Dur bismillah kiz ama ben de bebem olunca usg de görünce alacam bir suru hep temkinli yaklaşmaktan sıkıldım.Seymi dostum yine yanginlar yine ben
Dur bismillah kiz ama ben de bebem olunca usg de görünce alacam bir suru hep temkinli yaklaşmaktan sıkıldım.
Merhaba ben bugün katıldım ailenize, eğer yer varsa beni de alır mısınız gruba çok sevinirimMerhaba hosgeldin hemen ekliyorum
Insallah hayirlisi olsun da canimTakimi kiz kardesim almis bezleri dun esim almis cildiriyorum umarim gervek bir gebeliktir Hevesleri bosa cikmaz
Benim negatifliğim herkesi vurduBugün formdan düştük herkeste bi baygınlık
Sebeb canım hayırdır insallahBugün bende karmakarışığım ya. Canım sıkıldı valla artık adet mi oluyorum hamile mi oluyorum bi ögrensem de rahatlasam.
Maşallah olsun ne güzel :)Takimi kiz kardesim almis bezleri dun esim almis cildiriyorum umarim gervek bir gebeliktir Hevesleri bosa cikmaz
Bilmiyom kuzum ya . Yarın gene bi test yapcam ben yoksa pazartesi doktora gidicem karar verdimSebeb canım hayırdır insallah
Ahhahahah birinin modu düsünce benimde düsüyoBenim negatifliğim herkesi vurdu
Kuzum daha senin bata 10 gün yok mu ben mi yanlış biliyorum barı 5 gün kala yap yinede sen bilirsin de erken diye düşünüyorum benBilmiyom kuzum ya . Yarın gene bi test yapcam ben yoksa pazartesi doktora gidicem karar verdim
Katiliyorum acele etmemelisinKuzum daha senin bata 10 gün yok mu ben mi yanlış biliyorum barı 5 gün kala yap yinede sen bilirsin de erken diye düşünüyorum ben
Kuzum doktorum tanıdık. O yüzden bi kontrol olmak istiyorum bebek istedigimizi biliyor zaten ona göre bakacak. Evet batıma var ama o zaten normal bi bat tarihi bile değil ki.. 40.günüme giriyorum yarın döngümün.Kuzum daha senin bata 10 gün yok mu ben mi yanlış biliyorum barı 5 gün kala yap yinede sen bilirsin de erken diye düşünüyorum ben
Evet bu gun 2 kez daha geldi sumuksu sekilde kahverengiSenin kahverengi leke devam ediyor mu kuzumHaso18
Benim de bugün yoğun kıvamlı kahverengi üç beş damla şeklinde, adet sancısı da yok, hiç umudum yok ama inşallah yerleşme kanamasıdır, sen mutlaka doktora git pzt ilaç Vs verir kuzumEvet bu gun 2 kez daha geldi sumuksu sekilde kahverengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?