2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Geçmiş olsun canim dikkat et müzik dinle bi diziye başla sürekli hareketsiz kalmakta zor bebişler iyi olsunda:)
Kanama derken baya yoğun bi kanama mı yoksa kahve mi çok yaşayip sağlikli bi şekilde kavuşan var benimde leke olmuştu inşallah atlatırsın
Aynı mesajda yazayım öncelikle hepinize teşekkür ederim gerçekten iyiki varsınız💜
Canım kanama baya yoğundu yani leke değildi wc ye gittim bı boşaldı sonra hani sonra bütün banyo kan oldu ben kesin düştü diye düşündüm sonra baktık şükür kalp atışı var şu anda baya azaldı ama İnşallahh atlatırız 😌😌

Aynı mesajda yazayım öncelikle hepinize teşekkür ederim gerçekten iyiki varsınız💜
Canım kanama baya yoğundu yani leke değildi wc ye gittim bı boşaldı sonra hani sonra bütün banyo kan oldu ben kesin düştü diye düşündüm sonra baktık şükür kalp atışı var şu anda baya azaldı ama İnşallahh atlatırız 😌😌
Inşallah atlatırsın Allahın izniyle canım valla yazamasamda mesajını okuduğumdan beri hep aklımdasın her namazda ve her kuran okuduğumda senin içinde ayrı dua ediyorum çok zor çünkü psikolojikmende zor Allah yardımcımız olsun hepimizin 🤲🏻

Inşallah atlatırsın Allahın izniyle canım valla yazamasamda mesajını okuduğumdan beri hep aklımdasın her namazda ve her kuran okuduğumda senin içinde ayrı dua ediyorum çok zor çünkü psikolojikmende zor Allah yardımcımız olsun hepimizin 🤲🏻
Teşekkür ederim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun hepiniz de benim dualarım dasiniz biliyorum bazen yazamıyor insan ama insanları görmeden sevmek böyle birşey birbirimizin aklına gelmek ne güzel hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Haziran da bebeklerimize kavuştuk diye haber vereceğiz inanıyorum ben 🥰🤗🤗🤗

Atlatirsin canim inşallah içni ferah tut sen bol dinlen su iç elinden geldiği kadar 🤲

Teşekkür ederim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun hepiniz de benim dualarım dasiniz biliyorum bazen yazamıyor insan ama insanları görmeden sevmek böyle birşey birbirimizin aklına gelmek ne güzel hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Haziran da bebeklerimize kavuştuk diye haber vereceğiz inanıyorum ben 🥰🤗🤗🤗
Amin canım inşallah 🤲🏻🤗🥰

Merhaba hanımlar,
Benim de sat 6 Eylül şu an 6+6 hamileyim. Pazartesi günü kalp atışlarını duyduk ama doktor bu 3 hafta çok kritik 10. Haftada gel o kontrolde belli olur bebeğin durumu dedi. O yüzden o haftaya kadar kendimi hamile gibi bile hissedemiyorum. Kusmam olmasa da mide bulantısı çok yoğun. Sizde durum nedir? Nasıl gidiyor hamilelik?

Merhaba hanımlar,
Benim de sat 6 Eylül şu an 6+6 hamileyim. Pazartesi günü kalp atışlarını duyduk ama doktor bu 3 hafta çok kritik 10. Haftada gel o kontrolde belli olur bebeğin durumu dedi. O yüzden o haftaya kadar kendimi hamile gibi bile hissedemiyorum. Kusmam olmasa da mide bulantısı çok yoğun. Sizde durum nedir? Nasıl gidiyor hamilelik?
Seninle aynıyız ama benim 6+3 3 gün geriyim bende çarşamba kalp atışı için gidicem gece bulantısı ve bel agrisi dışında birseyim yok cok şükür

Ben hıc anne sütü içmemişim bağışıklıgım herzaman düşüktü ilkokuldayken sürekli hastaydım.. 11 yasında cıktı, 1 yıl ıcerısınde tedavı tamamlandı ama gelişim çağında oldugum ıcın koruyucu ıgne olarak devam ettırdıler, iç organları kalbı etkıleyebılır demişlerdi.. Kendımı bılım bıleli kışları cıft corap, tayt kılotlu corap vazgecılmezım, benım dız kapaklarından patlak verdı.. Cok sukur dıkkat edıyorum üsütmemeye bi sorun olmadı daha sonra..🙏🏻
Ay aynı ben bende hiç anne sütü içmemişim çok uğraşmışlar ama hep kendimi geri çekmişim. Ve evet bende küçükken çok hasta olurdum her mevsim grip olmak benim için kaçınılmazdı bide olduğum zaman bir ay boyunca burnum tıkalı ve akar bir şekilde gezerdim,ama bende kansızlık vardı tedavi olmuştum. 20 yaşına kadar olan süre de yaz kış bir kere bile ayaklarımı sıcak hatırlamıyorum hep buz gibilerdi. Şu anda da kışları çift çorap üstüne de patik giydiğim halde soğuk olurlar, ama eskiye göre daha iyi

Ay aynı ben bende hiç anne sütü içmemişim çok uğraşmışlar ama hep kendimi geri çekmişim. Ve evet bende küçükken çok hasta olurdum her mevsim grip olmak benim için kaçınılmazdı bide olduğum zaman bir ay boyunca burnum tıkalı ve akar bir şekilde gezerdim,ama bende kansızlık vardı tedavi olmuştum. 20 yaşına kadar olan süre de yaz kış bir kere bile ayaklarımı sıcak hatırlamıyorum hep buz gibilerdi. Şu anda da kışları çift çorap üstüne de patik giydiğim halde soğuk olurlar, ama eskiye göre daha iyi
Anne sütü cidden cok önemli, bagısıklık acısından. Ben de cok erken gösterdi hastalık kendını, cok sukur kendımı sıcak tuttugum sürece sıkıntı yok, ama ısınma problemi herzaman var..

