biraz yeşilimsi oluyor ama oda normal..ilacı vermem 1-1.5 dkk sürüyor.o kadar yavaş vurun sizde canınız yanmaz.birde ilacı verirken yaktığını hissettiğimde bir kaç saniye etimi şıkıştırıp bekliyorum bırakıp ilacı vermeye devam ediyorum..Allah sizden bin kere razı olsun yeni transfer oldum bugün üçüncü oksapar vurdum sizin yazınızı okuduktan sonra çok yavaş vurdu eşim dün ağladm acısından bugünde ağrıdı ama dünkü kadar değil inşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız
İlaç bittikten sonra sıkıca kolonyalı pamukla hiç oynatmadan bastırıyorum uzun bir süre yaygın bir morarma olmuyor hiç sadece iğnenin girdiği yer iğne ucu kadar küçücük morarıyor belki benim de size bi faydam oluryaaa allah hepimizden razı olsun.kesinlikle çok yavaş verin ilacı.göbekten progestan varsa onu da öyle yapın ne morarma oluyor ne beze..bende ilk gün hızlı vurunca morarma oldu çok acıdı , kıvrandım resmen.ondan sonra hep yavaş vurdum morarma olmadı ama biraz yeşilimsi oluyor ama oda normal..ilacı vermem 1-1.5 dkk sürüyor.o kadar yavaş vurun sizde canınız yanmaz.birde ilacı verirken yaktığını hissettiğimde bir kaç saniye etimi şıkıştırıp bekliyorum bırakıp ilacı vermeye devam ediyorum..
Canım senin ikiz galiba değerlerin baya yüksekAynen düzenli artış olduğu için istememiştir. Benim 10.gün 368 di 12.gün 965 ti benden de istemedi kese randevusu verdi ama ben şehir dışında olduğum için farklı doktora gitmek durumundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?