Öyle canım allah bilir en güzelini :)Kuzum benim üzülmek yok tamam mı?? Bu ay olmazsa temmuzda olur. Ne olacak belki bizimde olmayacak... napalım kader kısmet değilmiş diyip temmuz grubuna geçeriz
İnşallah canım inşallahHayırlısı olsun kuzum geçen aylarda benim de adet gecikmesi ve psikolojik belirtilerim çok olmuştu, stres, havalar döngüyü çok etkiliyor. Çok iyi anlıyorum çok üzgünsündür şuan ama demek ki zamanı değilmiş deyip avutcaz kendimizi be kuzum. Önümüzdeki aya yeni başlangıç olcak tutması dileğiyle, yılmak yok devam
Çalışınca yorgunluk oluyor insan ugrasmak istemiyor gerçekten ama kaybedecek zamanimizda yok canim mecbur artık. ya yoktu kist falan ne olduysa 1 2 ay icinde oldu bu kadar buyumesine inanamadim adetim gecikmese gitmeyecektim doktora falan ilac vermedi ama bir dahada gecikmedi zaten adetim bu ay da hamile kalmazsam tekrar gideceğim bakalımbende de bir isteksizlik hiç yapmak istemiyodum kalk işe git yorul et yemekti bulaşıktı valla ona vurdum ama hormonlarım bozuk değildir inş. bence güzel aşmışsın çabuk yani helal olsunn çok zor bir şey. kistler bende de vardı doktor bişey olmaz devam et dedi seninki gibi büyük değildi tabi ama hakkımızda hayırlısı olsun ya
Insallah canim Allah büyük dur bakalım az kaldı öğreneceğizValla insallah ya şu pazartesi benim testte keşke pozitif cıksa artık yıldım
Pazartesi ola hayrolaInsallah canim Allah büyük dur bakalım az kaldı öğreneceğiz
Ever canım bugunu yarini degerlendir yumurtlama olmus yarında yap test belki tekrar yumurtlama olur belkide catlama, catlamaya kadar degerlendir bence dünüde degerlendirebilirdin aslindaEki Görüntüle 2860064
Az önceki ovulasyon testim adetimin 12.gunu bugun yumurtluyorum degil mi? Sag kasigimda agri ve akintim var zaten hissediyorum. Bugunu bide 2gun daha mi degerlendiriyim? 1tane cocugum var ama ilk defa ovulasyon testi deniyorum kizlar
Dün gece bende cok istedim ama degerlendiremedik oglan gece 2de uyudu bizde yorgunduk. Insallah birazdan anneme yollayabilirsem birkac saatEver canım bugunu yarini degerlendir yumurtlama olmus yarında yap test belki tekrar yumurtlama olur belkide catlama, catlamaya kadar degerlendir bence dünüde degerlendirebilirdin aslindacok fazla garanticiyim ben ya
Cok iyi anlıyorum seni ayni duyguyu yasadim ve bende bunlari dedim insanda bir hayal kırıklığı burukluk oluyor ama hayırlısı olsun canım hemen ovulasyon testi aldım bizde temmuzun hamişleri oluruz ne olacak uzme kendini sakın lütfen hayırlısı nasip ne zamanaysa o zaman olacak sağlıcakla sorunsuz gelsinlerde ha bir ay erken ha bir ay gec ne fark eder.Yok ya ne hayalet var ne mayalet hiç adetimde geçmezdi kendi kendimi hamilelik piskolojisine soktum demekki
Bugun altin gün bugünü kaçırmayında canımDün gece bende cok istedim ama degerlendiremedik oglan gece 2de uyudu bizde yorgunduk. Insallah birazdan anneme yollayabilirsem birkac saatcunku geceyi beklersek biz cok bekleriz. Bende hayatta hep garanticiyimdir.
Evet canım laboquick. Toplu almistim netten uyguna alabilirsiniz kızlar. Uygulamadaki takvime gore pazartesi yumurtlama ama ovulasynla suanda oluyorum ben. Gercekten zaman kaybetmek istemeyenlr icin test şartBugun altin gün bugünü kaçırmayında canımsen hangi testi kullaniyorsun canim laboquick mi
Uygulama yakti beni ya cok kızgınımEvet canım laboquick. Toplu almistim netten uyguna alabilirsiniz kızlar. Uygulamadaki takvime gore pazartesi yumurtlama ama ovulasynla suanda oluyorum ben. Gercekten zaman kaybetmek istemeyenlr icin test şart
Ayy inşallah canım böyle şeyleri duyunca umitleniyorum.Tek tuple 2 cocuk sahibi kuzenim var hiç canını sıkma canim ve doğal yolla oldu bebekleri
İnşallah canım pazartesi olmazsam salı test yaparım rabbim isteyen herkese nasip etsinHoşgeldin canım, yaşadıkların için üzüldüm çok geçmiş olsun , ama Allahtan ümit hiç bir zaman kesilmez, az kalmış inşallah pozitiftir
Aminn inşallahİnşallah canım pazartesi olmazsam salı test yaparım rabbim isteyen herkese nasip etsin
Öyle canım allah bilir zamanınıCok iyi anlıyorum seni ayni duyguyu yasadim ve bende bunlari dedim insanda bir hayal kırıklığı burukluk oluyor ama hayırlısı olsun canım hemen ovulasyon testi aldım bizde temmuzun hamişleri oluruz ne olacak uzme kendini sakın lütfen hayırlısı nasip ne zamanaysa o zaman olacak sağlıcakla sorunsuz gelsinlerde ha bir ay erken ha bir ay gec ne fark eder.
Ay bende bi dahaki ay için sipariş ettim ovulasyon testini bir kızım var benimde ikinci için deniyorumEki Görüntüle 2860064
Az önceki ovulasyon testim adetimin 12.gunu bugun yumurtluyorum degil mi? Sag kasigimda agri ve akintim var zaten hissediyorum. Bugunu bide 2gun daha mi degerlendiriyim? 1tane cocugum var ama ilk defa ovulasyon testi deniyorum kizlar
Pazartesi günü canım göğüslerin de benim göğüslerin gibi oldu muBende de sarimtirak kahverengiye benzer akıntı gelmişti ama kesildi o suan batına kaç gün var benim 7 gün kaldı mesela
Galiba o gurupta bende olacağım yaaa amma inşallah yanılır ya rabbim sen görüyorsun bizi çabamız hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun insallahAhahaha bende de o his var ama inşallah anneler grubuna geçiş yaparız
Gebelik Test yaptın mı canımbenim bat geçti bugün 3.gün gecikeli hala regl olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?