Anne sütü cidden cok önemli, bagısıklık acısından. Ben de cok erken gösterdi hastalık kendını, cok sukur kendımı sıcak tuttugum sürece sıkıntı yok, ama ısınma problemi herzaman var..
Kesinlikle. Soğuk bir havada en çok üşüyen kişi her zaman benimdir burnum kıpkırmızı olur ellerim ayaklarım buz kesilir. Anne sütünün önemi gerçekten çok büyük.Oğlum da ilk başta emmemişti çok korkmuştum ama çok şükür sonradan emdi hemde 16 aylık olana kadar:)

Kesinlikle. Soğuk bir havada en çok üşüyen kişi her zaman benimdir burnum kıpkırmızı olur ellerim ayaklarım buz kesilir. Anne sütünün önemi gerçekten çok büyük.Oğlum da ilk başta emmemişti çok korkmuştum ama çok şükür sonradan emdi hemde 16 aylık olana kadar:)
Oo süper 💕 darısı ikizlere olsun 🙏🏻
İnsallah benım bebeğim de emer 🥰 annem 42 yasında dogurmus benı,süt hiç olmamıs, abimler kadını sömürmüşler resmen, bi abım 4 yasına kadar emmiş, annem zorla oturtur emerdi diyor

Eskiden haftada bir yerdik arkadaşlarla. Ama şu anda hem hamilelikte zararlı olduğunu bildiğimden yemiyorum hemde içimden gelmiyor midem bulanıyor:KK43:
Evde de yemek yapamıyorum o kavrulmuş soğan kokusu mahvedıyor midem temelli kalkıyor. Dışarda zaten yenen şeylerden tiksindim. Etli tavuklu herşeyden. Evde yapılabilecek pratik bizler için hangi tarifler var arkadaşlar burada paylaşsak. Mesela patates salatası,brokoli salatası vs. Sebzeli hafif şeyler. Aklında olan yazsın evde ne yesek diye düşünüyorum

Kozlar ben ara ara okuyorum bunları haftamda, yanındaki sayı kadar değil ama aklıma geldikçe 5 10 kere de olsa. Manevi olarak rahatlatıyor. Okumak isteyen olursa diye bırakıyorum buraya

Eklentiler

• 116C0750-EC65-4BD7-8CA5-6C5001061E78.jpeg
    116C0750-EC65-4BD7-8CA5-6C5001061E78.jpeg
    179,3 KB · Görüntüleme: 86
Evde de yemek yapamıyorum o kavrulmuş soğan kokusu mahvedıyor midem temelli kalkıyor. Dışarda zaten yenen şeylerden tiksindim. Etli tavuklu herşeyden. Evde yapılabilecek pratik bizler için hangi tarifler var arkadaşlar burada paylaşsak. Mesela patates salatası,brokoli salatası vs. Sebzeli hafif şeyler. Aklında olan yazsın evde ne yesek diye düşünüyorum
İlk defa patatesi tuzlayıp yedim geçen gün haşlanmış içinde başka bir şey istemedi canım ama iyi geldi bulantıyıda alıyor birde tost peynirli uzun zamandır iştahlı yediğm şeyler acıkınca yiyorum bende bi tiksinti hali hep bar başka önerileri olan var mi siyah incir denedim ama etki etmedi

Ben de anne sütünü sadece 2 ay almışım ama kardeşlerimden daha sağlıklıyım ve bağışıklığım da daha güçlü 🙃

Hanımlar bu arada gebeliğinin başında alkol aldığı için kendini kötü hisseden bacılarım var idi. Bugün doktorum haftada 2 kadeh sadece şarap olmak kaydı ile alkol alınabileceğini söyledi. Eşim de diyor ki kendin gibi alkolik doktoru bulmuşsun 😂
Şaka bir yana. Ben almayı düşünmüyorum. Ama bilmeden alan varsa kendini kötü hissetmesin. Faydalıdır kan yapar dedi benim doktor ☺️
Bugun bende doktora gittigimde hamile oldugumu bilmeden icki ve sigara ictigimde sosyal icici ise bir kadeh ickiden bisey olmaz icebilirsin ancak sigara asla icme dedi. Sigara icildiginde her nefes alisinda bebegin kalbinin atisinin yavaslasigini dinletebilirim dedi. Zaten hamile oldugumu pgrendikten sonra icmedim ama boyle bir zararini oldugunu bi doktordan duymak etkili oldu

Back