Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun Allah nasip edince gerisi hikaye gibi ya zevk suyundan bile hamile kalanlari okuyunca gercekten nasip kısmet biz elimizden geleni yapalimda gerisi Allaha kalmış ne yapalım canim
aynen aynen her şeyin hayırlısını versin allah ben aslında çocuk düşünmüyordum yaş 30 olunca dedim yavaştan denesek mi sonra nolduysa olsun da olsun pek heveslendim. çocukları çok severim bayılırım ama kendi çocuüunun sorumluluğu çok büyük ya ömür boyu gözüm korkmuyor değil

Tabi canım ovulasyon can can sürekli ilişki bni geriyo bu dönemde zevk içinde olsa bi yere kadar hem kafamda kurmuyorum ovulasyon ile
Belkide hamişsindir bilemeyiz canım ayy Allah görsün emeklerini gerçekten büyük emek ovulasyon testi yapmak en basitiymiş

Birebir ayni seyleri düşünmüşüz bende 29 yaşındayım yasim kucuk olsa hic dusunmezdim ama artık zamani geldiğini düşünüyorum bende sorumluluk buyuk cidden ama hayırlısıyla olsunda insallah bu kadar ugrasiyorsak bu sorumluluguda layığıyla yerine getiririz insallah canım

Tabi canım ovulasyon can can sürekli ilişki bni geriyo bu dönemde zevk içinde olsa bi yere kadar hem kafamda kurmuyorum ovulasyon ile
Aynen canım kesinlikle öyle bakalim bu ay deneyeceğim bende ovulasyonu gecen ay takvimdeki yumurtlama gunune guvenip deneyip nasil guzel umutlandım inanamiyorum kendime

Hmm anladım canım desene bu ayda umudum azalıyor bat günüm pazartesi günü olmazsam salı günü testi yakacağım artık
Hayir canim neden azalsin asla.. Tanidigim herkes ve burdaki hamile arkadaslar ayni seyi soyluyo gebelik belirtileri ve adet belirtileri ayni diye o yuzden ben belirtilere bakmiyorum artik bahtima ne cikarsa hesabi hamile olmasamda adet olabildigime sukrediyorum bircok insan bunun sıkıntısını cekiyo yani iki durumda okey ama umudu kaybetmek yooook

siz ne kadar zamandır evlisinizz 3 yıl oldu bizimm

Kızlar bat günü positif görürsek nezaman doktora gitmek gerekiyor acaba?
Kan testi vermeye gidilebilir ona göre doktor kontrolüne gidersin ve doktor sat tarihine göre haftanı hesaplar. 6 haftalıkkende ultrasonla bakılıyor herhalde diye biliyorum pek bi cahilim bu konularda ben

siz ne kadar zamandır evlisinizz 3 yıl oldu bizimm
10 aydir evliyim ben canım ama ben vajinismustum yendim şükür vajinismusken korktum hic yenemeyeceğim anne olamayacagim diye baska bir engel cikmadan hemen anne olmak istiyorum o yuzden çünkü belki ilk aylarda deneseydik olurdu tam yendim ona sevinirken 4 cm yumurtalik kisti oldugunu öğrendim hani cocuga engel degil dedi iki doktorda ama ben yinede korkuyorum buyur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…