- 24 Mayıs 2021
- 197
- 132
- 23
- 40
Bir gun daha bekle derim benTestin fotosunu çekmedim ama çizgi yarım şeklinde çok az pembeydi negatif gibi. Okuldayım şuan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir gun daha bekle derim benTestin fotosunu çekmedim ama çizgi yarım şeklinde çok az pembeydi negatif gibi. Okuldayım şuan
Aynen oyle hayirli haberle gel insallahkamk
Kan verdim beta hcg değerim 1.20 çıktı galiba bende temmuza kaldımAynen oyle hayirli haberle gel insallah
Amin herkes için hayırlısı olsunHayirlisi olsun
yok yapmadım karın ağrısı belirtileri ile yum günü tahmin ettm bide tel uygulamasıylaOvulasyon testi yaptınız mı
Canisi bisey sorucam bu kan pihlasma olayini nasil ogrendin? Daha dogrusu neden ogrenme ihtiyaci hissettin bisey mi oldu yoksa doktor mu soyledi?Kızlar bata kaç gün kala yaptınız testleri acaba? Bende kan pıhtılaşma bozukluğu var ne kadar erken öğrensem o kadar iyi ama kan vermekte istemiyorum artık. Sonra negatif sonuç üzüyor,![]()
Ben regl günü test yaptım pozitif görünce hemen iğne vurdum sonra gidip test verdim hemen ama bütün doktorlar bana hep iki gün kala erken gebelik testi yapıp yada kan testi yaptırıp hemen iğneye başlayacaksın dediler.Tutunamayıp adetle atılabiliyormuş. Yorucu bir durum her ay yapman gerekiyor negatif görünce üzülüyorsun yapmasan da adet olunca yapsamıydım diye vicdan azabı çekiyorsun Allah yardımcın olsun ama formda bazı arkadaşlara doktor gebelik düşündükleri ay iğne vurulmalarını önermiş bazıları yumurtlamada başlayıp adete kadar iğne vuruyormuş. Şükür ki gebeliğe engel bir durum değil lütfen hiç üzülme Allah büyük hayırlı zamanda güzel haberi alırsın inşKızlar bata kaç gün kala yaptınız testleri acaba? Bende kan pıhtılaşma bozukluğu var ne kadar erken öğrensem o kadar iyi ama kan vermekte istemiyorum artık. Sonra negatif sonuç üzüyor,![]()
Ya yazdım ama üzerinden çok zaman geçmiş tarihe bakmamışımKızlar bata kaç gün kala yaptınız testleri acaba? Bende kan pıhtılaşma bozukluğu var ne kadar erken öğrensem o kadar iyi ama kan vermekte istemiyorum artık. Sonra negatif sonuç üzüyor,![]()
Anladımm. Gebelik testi yaptınız mı tekrar merak ettimyok yapmadım karın ağrısı belirtileri ile yum günü tahmin ettm bide tel uygulamasıyla
Bene 26 si bwraber ogrencez Allahin izniyle desene xhfjdkkfkfHaso18 Kuzum ben daha olmadım. Sanırım 27 ine ertelendi benim adet 2. Yumurtlamama göre tekrar hesapladım ama 2 gündür göğüslerim ağrıyor
![]()
Adetin 4.Günü canım yarın klomen başlıycam
yok 21 haziranda yapcam evde test var zor tutuyorum kendmi 2 gün daynmam lazım :) ama negatf çıkcak sanki yaaAnladımm. Gebelik testi yaptınız mı tekrar merak ettim![]()
Yumurtlama dönemi biteli kaç gün oldu ki canım. Benim yumurtlama dönemi biteli 3 gün oldu . Hafif bel ağrım oldu . Ama gebelik daha belli olmaz bence daha döllenmemistir bile belkiYumurtlama dönemi bitti ama hiç tık yok bende gene. Bu ayda olmadı sanırım. Doktora regliyken mi gitmek gerekir. Bu ay gitmem lazım artık.
Çok teşekkür ederim canım Allah en kısa zamanda sana da nasıp etsinAnladim saglikla kavus bebegine insallah cicegim![]()
Benim 16 haziranda beta değerim 118 çıktı. 18 haziranda ( aynı zamanda bat günüm) ise 343 çıktı.Şubat anneleri sizin bhcg değerleriniz kaç, benim gibi bir durum başına gelen var mı
Ayy inşallah pozitifleri görelim ikimizdeBene 26 si bwraber ogrencez Allahin izniyle desene xhfjdkkfkf