• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bata kaç gün kala yaptınız testleri acaba? Bende kan pıhtılaşma bozukluğu var ne kadar erken öğrensem o kadar iyi ama kan vermekte istemiyorum artık. Sonra negatif sonuç üzüyor, 😔
Canisi bisey sorucam bu kan pihlasma olayini nasil ogrendin? Daha dogrusu neden ogrenme ihtiyaci hissettin bisey mi oldu yoksa doktor mu soyledi?

Kızlar bata kaç gün kala yaptınız testleri acaba? Bende kan pıhtılaşma bozukluğu var ne kadar erken öğrensem o kadar iyi ama kan vermekte istemiyorum artık. Sonra negatif sonuç üzüyor, 😔
Ben regl günü test yaptım pozitif görünce hemen iğne vurdum sonra gidip test verdim hemen ama bütün doktorlar bana hep iki gün kala erken gebelik testi yapıp yada kan testi yaptırıp hemen iğneye başlayacaksın dediler.Tutunamayıp adetle atılabiliyormuş. Yorucu bir durum her ay yapman gerekiyor negatif görünce üzülüyorsun yapmasan da adet olunca yapsamıydım diye vicdan azabı çekiyorsun Allah yardımcın olsun ama formda bazı arkadaşlara doktor gebelik düşündükleri ay iğne vurulmalarını önermiş bazıları yumurtlamada başlayıp adete kadar iğne vuruyormuş. Şükür ki gebeliğe engel bir durum değil lütfen hiç üzülme Allah büyük hayırlı zamanda güzel haberi alırsın inş

Benm gogus uclarim cok sizliyor kizlar galibs bu sefer oldu ya

Yumurtlama dönemi bitti ama hiç tık yok bende gene. Bu ayda olmadı sanırım. Doktora regliyken mi gitmek gerekir. Bu ay gitmem lazım artık.
Yumurtlama dönemi biteli kaç gün oldu ki canım. Benim yumurtlama dönemi biteli 3 gün oldu . Hafif bel ağrım oldu . Ama gebelik daha belli olmaz bence daha döllenmemistir bile belki

Back
X