Testin fotosunu çekmedim ama çizgi yarım şeklinde çok az pembeydi negatif gibi. Okuldayım şuanTesti atarsan bakip ona gore yorumlayalim
Yani eger oyleyse kan vermeniz dahs dogru sonuc verecektir kan verinTestin fotosunu çekmedim ama çizgi yarım şeklinde çok az pembeydi negatif gibi. Okuldayım şuan
Erken mi sizce sat 28 mayısYani eger oyleyse kan vermeniz dahs dogru sonuc verecektir kan verin
Erken olabilir benm sat 30 mayis bat 26 haziran beklemedeyim 11 haziran yumurtlama olduErken mi sizce sat 28 mayıs
Benim yumurtlama günüm 5 idiErken olabilir benm sat 30 mayis bat 26 haziran beklemedeyim 11 haziran yumurtlama oldu
Benim yumurtlama günüm 5idi
Teşekkür ederim en iyisi verip kafamın rahatlamasıOzaman erken sayilmaz yaptir kan testi cikar
Aynen oyle hayirli haberle gel insallahTeşekkür ederim en iyisi verip kafamın rahatlaması
Test yapmismiydinBenden de bugün kahverengi leke geldi sanırım adet olacam hiç umudum kalmadı artık
Yok hayır daha çok erken en geç 25 olmam gerekirdiTest yapmismiydin
Yerlesme kanamasi olabilirYok hayır daha çok erken en geç 25 olmam gerekirdi
Her zaman erken gelir bir türlü test yapmak nasip olmadıYok hayır daha çok erken en geç 25 olmam gerekirdi
Zannetmiyorum hep böyle olur adet ten once böyle lekelenme gelir her ayYerlesme kanamasi olabilir
Hayirlisi olsun rabbim gonlune gore versjn insallahZannetmiyorum hep böyle olur adet ten once böyle lekelenme gelir her ay
Aminnn nasip kısmet herşey demekki zamanı var daha halbuki belirtilerde vardıHayirlisi olsun rabbim gonlune gore versjn insallah
Her ay yasadigimiz belirtilerim haddi hesabi yok benmde cok belietim var ama hamile olduguma dair hic umudum yokAminnn nasip kısmet herşey demekki zamanı var daha halbuki belirtilerde vardı
Kasık ağrısı sinirlilik göğüs ucu ağrısı yinede içimde bir Umut yerleşme olabilirmi diye hiç zannetmiyorum amaHer ay yasadigimiz belirtilerim haddi hesabi yok benmde cok belietim var ama hamile olduguma dair hic umudum yok
Umarim yerlesmedirKasık ağrısı sinirlilik göğüs ucu ağrısı yinede içimde bir Umut yerleşme olabilirmi diye hiç zannetmiyorum ama
İnşallahUmarim yerlesmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?