- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.221
Gözümüz aydın olsun inşallahBende varım14 Haziranda transfer oldum 4+6 şu an pazartesi kese görmeye gitcez inşallah
İnşallah canımGözümüz aydın olsun inşallahbenim de 14 hazirandı transferim. 5. Gün embriyosu ama hesaplamalarımızda 5+2 çıkıyor. Sizinki kaçıncı gündü. Bizim kese günümüz 10 temmuz
cool tesekkur ederik moral oldu cevabiniz.a cok ilginc idrarda cikmamamasi.saglikla gelsin bebeyinizz@sunshine__ benim değerim yüksek olmasına rağmen idrarda silik bile çıkmadı tek çizgi vardı. Gününüz gelmeden idrar testi yapmayın bence
İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor idrar da pozitif görüp kan da negatif olanlar gördüm benim 10.gün değerim 368 di 7 gün erken gebelik testi yaptığım halde tek çizgiyi o yüzden rahat olun test gününüzü bekleyin bazen düşük değerler de çıkmıyor idrarda önemli olan kandaki değerin katlanmasıcool tesekkur ederik moral oldu cevabiniz.a cok ilginc idrarda cikmamamasi.saglikla gelsin bebeyinizz
İnşallah canımBenimki 3. Gün embriyosuydu kese için pazartesiye randevu verdi doktorumuz sizin doktor daha garantici olabilir belki o yüzden ileri bir tarihe vermiştir .İnşallah mutlu bir şekilde doktorlarımızın yanından ayrılırız her süreci sabır istiyor Allah yardımcımız olsun
Canım biz tup bebek de farklı hesaplanıyor sanirim son adet bizde kabul edilmiyor diye biliyorum ama taze trasnfer farklı olabilir senin taze trasnfer mi ?? ben internetten olan yerden yaptım ama genede çok emin değilimSon adet tarihinizin başlangıcına göre hesaplanıyor ben de 17 Haziran da transfer oldum benim de 4+6 görünüyor uygulamada
Büyümüş bebisde haberimiz yokŞimdi bende buldumEmbriyo transfer tarihi ile hesaplattım 5+0 yazdı biraz daha büyüdük Aynen bakalım doktor ne diyecek en doğrusunu ondan öğrencez inşallah
Canım benimde 19 Haziran'da transfer oldu sonuç pozitif şu an bir belirtin varmı.Dun test yaptırdım sol tarafında ağrı vardı bu gün yok.Agri olsa korkuyoruz olmasa korkuyoruz merak ettim senin kese görmeye az kalmış belirtilerin artiyo mu yoksa bazen hiç birşeyin yokmuş gibi oluyor muİnşallah canımBenimki 3. Gün embriyosuydu kese için pazartesiye randevu verdi doktorumuz sizin doktor daha garantici olabilir belki o yüzden ileri bir tarihe vermiştir .İnşallah mutlu bir şekilde doktorlarımızın yanından ayrılırız her süreci sabır istiyor Allah yardımcımız olsun
Öyle olmuş canım bir gün bir gündürBüyümüş bebisde haberimiz yokdr artık gitmemiz lazım ne olduğumuzu öğrenelim sağlıklı olsunlar hayirlisiyla kucağımıza alalimda geriside öğrenilir ins
Hayırlı olsun canımCanım benimde 19 Haziran'da transfer oldu sonuç pozitif şu an bir belirtin varmı.Dun test yaptırdım sol tarafında ağrı vardı bu gün yok.Agri olsa korkuyoruz olmasa korkuyoruz merak ettim senin kese görmeye az kalmış belirtilerin artiyo mu yoksa bazen hiç birşeyin yokmuş gibi oluyor mu
Canım oksaparı eşim bana koldan vuruyor çok hızlı 1 yada 2 saniyede basıyor.Biz uzun şekilde yapılmayı denedik benim canım daha çok acıdı herkesin vücudu farklı tepki veriyor. Ben bol kolonyalı pamuğu vurulduğum yere koyuyorum üzerinede tülbent sarıyorum 2 tur yarım saat öyle kalıyor şişlik olmuyor yalnız vurulduğum yerler mosmor dışardan bakınca içler acısıkızlarr oksaparı göbekten vuruyorum hergün.noramlde çok yavaş vururdum 1-1.5 dkyı bulurdu vurmam.bugün elim kaydı hızlı vurmuş bulundum.ceviz büyüklüğünde şişlik oldu morarma da oldu tutunca da çok ağırıyor.dindirmek için ne yapabilirim.ilk kez oldu böyle hızlı gittiği için
