Ahh aynı ben işte. Ben de ağzıma sürmemişim. Ve çocukluğum sürekli hasta geçti. Hatta bi kere tüberküloz gibi bir şüpheyle çapa da karantinaya alınmıştım. O kadar kötüydü boğazım. Doktor daha bademciklerini almazsak romatizma olursun demişti ve 20 yaşımda patladı benim de :) benimki deprem dede hastalığından vücudum öne eğiliyor. Gebelik riskliydi benim için ama 2 yıldır hastalığım çok durağandı o yüzden cesaret ettim açıkçası. Sporu da o sebeple bırakmak istemiyorum. Yoga çok iyi geliyor omurgama.
Benim hastalığım ankilozan spondilit eşine ne kondu teşhis bilmiyorum ama hastalığın alevli döneminde değilsen doktorun yapabileceği bir şey yok aslında. Kendi kendimizin doktoru olucaz biraz.yediğimize içtiğimize sporumuza önem vericez. Ben medical park gaziosmanpaşa da salih özgöçmen e gidiyorum. Çok memnunum.
Hahahha neymiş ki alkollü d vitamini?
Her şey yolunda dediyse sıkıntj yoktur
Araştırmaya gerek yok fast food zaten zararlı. Dışarıda yediğimiz etlerden salatalardan toxoplazma riski var. Ama napalım fast food yemesek de balık yiyoruz. Ben lahmacun manyağıyım ve canım sürekli çekiyor. Yedim dün de. Her gün iyi beslenicem diye kendimi strese sokamam. İşe bile yemek taşıyorum. Ve bu beni çok yoruyor. Kısmet diyorum artık.
Aynen bana da sigara asla dedi. Alkole de bu kadar ılımlı olunması beni şaşırttı.
Önemsiz bir şey olabilir ama doktorun görmesi lazım. Hemen git bence hastaneyi falan ara nöbetçi kadın doğumcu vardır illa.