Ha gayret az daha sabretyok 21 haziranda yapcam evde test var zor tutuyorum kendmi 2 gün daynmam lazım :) ama negatf çıkcak sanki yaa
BenimdeBenm gogus uclarim cok sizliyor kizlar galibs bu sefer oldu ya
Hfjdkdkfjkdd senden cok umutluyum git kan ver ona gore bende vercem yarin babalar gunuBenimde
Emin misin benden umutlu olduğuna 2 yıldır hiç pozitif görmedimHfjdkdkfjkdd senden cok umutluyum git kan ver ona gore bende vercem yarin babalar gunu
Ben 5. Ayda pozitif gordum ama kimyasaldi bu ay 6. Ayim umarim mucize olur 23 nde cikabilir erken gebelikteEmin misin benden umutlu olduğuna 2 yıldır hiç pozitif görmedimbidaha düşün rahim filmi çekildim ama bu ay inşallah bir mucize olur kuzum ikimiz içinde 23 ünde yapıyım bi test diyorum erken olur demi
Canım ben Bi 6 haftalık birde 20 haftalık 2 tane bebeğimi kaybettim. O sebeple doktor yaptırmamı söyledi bende yaptırdım testi öyle öğrendimCanisi bisey sorucam bu kan pihlasma olayini nasil ogrendin? Daha dogrusu neden ogrenme ihtiyaci hissettin bisey mi oldu yoksa doktor mu soyledi?
Amin canım inşallahBen regl günü test yaptım pozitif görünce hemen iğne vurdum sonra gidip test verdim hemen ama bütün doktorlar bana hep iki gün kala erken gebelik testi yapıp yada kan testi yaptırıp hemen iğneye başlayacaksın dediler.Tutunamayıp adetle atılabiliyormuş. Yorucu bir durum her ay yapman gerekiyor negatif görünce üzülüyorsun yapmasan da adet olunca yapsamıydım diye vicdan azabı çekiyorsun Allah yardımcın olsun ama formda bazı arkadaşlara doktor gebelik düşündükleri ay iğne vurulmalarını önermiş bazıları yumurtlamada başlayıp adete kadar iğne vuruyormuş. Şükür ki gebeliğe engel bir durum değil lütfen hiç üzülme Allah büyük hayırlı zamanda güzel haberi alırsın inş
Abh inşallah kuzum sen daha yeni başlamış sayılırsın bende senden ümitliyim bu ayBen 5. Ayda pozitif gordum ama kimyasaldi bu ay 6. Ayim umarim mucize olur 23 nde cikabilir erken gebelikte
Yaaa uzuldum canim . Banada bi arkadasim baktir dedi ama suan baktirmami gerektirecek bisey yok oyuzden merak ettim .Canım ben Bi 6 haftalık birde 20 haftalık 2 tane bebeğimi kaybettim. O sebeple doktor yaptırmamı söyledi bende yaptırdım testi öyle öğrendim
Bat 27 haziran benim ama regl olucam. Hiç ihtimal vermiyorum en ufak bir belirti dahi yaşamdım. Hayırlısı olsun. Siz ne alemdesinizYumurtlama dönemi biteli kaç gün oldu ki canım. Benim yumurtlama dönemi biteli 3 gün oldu . Hafif bel ağrım oldu . Ama gebelik daha belli olmaz bence daha döllenmemistir bile belki
Senin 2 katına çıkmış canımBenim 16 haziranda beta değerim 118 çıktı. 18 haziranda ( aynı zamanda bat günüm) ise 343 çıktı.
test yaptım az önce negatifHa gayret az daha sabretçok zor sabretmek ah ahh. İnşallah pozitif çıkar hiç belli olmaz
negatifAnladımm. Gebelik testi yaptınız mı tekrar merak ettim
Bende 85 liyimEvet 85 ve ilk bebek inşallah
Bat 27 haziran benim ama regl olucam. Hiç ihtimal vermiyorum en ufak bir belirti dahi yaşamdım. Hayırlısı olsun. Siz ne alemdesiniz
Yumurtlama günümün üstünden 4 gün geçti henüz . Hafif sızı giriyor bazen başka hiç bir belirti yok olması da saçma olur zaten. Daha rahime düşmemiştir bile varsa. Dün gece rüyamda kadın doğuma gidiyordum ultrasonda bakıyordu cinsiyeti kız diyordu aşırı seviniyordum keşke gerçek olsa. Ama umut etmek istemiyorum henüz yeni denemeye başladım bebek . Hemen olmaz sanırım en az 4,5 ay gerekBat 27 haziran benim ama regl olucam. Hiç ihtimal vermiyorum en ufak bir belirti dahi yaşamdım. Hayırlısı olsun. Siz ne alemdesiniz
Canım düştüğün yoksa zaten bakmazlarYaaa uzuldum canim . Banada bi arkadasim baktir dedi ama suan baktirmami gerektirecek bisey yok oyuzden merak ettim .
Bence herkeste bakilmali artik. Sonucta bu pihtilasma edinilmiş te olabiliyor. Yani sonradan da cikabiliyor. Benim tanidiklarimdan var ilk cocukta bisey yok sonradan pihtilasma cikmis . Dusuk olmus.Canım düştüğün yoksa zaten bakmazlar
Hayırlısı olsun canım her negatifte vardır bunda da hayır diyorumtest yaptım az önce negatifbat a 1 gün var ,sonuç kesindir bence. Diğer aya kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?