bende çamaşırımın içine koyuyordum pamuğu iyi geliyordu.ilk denememde bilmediğim için hızlı vurdum morarma olmuştu yine ama fındık büyüklüğünde.onun haricinde şimdiye kadar morarma yada beze olmamıştı yavaş vurdum diye.ama bugün elimden kaydı birden vurmuş oldum ve şuan çok kötü morardı şişti.ceviz büyüklüğünde şişti şimdi baktım morarma da ceviz büyüklüğünde olmuşCanım oksaparı eşim bana koldan vuruyor çok hızlı 1 yada 2 saniyede basıyor.Biz uzun şekilde yapılmayı denedik benim canım daha çok acıdı herkesin vücudu farklı tepki veriyor. Ben bol kolonyalı pamuğu vurulduğum yere koyuyorum üzerinede tülbent sarıyorum 2 tur yarım saat öyle kalıyor şişlik olmuyor yalnız vurulduğum yerler mosmor dışardan bakınca içler acısı
Korkulacak bişey değildir canım merak etme. Biraz ovala kolonyalı pamukla. Zamanla iner o. Aynı şey benim de başıma gelmişti. Göbeğim öbek öbek morarma ve biraz şişlik oluyordu 2 güne geçiyordu.bende çamaşırımın içine koyuyordum pamuğu iyi geliyordu.ilk denememde bilmediğim için hızlı vurdum morarma olmuştu yine ama fındık büyüklüğünde.onun haricinde şimdiye kadar morarma yada beze olmamıştı yavaş vurdum diye.ama bugün elimden kaydı birden vurmuş oldum ve şuan çok kötü morardı şişti.ceviz büyüklüğünde şişti şimdi baktım morarma da ceviz büyüklüğünde olmuş
Geçmiş olsun canım seni baya kötü etkilemiş inşallah yarına kadar geçer de şişliği inerbende çamaşırımın içine koyuyordum pamuğu iyi geliyordu.ilk denememde bilmediğim için hızlı vurdum morarma olmuştu yine ama fındık büyüklüğünde.onun haricinde şimdiye kadar morarma yada beze olmamıştı yavaş vurdum diye.ama bugün elimden kaydı birden vurmuş oldum ve şuan çok kötü morardı şişti.ceviz büyüklüğünde şişti şimdi baktım morarma da ceviz büyüklüğünde olmuş
günde üç tane göbekten iğnem var.iğne vuracak yer zaten zor buluyordum.artık sağ taraf iptal olduKorkulacak bişey değildir canım merak etme. Biraz ovala kolonyalı pamukla. Zamanla iner o. Aynı şey benim de başıma gelmişti. Göbeğim öbek öbek morarma ve biraz şişlik oluyordu 2 güne geçiyordu.
saol cnm yaptım şimdi biraz iyi geldi.kolonyayla ovalamakGeçmiş olsun canım seni baya kötü etkilemiş inşallah yarına kadar geçer de şişliği inerKolanyalı pamukla ovalayabiliyorsan ovala biraz gerçi şimdi oraya dokunamazsında şiştiğinden ama yan taraflarına hafif masaj yaparak dağıtabilirsin belki
5.gun embriyosuydu. İlk transfer günü haric 6.gun bakmıştım çok belirsiz bir silik çizgi çıktı. 8.gun daha net 2. çizgiyi gördümmasallah cook guzel deyerleriniz.saglikla alin kucaginiza bebeyinizi.idrar testi yapmismiydiniz?birde kac gun embriyosuydu??bende 7ci gun bugun 5gun embriyosu idrar testim belirgin cikmadi
insallah ben de guzel haberlerle gelirimİdrar testleri yanıltıcı olabiliyor idrar da pozitif görüp kan da negatif olanlar gördüm benim 10.gün değerim 368 di 7 gün erken gebelik testi yaptığım halde tek çizgiyi o yüzden rahat olun test gününüzü bekleyin bazen düşük değerler de çıkmıyor idrarda önemli olan kandaki değerin katlanması
sonuc ne oldu canim.insallah yarin ben de bir daha yapcam 8ci gunum.5.gun embriyosuydu. İlk transfer günü haric 6.gun bakmıştım çok belirsiz bir silik çizgi çıktı. 8.gun daha net 2. çizgiyi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?