2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba kizlar ben şu an 5+5 deyim ama bişey hissetmiyorum var mı yok mu onu bile anlamıyorum sizler nasılsınız? Kasık ağrısı mide bulantısı yada göğüs hassasiyeti her hangi birşey ariyorum ama yok:KK43:

Merhaba kizlar ben şu an 5+5 deyim ama bişey hissetmiyorum var mı yok mu onu bile anlamıyorum sizler nasılsınız? Kasık ağrısı mide bulantısı yada göğüs hassasiyeti her hangi birşey ariyorum ama yok:KK43:
Bende senin gibiyim ara ara kasikla bel ağrım olmasa çok hissedemeyeceğim normal sanırım daha yeni ya ondandır

Kizlar size birsey soracagim cevap verirseniz cok sevinirim ben yeni hamileyim kabızlık yok bende afedersiniz normal oluyor hergun bugun iki kere olunca korktum bu dışkılama normalmidir.
Mayis ayinda kimyasal gecirdim asiri agri ve ishalle birlikte kanama gelmisti ondan soruyorum

Selam canım bişey sorucam ama kimyqsql gebelik ne zaman sonlanıyor. Benim değerim Çarşamba günü 130 şu kimuasql olsa şimdi ye kanamam gelirdi degilmi
İyi akşamlar canım benim değerim 800 küsüre yükselmişti sonra kanaman oldu çok az bir kaç gün sonra 50 düşmüştü dr kimyasal dedi ilaçları kesti iki gün sonra yoğun kanama başlamıştı önemli olan değerin 2 günde bir 2 kat artış göstermesi

Sohrab Sohrab cnm beni de ekleyebilirsin
Yas 23
Sat 06.09.2020
Tahmini dogumu bilmiyorum persembe doktor söyler herhalde

Bu sağlık ocağı labim sonuçları geç vakitte mi çıkıyor ya hala çıkmamiş

Kizlar size birsey soracagim cevap verirseniz cok sevinirim ben yeni hamileyim kabızlık yok bende afedersiniz normal oluyor hergun bugun iki kere olunca korktum bu dışkılama normalmidir.
Mayis ayinda kimyasal gecirdim asiri agri ve ishalle birlikte kanama gelmisti ondan soruyorum
Pek bilgim yok ama genelde bende ishal olduğumu hatırlıyorum ilkinde.
Sağlıklı olsun da hissetme canım. Benim de sadece bulantim var ama o da hayattan soğutuyor. Kimisi çok rahat geçiriyor hamileliği belki senin de oyledir

Pek bilgim yok ama genelde bende ishal olduğumu hatırlıyorum ilkinde.
Sağlıklı olsun da hissetme canım. Benim de sadece bulantim var ama o da hayattan soğutuyor. Kimisi çok rahat geçiriyor hamileliği belki senin de oyledir
Tesekkur ederim ins sagliklidir bebegim

Bu sağlık ocağı labim sonuçları geç vakitte mi çıkıyor ya hala çıkmamiş
Öğleden sonra verince ertesi gün çıkıyor ama e nabıza işlenmesi geç oluyor. Burda birisi de tahlili aile hekimi açmadan e nabıza geçmiyor demişti.

Öğleden sonra verince ertesi gün çıkıyor ama e nabıza işlenmesi geç oluyor. Burda birisi de tahlili aile hekimi açmadan e nabıza geçmiyor demişti.
Genelde sağlık ocakları sabahtan aliyor kanı. Öğleden sonra alinmiyor bildigim kadarıyla. Önceden saat 5-6 gibi çıkardı. Şu an hala yok 🤷‍♀️

X