- 25 Ocak 2021
- 791
- 597
- 53
- 33
Evet canım hala hasssa ve aciyor bakalım hersey rabbimden insallah güzel sonuçlaraPazartesi günü canım göğüslerin de benim göğüslerin gibi oldu mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım hala hasssa ve aciyor bakalım hersey rabbimden insallah güzel sonuçlaraPazartesi günü canım göğüslerin de benim göğüslerin gibi oldu mu
Sıkma canını canım benim yaYok ya ne hayalet var ne mayalet hiç adetimde geçmezdi kendi kendimi hamilelik piskolojisine soktum demekki
Allah gonlumuze gore versin. Burdaki tum isteyenlere versin insallah AmiiinAy bende bi dahaki ay için sipariş ettim ovulasyon testini bir kızım var benimde ikinci için deniyorum![]()
Iyi yapmissin Amin ben geçen sene gitmiştim en son bu sene gitmedimAllah gonlumuze gore versin. Burdaki tum isteyenlere versin insallah Amiiinben 2gun oncede muayene oldum kist felan varmi diye herseyime baktirdim. Bakalim hayirlisi
![]()
Olabilir canımBenden kahve rengi yumurtlama akintisinin kanli hali gibi akinti geliyor yerlesme olabilir degilmi
Bende ellediğim zaman hafif ağrı oluyor ucunda da beyaz ve sivilce çıkmış gibi şeyler vermi ve bat günün ne kadar veeeeEvet canım hala hasssa ve aciyor bakalım hersey rabbimden insallah güzel sonuçlara![]()
Olabilir tabiBenden kahve rengi yumurtlama akintisinin kanli hali gibi akinti geliyor yerlesme olabilir degilmi
Amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsunGaliba o gurupta bende olacağım yaaa amma inşallah yanılır ya rabbim sen görüyorsun bizi çabamız hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun insallah
Yok beyaz birsey cikmadi da bel agrisi bas agrisi halsizlik var kuzum arada karin agrisi ve kasik agrisi bata 7 gün kaldı benim insallah olmamda güzel haber çıkar karşımaBende ellediğim zaman hafif ağrı oluyor ucunda da beyaz ve sivilce çıkmış gibi şeyler vermi ve bat günün ne kadar veeeebaşka ne gibi belirtiler vardı
Cokcaaa amin rabbim nasip etsin isteyen herkese kimseninkucagi boş kalmasınSeymi dostum yine yanginlar yine ben![]()
Amin allahim hepimize versin insallah kucagimiza alalim hepimiz atalim buraya fotograflarini aminnnCokcaaa amin rabbim nasip etsin isteyen herkese kimseninkucagi boş kalmasın![]()