Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benden kahve rengi yumurtlama akintisinin kanli hali gibi akinti geliyor yerlesme olabilir degilmi

bende perşembe günü gitmeyi düşünüyorum doktora kızlar ya . Özel hastaneye gidip bi kontrol olcam kan testi falan. Adet olursam bide 3.günü gidip hormon testi yaptırmayı düsünüyorum

Bende ellediğim zaman hafif ağrı oluyor ucunda da beyaz ve sivilce çıkmış gibi şeyler vermi ve bat günün ne kadar veeee başka ne gibi belirtiler vardı
Yok beyaz birsey cikmadi da bel agrisi bas agrisi halsizlik var kuzum arada karin agrisi ve kasik agrisi bata 7 gün kaldı benim insallah olmamda güzel haber çıkar karşıma senin ne kadar var

Selam kızlar bu gün çatlatma iğnesinin 10. Günündeyim dün ve bu sabah mide bulantım oldu ve bugün 1 den sonra kasık ağrım başladı ara ara adet olacakmışım gibi ağrıyor biraz da göğüs hassasiyeti başladı. Bat 5 haziran ama iğnenin 12. Günü yani pazartesi test yapıcam. İnşallah yalancı belirti değildir bunlar. Grupta güzel haberi alanları tebrik ediyorum rabbim sağlıklı bir gebelik süreci geçirmenize yardımcı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…