Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende de bir isteksizlik hiç yapmak istemiyodum kalk işe git yorul et yemekti bulaşıktı valla ona vurdum ama hormonlarım bozuk değildir inş. bence güzel aşmışsın çabuk yani helal olsunn çok zor bir şey. kistler bende de vardı doktor bişey olmaz devam et dedi seninki gibi büyük değildi tabi ama hakkımızda hayırlısı olsun ya

Az önceki ovulasyon testim adetimin 12.gunu bugun yumurtluyorum degil mi? Sag kasigimda agri ve akintim var zaten hissediyorum. Bugunu bide 2gun daha mi degerlendiriyim? 1tane cocugum var ama ilk defa ovulasyon testi deniyorum kizlar

eşim diyor bu çekmecede neden 15 tane test var bende yapayım bari bitsin hahahha dedim yap belki senden hayalet çizgi olur :d
Hayalet istemiyom en azından azcık silikte olsa cıksın kafayı yedim flaşla hayalet çizgi görcem diye millet deli sanıyo beni

Yok ya ne hayalet var ne mayalet hiç adetimde geçmezdi kendi kendimi hamilelik piskolojisine soktum demekki

Yok ya ne hayalet var ne mayalet hiç adetimde geçmezdi kendi kendimi hamilelik piskolojisine soktum demekki
Kuzum benim üzülmek yok tamam mı?? Bu ay olmazsa temmuzda olur. Ne olacak belki bizimde olmayacak... napalım kader kısmet değilmiş diyip temmuz grubuna geçeriz

Malesef kızlar negatif rabbim sizlere inşallah sizlere nasip eder
Hayırlısı olsun kuzum geçen aylarda benim de adet gecikmesi ve psikolojik belirtilerim çok olmuştu, stres, havalar döngüyü çok etkiliyor. Çok iyi anlıyorum çok üzgünsündür şuan ama demek ki zamanı değilmiş deyip avutcaz kendimizi be kuzum. Önümüzdeki aya yeni başlangıç olcak tutması dileğiyle, yılmak yok devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…