- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
- 33
Kız nasıl geçiyor tatilinnn bize de koklat birazzEvet ben bıraktm suan icmiyorum
Kııız sen yumurtladın mı3cicekannesi certur inolsun genckadıning bu aydan cortingen kuzu temmuza transfer güncellersin son girişi mayıs olanları da sil bence telden zor oluyorsa söyleyeyim nickleriniiHaso18
Vayyyy pikinde pikini yapmış maşallaaahhhBakk gurur duyyy
Evet evett bugün 6 da yaparım yine çatlamış mı diye akşam da değerlendirir beklemeye geçerim yıldım sevişmektenVayyyy pikinde pikini yapmış maşallaaahhhHahahahah çok güzel değerlendirdiniz mi
Nerden gorcem ki son girislerini3cicekannesi certur inolsun genckadıning bu aydan cortingen kuzu temmuza transfer güncellersin son girişi mayıs olanları da sil bence telden zor oluyorsa söyleyeyim nickleriniiHaso18
Hahaha kız tadını çıkar niye yılıyosunuz ayolEvet evett bugün 6 da yaparım yine çatlamış mı diye akşam da değerlendirir beklemeye geçerim yıldım sevişmekten
kullanıcıların üstüne tıklıyorum görünüyor dur ben sana deriim 2 dk yaNerden gorcem ki son girislerini
Benim adetlerim düzensizdi canım o yüzden bilemiyorım ama normalde uzun süre süren döngüm geçen ay kısa sürdü ilk defa ordan bilşyorumKaç gün erken oldunuz benim 1 hafta erken oldu ondanmı diye acaba dedim
Tatil bitti bugün döndükKız nasıl geçiyor tatilinnn bize de koklat birazz
Canlar selam herkese benim de bata 7 gün var akıntım var ve aşırı gaz ağrısı çekiyorum acaba mı diyorum hep belirti aramayacağım dedim kendi kendime ama bunlar da beni rahatsız ediyor yahu
Benimde oldu sonra karın ağrısına döndü, iki gündür de baş dönmesi ve hafif mide bulantısı var ama salgında var şuan bulunduğum yerde. Sıcaklarda bastırdı bunaltıyor. Benim bat a 4 gün kaldı bugün kan testi vereyim diyorumKızlar yumurtalıklarımda ağrı hissediyorum birkaç gündür neden olur biliyor musunuz bata 6 gün kaldı
Aa sizin ağrı gebelik belirtisine dönüşmüş inşallah bebiş vardır.Benimde oldu sonra karın ağrısına döndü, iki gündür de baş dönmesi ve hafif mide bulantısı var ama salgında var şuan bulunduğum yerde. Sıcaklarda bastırdı bunaltıyor. Benim bat a 4 gün kaldı bugün kan testi vereyim diyorum
Bayadir yoktum buralarda canim ilac kullaniyorum dis tedavisine basladim birde idrar yolu icin ilac aliyorum bisi yok yani suan
Oh ne güzel tadını çıkart vallahTatil bitti bugün döndükama cok güzel geçti ya iyi geldi yani 4 gün boyunca aklıma gelmedi bile ne hamilelik ne bebektir yani ilişkiye girerken bile bebek odaklı olmadım şimdi 1 temmuza kadar bekleyecegim bakalım sonra gebelik testi
En erken belirti olarak akintim oldu yogun sekilde birde sık sık tuvalet ihtiyaci ama anlamamistim babam rahatsizlandi hastaneye gittigim gun fenalastim bende orda kan tahlilimde cikti .. bu gun doktora gittim kan sulandirici igne ve hap verdi birde dusuk onleyici insallah sorunsuz gecer bu gebelik rabbim isteyen herkese versin insallahHayırlı olsun tatlım. Geç öğrendin saniirm üstüne gördün 1 ay. En erken Ne gibi belirtilerin oldu anlatır mısın bize
Evet bebis iki aylikmis benim bu gun gordum cok sukur ama yinede burdan da cvplarim sorulariniziSubat annelerine git canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?