• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence herkeste bakilmali artik. Sonucta bu pihtilasma edinilmiş te olabiliyor. Yani sonradan da cikabiliyor. Benim tanidiklarimdan var ilk cocukta bisey yok sonradan pihtilasma cikmis . Dusuk olmus.
Benimde aynı zaten ilk hamileliğim sorunsuzdu 1 tane oğlum var ondan sonrakiler hep düşük oldu

Reglime 3 gün var bugün test yaptım 1.20 sizce yükselir mi gögüslerim sızlıyor miğdem bulanıyor kasıklarım ağrıyo bu belirtilerle test yapmıstım beklemelimiyim sizce

Merhaba hanımlar, teetere dişli aslan pençesi kullanan varmı
Ben bu ay döngünün ilk günü başladım 30gun icip 1 hafta ara vereceğim adetin 3.gunu hormon tahlillerimde duzelme olursa 2.defa 30gun içeceğim su an 21.gundeyim. fsh 7.5 tan 10a yükseldiği icin kullanıyorum ben bakalim insallah yarar🤍

Ben bu ay döngünün ilk günü başladım 30gun icip 1 hafta ara vereceğim adetin 3.gunu hormon tahlillerimde duzelme olursa 2.defa 30gun içeceğim su an 21.gundeyim. fsh 7.5 tan 10a yükseldiği icin kullanıyorum ben bakalim insallah yarar🤍
Bende kullanıyorum ama adetim 7 gün erken geldi acaba bundan mı oldu düşündüm, aslında bir öncekinde adetim 11 gün gecikmişti düzenemi girdi anlayamadım

Bende kullanıyorum ama adetim 7 gün erken geldi acaba bundan mı oldu düşündüm, aslında bir öncekinde adetim 11 gün gecikmişti
Faydaları arasında adet döngüsünü düzenlediği de söyleniyor, Saracoglu 2 aylik kür seklinde önermiş, 2 ay kendinizi gozlemleyin isterseniz🌸

Merhabalar son adet 28 nisan ama haziranda hamile kaldim bu gruba dahil miyim acaba 😄😄

Kizlar nen gene ağrıdan acillik oldum ultrasona girdim kistim yok cok şükür ama polikistik gorunuyo sana daha once teshis koydularmi dedi korktum olabilirmi acaba polikistik
bana da ilkte yumurtalıkların iyi dediler sonra polistik oldum ama bana ultrasonda gösterdi doktor yumurtalıklar böyle köpük köpük görüntüsü var ayrıyetten sen kimyasal yaşadın korkma yaşın çok genç kolayca hamile kalırsın sadece polistik olduguna emin olduktan sonra polistiklere verilen folik asit takviyesinden doktorundan iste cnm

Yumurtlama günümün üstünden 4 gün geçti henüz . Hafif sızı giriyor bazen başka hiç bir belirti yok olması da saçma olur zaten. Daha rahime düşmemiştir bile varsa. Dün gece rüyamda kadın doğuma gidiyordum ultrasonda bakıyordu cinsiyeti kız diyordu aşırı seviniyordum keşke gerçek olsa. Ama umut etmek istemiyorum henüz yeni denemeye başladım bebek . Hemen olmaz sanırım en az 4,5 ay gerek
Bende cuma akşamı yumurtladim sağ taraftan😊 ara sıra sanki yumurtlama sızısı gibi sızlıyor ama rastgele bişey de olabilir 😐😐 çok erken dediğiniz gibi

Back
X