Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım inşallah

Çalışınca yorgunluk oluyor insan ugrasmak istemiyor gerçekten ama kaybedecek zamanimizda yok canim mecbur artık. ya yoktu kist falan ne olduysa 1 2 ay icinde oldu bu kadar buyumesine inanamadim adetim gecikmese gitmeyecektim doktora falan ilac vermedi ama bir dahada gecikmedi zaten adetim bu ay da hamile kalmazsam tekrar gideceğim bakalım

Ever canım bugunu yarini degerlendir yumurtlama olmus yarında yap test belki tekrar yumurtlama olur belkide catlama, catlamaya kadar degerlendir bence dünüde degerlendirebilirdin aslinda cok fazla garanticiyim ben ya

Ever canım bugunu yarini degerlendir yumurtlama olmus yarında yap test belki tekrar yumurtlama olur belkide catlama, catlamaya kadar degerlendir bence dünüde degerlendirebilirdin aslinda cok fazla garanticiyim ben ya
Dün gece bende cok istedim ama degerlendiremedik oglan gece 2de uyudu bizde yorgunduk. Insallah birazdan anneme yollayabilirsem birkac saat cunku geceyi beklersek biz cok bekleriz. Bende hayatta hep garanticiyimdir.

Yok ya ne hayalet var ne mayalet hiç adetimde geçmezdi kendi kendimi hamilelik piskolojisine soktum demekki
Cok iyi anlıyorum seni ayni duyguyu yasadim ve bende bunlari dedim insanda bir hayal kırıklığı burukluk oluyor ama hayırlısı olsun canım hemen ovulasyon testi aldım bizde temmuzun hamişleri oluruz ne olacak uzme kendini sakın lütfen hayırlısı nasip ne zamanaysa o zaman olacak sağlıcakla sorunsuz gelsinlerde ha bir ay erken ha bir ay gec ne fark eder.

Dün gece bende cok istedim ama degerlendiremedik oglan gece 2de uyudu bizde yorgunduk. Insallah birazdan anneme yollayabilirsem birkac saat cunku geceyi beklersek biz cok bekleriz. Bende hayatta hep garanticiyimdir.
Bugun altin gün bugünü kaçırmayında canım sen hangi testi kullaniyorsun canim laboquick mi

Kızlar bu interntteki takvimlere pek inanmayın. Ovulasyon testi şart. Eğer benim gibi her gun iliski sansinizda yoksa kesin sart cünku toplamda 2gununuz oluyor onu da kacirabiliyorsunuz. Ben cok duzenli adet oluyorum hep 13 14.gun yumurtlamam saniyodum. Ama 11in gecesi basladi.

Bugun altin gün bugünü kaçırmayında canım sen hangi testi kullaniyorsun canim laboquick mi
Evet canım laboquick. Toplu almistim netten uyguna alabilirsiniz kızlar. Uygulamadaki takvime gore pazartesi yumurtlama ama ovulasynla suanda oluyorum ben. Gercekten zaman kaybetmek istemeyenlr icin test şart

Evet canım laboquick. Toplu almistim netten uyguna alabilirsiniz kızlar. Uygulamadaki takvime gore pazartesi yumurtlama ama ovulasynla suanda oluyorum ben. Gercekten zaman kaybetmek istemeyenlr icin test şart
Uygulama yakti beni ya cok kızgınım ama adet günümü bildi gecende 1 gunle ıskaladı. ben ebru ceylandan aldim insallah gerek kalmaz ama olmazsa bir dahakine bunu alacagim gayet net cıkmış çizgi burda diger kizlarda demisti bunu

Öyle canım allah bilir zamanını

Ay bende bi dahaki ay için sipariş ettim ovulasyon testini bir kızım var benimde ikinci için deniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…