- 2 Haziran 2019
- 242
- 246
Benim tüp bebek nasıl olacak acabalisteye eklenmek isteyenler gerekli bilgileri yazarak beni etiketleyebilirler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tüp bebek nasıl olacak acabalisteye eklenmek isteyenler gerekli bilgileri yazarak beni etiketleyebilirler
hcg bu şekilde çıktı normal mi
Sağol canim bebek iyi sükür evde dinleniyorum şimdi bi sıkıntı yok inşallah olmazNasıl oldun canim düzeldin mi
Valla bilmiyorum ki canım ben 2 kere kan verdim doktorum başka birşey demedi devam et diye bizde devam etmedik en son perşembe verdim 970 ti
[/QUOa
Bende carsamba vercm abla tekrardn en son 937ydi ona gore doktora gitcem
Amin canım sevindim inşallah hep iyi olur ayağının altına yastık koyarak uzan daha rahat edersinSağol canim bebek iyi sükür evde dinleniyorum şimdi bi sıkıntı yok inşallah olmaz
Bende senin gibiyim ara ara kasikla bel ağrım olmasa çok hissedemeyeceğim normal sanırım daha yeni ya ondandırMerhaba kizlar ben şu an 5+5 deyim ama bişey hissetmiyorum var mı yok mu onu bile anlamıyorum sizler nasılsınız? Kasık ağrısı mide bulantısı yada göğüs hassasiyeti her hangi birşey ariyorum ama yok
İyi akşamlar canım benim değerim 800 küsüre yükselmişti sonra kanaman oldu çok az bir kaç gün sonra 50 düşmüştü dr kimyasal dedi ilaçları kesti iki gün sonra yoğun kanama başlamıştı önemli olan değerin 2 günde bir 2 kat artış göstermesiSelam canım bişey sorucam ama kimyqsql gebelik ne zaman sonlanıyor. Benim değerim Çarşamba günü 130 şu kimuasql olsa şimdi ye kanamam gelirdi degilmi
Evet öyle daha iyi sanki yapmaya calisiyorum Allah razi olsun canimA
Amin canım sevindim inşallah hep iyi olur ayağının altına yastık koyarak uzan daha rahat edersin
Hcg 15000.00 çıktı 5+4 deyim normalmi senceCanim sonuclarin???
Transfer sonrasi yine çok az da olsa batmalarim oluyordu pozitifi gördüm sanki hepsi gecti, hafta sonu kalp atışını dinlemek için gidecegim ins bı sorun çıkmaz,Bende senin gibiyim ara ara kasikla bel ağrım olmasa çok hissedemeyeceğim normal sanırım daha yeni ya ondandır
Canım tiroitle biraz yüksek ona ilaç vermesi lazım.
Allahın izniyle birşey olmaz canım normal kimisinde bulantı falanda olmayabiliyormus yada 7. Haftadan sonra başlayabiliyormuşTransfer sonrasi yine çok az da olsa batmalarim oluyordu pozitifi gördüm sanki hepsi gecti, hafta sonu kalp atışını dinlemek için gidecegim ins bı sorun çıkmaz,
Pek bilgim yok ama genelde bende ishal olduğumu hatırlıyorum ilkinde.Kizlar size birsey soracagim cevap verirseniz cok sevinirim ben yeni hamileyim kabızlık yok bende afedersiniz normal oluyor hergun bugun iki kere olunca korktum bu dışkılama normalmidir.
Mayis ayinda kimyasal gecirdim asiri agri ve ishalle birlikte kanama gelmisti ondan soruyorum
Sağlıklı olsun da hissetme canım. Benim de sadece bulantim var ama o da hayattan soğutuyor. Kimisi çok rahat geçiriyor hamileliği belki senin de oyledirMerhaba kizlar ben şu an 5+5 deyim ama bişey hissetmiyorum var mı yok mu onu bile anlamıyorum sizler nasılsınız? Kasık ağrısı mide bulantısı yada göğüs hassasiyeti her hangi birşey ariyorum ama yok
Tesekkur ederim ins sagliklidir bebegimPek bilgim yok ama genelde bende ishal olduğumu hatırlıyorum ilkinde.
Sağlıklı olsun da hissetme canım. Benim de sadece bulantim var ama o da hayattan soğutuyor. Kimisi çok rahat geçiriyor hamileliği belki senin de oyledir
Öğleden sonra verince ertesi gün çıkıyor ama e nabıza işlenmesi geç oluyor. Burda birisi de tahlili aile hekimi açmadan e nabıza geçmiyor demişti.Bu sağlık ocağı labim sonuçları geç vakitte mi çıkıyor ya hala çıkmamiş
Genelde sağlık ocakları sabahtan aliyor kanı. Öğleden sonra alinmiyor bildigim kadarıyla. Önceden saat 5-6 gibi çıkardı. Şu an hala yokÖğleden sonra verince ertesi gün çıkıyor ama e nabıza işlenmesi geç oluyor. Burda birisi de tahlili aile hekimi açmadan e nabıza geçmiyor demişti.