- 13 Nisan 2021
- 122
- 93
- 48
- 33
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.201
Banada erken geldi ama bakcaz artık bilmiyorumPazartesi çok erken değil mi ? Son adetiniz ne zamantransfere göre 2 haftaya göre 3 hafta var aramızda çünkü
İnşallah görünür görünmezse de tedirgin olmayın sakın 1 hafta sonraya kesin gözükürBanada erken geldi ama bakcaz artık bilmiyorumson adetim 27 mayisti benim. Ama tüp bebekte transfer günü önemliymiş. Pazartesi gunu 4+6 olcam sanırım 5 haftalikta görünüyor heralde ondan çağırdı
Amin ins. görürüzİnşallah görünür görünmezse de tedirgin olmayın sakın 1 hafta sonraya kesin gözükür
14 hazirandı canım, kese için de 10 temmuz dedi. Dediğin gibi galiba garantici sanırım bizin Dr da.Bende 5+3 canim benim sen ne zaman trasnfer olmuştun? Bende ins haftaya cuma randevum var banada geç geldi biraz ama bizim dr herseyde garantisi galiba kese gözükmez falan diye geç çağırdı ☺ zaman geçmiyor çok merak ediyorum durum ne sorun var mu yok diye ins hayirlisiyla birsey yoktur
Benle aynıymış canım bende 14 haziranda di trasnferim süreçlerimiz beraber14 hazirandı canım, kese için de 10 temmuz dedi. Dediğin gibi galiba garantici sanırım bizin Dr da.
masallah cook guzel deyerleriniz.Transferden sonra 9.gun 152, 11.gun 300 çıktı. 2 kat artış olunca gerek duymadi sanırım. Seninkiler nasıldı?
Benimde idralim cok ama cok silik cikti deger dusuk olunc ole cikiyor galibamasallah cook guzel deyerleriniz.saglikla alin kucaginiza bebeyinizi.idrar testi yapmismiydiniz?birde kac gun embriyosuydu??bende 7ci gun bugun 5gun embriyosu idrar testim belirgin cikmadi
Ah inşallah canım benim, Allah kucağımıza alacağımız günü de nasip etsin inşallahBenle aynıymış canım bende 14 haziranda di trasnferim süreçlerimiz beraberbelki kalp atışını duyarız ins
Bende varımKızlaaarrr haziranda pozitif görenlerimiz nerede ya, 5. Haftaya gelen kimler?
daha yapmadinii kan testini?Benimde idralim cok ama cok silik cikti deger dusuk olunc ole cikiyor galiba
masallahh saglikla al kucagina bebeyiniBende varım14 Haziranda transfer oldum 4+6 şu an pazartesi kese görmeye gitcez inşallah
Teşekkür ederimmasallahh saglikla al kucagina bebeyiniidrar testi yapmismiydin??
S sunshine__ benim değerim yüksek olmasına rağmen idrarda silik bile çıkmadı tek çizgi vardı. Gününüz gelmeden idrar testi yapmayın bencemasallah cook guzel deyerleriniz.saglikla alin kucaginiza bebeyinizi.idrar testi yapmismiydiniz?birde kac gun embriyosuydu??bende 7ci gun bugun 5gun embriyosu idrar testim belirgin cikmadi
Amin bu kadar uğraşıyoruz bişey olmasınHiç tedirgin olmayın ben transferden 3 saat sonra yolculuk yaptım pozitifi aldım yine yolculuk yaptım rabbim izin vermedikçe bişey olmaz inşallah
Aminn canım aminnn ins allahim bizde nasip etsin tüm isteyen herkesedeAh inşallah canım benim, Allah kucağımıza alacağımız günü de nasip etsin inşallah
Canım niye 4+6 oluyor ben uygulamada 14 haziran blast girdiğimde 5+3 oluyor ben bu tarihi anlayamadım bir türlüBende varım14 Haziranda transfer oldum 4+6 şu an pazartesi kese görmeye gitcez inşallah
Canım ben normal bir uygulama indirmiştim ondan kaynaklı olabilir tüp bebek olduğunu işin içine hiç katmamıştımCanım niye 4+6 oluyor ben uygulamada 14 haziran blast girdiğimde 5+3 oluyor ben bu tarihi anlayamadım bir türlü
İndirilen uygulama tup bebek için bulamadım canım ama arama motorunda tup bebek gebelik hesaplama diyince uygulamalar cikiyorda orda adet tarihi yumurta top trasnfer tarihi falan var seciyorsun ordan yaptım ben ama tabi çok da emin olamadım şimdiCanım ben normal bir uygulama indirmiştim ondan kaynaklı olabilir tüp bebek olduğunu işin içine hiç katmamıştımson adet tarihi 30 Mayıs girince öyle verdi benimki de 3. Gün embriyosu.Tüp bebek için ayrı bir hesaplama uygulaması var mı
Son adet tarihinizin başlangıcına göre hesaplanıyor ben de 17 Haziran da transfer oldum benim de 4+6 görünüyor uygulamadaCanım niye 4+6 oluyor ben uygulamada 14 haziran blast girdiğimde 5+3 oluyor ben bu tarihi anlayamadım bir türlü
Şimdi bende buldumİndirilen uygulama tup bebek için bulamadım canım ama arama motorunda tup bebek gebelik hesaplama diyince uygulamalar cikiyorda orda adet tarihi yumurta top trasnfer tarihi falan var seciyorsun ordan yaptım ben ama tabi çok da emin olamadım şimdiins dr söyler sanırım ne olduğumuzu ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?