2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Pazartesi çok erken değil mi ? Son adetiniz ne zaman transfere göre 2 haftaya göre 3 hafta var aramızda çünkü
Banada erken geldi ama bakcaz artık bilmiyorum son adetim 27 mayisti benim. Ama tüp bebekte transfer günü önemliymiş. Pazartesi gunu 4+6 olcam sanırım 5 haftalikta görünüyor heralde ondan çağırdı

Banada erken geldi ama bakcaz artık bilmiyorum son adetim 27 mayisti benim. Ama tüp bebekte transfer günü önemliymiş. Pazartesi gunu 4+6 olcam sanırım 5 haftalikta görünüyor heralde ondan çağırdı
İnşallah görünür görünmezse de tedirgin olmayın sakın 1 hafta sonraya kesin gözükür

14 hazirandı canım, kese için de 10 temmuz dedi. Dediğin gibi galiba garantici sanırım bizin Dr da.

Transferden sonra 9.gun 152, 11.gun 300 çıktı. 2 kat artış olunca gerek duymadi sanırım. Seninkiler nasıldı?
masallah cook guzel deyerleriniz.saglikla alin kucaginiza bebeyinizi.idrar testi yapmismiydiniz?birde kac gun embriyosuydu??bende 7ci gun bugun 5gun embriyosu idrar testim belirgin cikmadi

masallah cook guzel deyerleriniz.saglikla alin kucaginiza bebeyinizi.idrar testi yapmismiydiniz?birde kac gun embriyosuydu??bende 7ci gun bugun 5gun embriyosu idrar testim belirgin cikmadi
S sunshine__ benim değerim yüksek olmasına rağmen idrarda silik bile çıkmadı tek çizgi vardı. Gününüz gelmeden idrar testi yapmayın bence

Canım niye 4+6 oluyor ben uygulamada 14 haziran blast girdiğimde 5+3 oluyor ben bu tarihi anlayamadım bir türlü
Canım ben normal bir uygulama indirmiştim ondan kaynaklı olabilir tüp bebek olduğunu işin içine hiç katmamıştım son adet tarihi 30 Mayıs girince öyle verdi benimki de 3. Gün embriyosu.Tüp bebek için ayrı bir hesaplama uygulaması var mı

İndirilen uygulama tup bebek için bulamadım canım ama arama motorunda tup bebek gebelik hesaplama diyince uygulamalar cikiyorda orda adet tarihi yumurta top trasnfer tarihi falan var seciyorsun ordan yaptım ben ama tabi çok da emin olamadım şimdi ins dr söyler sanırım ne olduğumuzu ins

Şimdi bende buldum Embriyo transfer tarihi ile hesaplattım 5+0 yazdı biraz daha büyüdük Aynen bakalım doktor ne diyecek en doğrusunu ondan öğrencez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…