2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Gözümüz aydın olsun inşallah benim de 14 hazirandı transferim. 5. Gün embriyosu ama hesaplamalarımızda 5+2 çıkıyor. Sizinki kaçıncı gündü. Bizim kese günümüz 10 temmuz
İnşallah canımBenimki 3. Gün embriyosuydu kese için pazartesiye randevu verdi doktorumuz sizin doktor daha garantici olabilir belki o yüzden ileri bir tarihe vermiştir .İnşallah mutlu bir şekilde doktorlarımızın yanından ayrılırız her süreci sabır istiyor Allah yardımcımız olsun

cool tesekkur ederik moral oldu cevabiniz.a cok ilginc idrarda cikmamamasi.saglikla gelsin bebeyinizz
İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor idrar da pozitif görüp kan da negatif olanlar gördüm benim 10.gün değerim 368 di 7 gün erken gebelik testi yaptığım halde tek çizgiyi o yüzden rahat olun test gününüzü bekleyin bazen düşük değerler de çıkmıyor idrarda önemli olan kandaki değerin katlanması

Son adet tarihinizin başlangıcına göre hesaplanıyor ben de 17 Haziran da transfer oldum benim de 4+6 görünüyor uygulamada
Canım biz tup bebek de farklı hesaplanıyor sanirim son adet bizde kabul edilmiyor diye biliyorum ama taze trasnfer farklı olabilir senin taze trasnfer mi ?? ben internetten olan yerden yaptım ama genede çok emin değilim

Son düzenleme:
Şimdi bende buldum Embriyo transfer tarihi ile hesaplattım 5+0 yazdı biraz daha büyüdük Aynen bakalım doktor ne diyecek en doğrusunu ondan öğrencez inşallah
Büyümüş bebisde haberimiz yok dr artık gitmemiz lazım ne olduğumuzu öğrenelim sağlıklı olsunlar hayirlisiyla kucağımıza alalimda geriside öğrenilir ins

Canım benimde 19 Haziran'da transfer oldu sonuç pozitif şu an bir belirtin varmı.Dun test yaptırdım sol tarafında ağrı vardı bu gün yok.Agri olsa korkuyoruz olmasa korkuyoruz merak ettim senin kese görmeye az kalmış belirtilerin artiyo mu yoksa bazen hiç birşeyin yokmuş gibi oluyor mu

Büyümüş bebisde haberimiz yok dr artık gitmemiz lazım ne olduğumuzu öğrenelim sağlıklı olsunlar hayirlisiyla kucağımıza alalimda geriside öğrenilir ins
Öyle olmuş canım bir gün bir gündürEvet ya sağlıklı olsunlar güzelce her evreyi hepimiz geçelimÇektiğimiz zahmetler rahmete dönüşür inşallah

kızlarr oksaparı göbekten vuruyorum hergün.noramlde çok yavaş vururdum 1-1.5 dkyı bulurdu vurmam.bugün elim kaydı hızlı vurmuş bulundum.ceviz büyüklüğünde şişlik oldu morarma da oldu tutunca da çok ağırıyor.dindirmek için ne yapabilirim.ilk kez oldu böyle hızlı gittiği için

Hayırlı olsun canım Bende hep adet olacakmışım gibi ağrı vardı çok şükür bugün geçti onun dışında sabaha karşı midem kazınıyor sanki o da yanma hissi veriyor bugün gün içinde hiçbir şey hissetmedim göğüs hassasiyeti de hiç yok.Dediğin gibi ağrı olunca korkuyoruz olmayıncada niye olmadı diye korkuyoruz bu süreç böyle geçecek galiba

Canım oksaparı eşim bana koldan vuruyor çok hızlı 1 yada 2 saniyede basıyor.Biz uzun şekilde yapılmayı denedik benim canım daha çok acıdı herkesin vücudu farklı tepki veriyor. Ben bol kolonyalı pamuğu vurulduğum yere koyuyorum üzerinede tülbent sarıyorum 2 tur yarım saat öyle kalıyor şişlik olmuyor yalnız vurulduğum yerler mosmor dışardan bakınca içler acısı

bende çamaşırımın içine koyuyordum pamuğu iyi geliyordu.ilk denememde bilmediğim için hızlı vurdum morarma olmuştu yine ama fındık büyüklüğünde.onun haricinde şimdiye kadar morarma yada beze olmamıştı yavaş vurdum diye.ama bugün elimden kaydı birden vurmuş oldum ve şuan çok kötü morardı şişti.ceviz büyüklüğünde şişti şimdi baktım morarma da ceviz büyüklüğünde olmuş

Korkulacak bişey değildir canım merak etme. Biraz ovala kolonyalı pamukla. Zamanla iner o. Aynı şey benim de başıma gelmişti. Göbeğim öbek öbek morarma ve biraz şişlik oluyordu 2 güne geçiyordu.

Geçmiş olsun canım seni baya kötü etkilemiş inşallah yarına kadar geçer de şişliği iner Kolanyalı pamukla ovalayabiliyorsan ovala biraz gerçi şimdi oraya dokunamazsında şiştiğinden ama yan taraflarına hafif masaj yaparak dağıtabilirsin belki

Korkulacak bişey değildir canım merak etme. Biraz ovala kolonyalı pamukla. Zamanla iner o. Aynı şey benim de başıma gelmişti. Göbeğim öbek öbek morarma ve biraz şişlik oluyordu 2 güne geçiyordu.
günde üç tane göbekten iğnem var.iğne vuracak yer zaten zor buluyordum.artık sağ taraf iptal oldu

saol cnm yaptım şimdi biraz iyi geldi.kolonyayla ovalamak

masallah cook guzel deyerleriniz.saglikla alin kucaginiza bebeyinizi.idrar testi yapmismiydiniz?birde kac gun embriyosuydu??bende 7ci gun bugun 5gun embriyosu idrar testim belirgin cikmadi
5.gun embriyosuydu. İlk transfer günü haric 6.gun bakmıştım çok belirsiz bir silik çizgi çıktı. 8.gun daha net 2. çizgiyi gördüm

insallah ben de guzel haberlerle gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…