- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
Benimde aynı zaten ilk hamileliğim sorunsuzdu 1 tane oğlum var ondan sonrakiler hep düşük olduBence herkeste bakilmali artik. Sonucta bu pihtilasma edinilmiş te olabiliyor. Yani sonradan da cikabiliyor. Benim tanidiklarimdan var ilk cocukta bisey yok sonradan pihtilasma cikmis . Dusuk olmus.
İnşallah sebebi sadece pihtilasmadir ve ilaclarla tekrar kucagina almak nasip olurBenimde aynı zaten ilk hamileliğim sorunsuzdu 1 tane oğlum var ondan sonrakiler hep düşük oldu
Aaa daha önce yoktu da yeni mi olmuşKizlar nen gene ağrıdan acillik oldum ultrasona girdim kistim yok cok şükür ama polikistik gorunuyo sana daha once teshis koydularmi dedi korktum olabilirmi acaba polikistik
DemekkiAaa daha önce yoktu da yeni mi olmuş
Merhabalar, testere dişli aslan pençesi erken adet getirdinmi sizdeBu arada ben daha adet olmazdım da bence bu testere dişli aslan pençesi söktürdü. Çok mucize bir şeymiş gerçekten onu içmeye devam edeceğim kesinlikle
Ben bu ay döngünün ilk günü başladım 30gun icip 1 hafta ara vereceğim adetin 3.gunu hormon tahlillerimde duzelme olursa 2.defa 30gun içeceğim su an 21.gundeyim. fsh 7.5 tan 10a yükseldiği icin kullanıyorum ben bakalim insallah yararMerhaba hanımlar, teetere dişli aslan pençesi kullanan varmı
Bende kullanıyorum ama adetim 7 gün erken geldi acaba bundan mı oldu düşündüm, aslında bir öncekinde adetim 11 gün gecikmişti düzenemi girdi anlayamadımBen bu ay döngünün ilk günü başladım 30gun icip 1 hafta ara vereceğim adetin 3.gunu hormon tahlillerimde duzelme olursa 2.defa 30gun içeceğim su an 21.gundeyim. fsh 7.5 tan 10a yükseldiği icin kullanıyorum ben bakalim insallah yarar
Faydaları arasında adet döngüsünü düzenlediği de söyleniyor, Saracoglu 2 aylik kür seklinde önermiş, 2 ay kendinizi gozlemleyin istersenizBende kullanıyorum ama adetim 7 gün erken geldi acaba bundan mı oldu düşündüm, aslında bir öncekinde adetim 11 gün gecikmişti
İNŞALLAH düzeltirFaydaları arasında adet döngüsünü düzenlediği de söyleniyor, Saracoglu 2 aylik kür seklinde önermiş, 2 ay kendinizi gozlemleyin isterseniz
Hayırlı olsun tatlım. Geç öğrendin saniirm üstüne gördün 1 ay. En erken Ne gibi belirtilerin oldu anlatır mısın bizeMerhabalar son adet 28 nisan ama haziranda hamile kaldim bu gruba dahil miyim acaba
Subat annelerine git canimMerhabalar son adet 28 nisan ama haziranda hamile kaldim bu gruba dahil miyim acaba
Evet ben bıraktm suan icmiyorumMerhabalar, testere dişli aslan pençesi erken adet getirdinmi sizde
Opu sonrasi ikinci regli bekliyorum temmuz ortasi transfer olacak
bana da ilkte yumurtalıkların iyi dediler sonra polistik oldum ama bana ultrasonda gösterdi doktor yumurtalıklar böyle köpük köpük görüntüsü var ayrıyetten sen kimyasal yaşadın korkma yaşın çok genç kolayca hamile kalırsın sadece polistik olduguna emin olduktan sonra polistiklere verilen folik asit takviyesinden doktorundan iste cnmKizlar nen gene ağrıdan acillik oldum ultrasona girdim kistim yok cok şükür ama polikistik gorunuyo sana daha once teshis koydularmi dedi korktum olabilirmi acaba polikistik
Kaç gün erken oldunuz benim 1 hafta erken oldu ondanmı diye acaba dedimEvet ben bıraktm suan icmiyorum
Bende cuma akşamı yumurtladim sağ taraftanYumurtlama günümün üstünden 4 gün geçti henüz . Hafif sızı giriyor bazen başka hiç bir belirti yok olması da saçma olur zaten. Daha rahime düşmemiştir bile varsa. Dün gece rüyamda kadın doğuma gidiyordum ultrasonda bakıyordu cinsiyeti kız diyordu aşırı seviniyordum keşke gerçek olsa. Ama umut etmek istemiyorum henüz yeni denemeye başladım bebek . Hemen olmaz sanırım en az 4,5 ay gerek
canı merhaba. öncelikle tebrik ederim. sağ salim alırısın inşallah bebeğini kucağına :) merak ettiğim bir konu var acaba kaç kilosun?Teşekkür ederimevet bu ay ben omega3 ve d vitamini kullandım.bunlari tavsiye ederim Eşimde sperm sıkıntisi vardı onu da düzelttik çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?