Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3cicekannesi certur inolsun genckadıning bu aydan cortingen kuzu temmuza transfer güncellersin son girişi mayıs olanları da sil bence telden zor oluyorsa söyleyeyim nicklerinii Haso18

zeynom4433-26mayıs
etothec 31 mayıs
cocostarpasta 30 mayıs
karabiberimsi 26 mayıs
kimenekibenden 20 mayıs
zeynepp aralıkta girmiş tee bunu yanlış etiketlemişsin heraldee sil anam hepsini gitsin kalabalık olmasın boşa

Tatil bitti bugün döndük ama cok güzel geçti ya iyi geldi yani 4 gün boyunca aklıma gelmedi bile ne hamilelik ne bebektir yani ilişkiye girerken bile bebek odaklı olmadım şimdi 1 temmuza kadar bekleyecegim bakalım sonra gebelik testi

Kızlar yumurtalıklarımda ağrı hissediyorum birkaç gündür neden olur biliyor musunuz bata 6 gün kaldı

Kızlar yumurtalıklarımda ağrı hissediyorum birkaç gündür neden olur biliyor musunuz bata 6 gün kaldı
Benimde oldu sonra karın ağrısına döndü, iki gündür de baş dönmesi ve hafif mide bulantısı var ama salgında var şuan bulunduğum yerde. Sıcaklarda bastırdı bunaltıyor. Benim bat a 4 gün kaldı bugün kan testi vereyim diyorum

Aa sizin ağrı gebelik belirtisine dönüşmüş inşallah bebiş vardır. Akıntı da var bende ama gebelik belirtisine yormamıştım acaba bir sorun mu oldu yumurtalıklarımda diye düşündüm

Hayırlı olsun tatlım. Geç öğrendin saniirm üstüne gördün 1 ay. En erken Ne gibi belirtilerin oldu anlatır mısın bize
En erken belirti olarak akintim oldu yogun sekilde birde sık sık tuvalet ihtiyaci ama anlamamistim babam rahatsizlandi hastaneye gittigim gun fenalastim bende orda kan tahlilimde cikti .. bu gun doktora gittim kan sulandirici igne ve hap verdi birde dusuk onleyici insallah sorunsuz gecer bu gebelik rabbim isteyen herkese versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…