2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
annemler biraz kötü bir dönemden geçiyorlar da. Yani bence kötü kendileri garip. Yaşlılıkta azdılar azcık. Anneanne ve dede olmaya hazır değiller. Ay hiç hazır da değilim ayol. Gezip tozuyorlar. Oturdukları evi kiraya verdiler. İstanbulun farklı semtlerinde ev tutup 1 sene oturup ev değiştiriyorlar ben evlendiğimden beri. Bayağı da eğleniyorlar bununla. Şimdi yine taşınma dönemindeler. Kiralar artmış ev sahibi çıkarıyor. E bunlar kendi kiracılarına fazla zam yapamadı. Şimdi cepten yicekler bayağı strese girmişler. Ama hakettiler bence 😂
Salça yapacağı mevsimde gidiyor ev bakıyor bu korona zamanı. Ay çok dert yandım.
Bu arada çikolata kistim varmış sol yumurtalıkta. Onun için progestan verdi. Bir de ankilozan spondilit rahatsızlığım var benim romatizma bir çeşit. Günde 1 tane de koraspin alacağım.
Ayy ev degıstırmek benım ıcın zulum 4 yıllık evlılıgım 3. Evdeyım artık bidaha da cıkmam, Allah nasıp ederse alırız insallah bu evı, ev sıfırdı kıracı olarak gırdık, ev sahıbı de sıze satayım dıyıp duruyor☺️senı yardımcı tayın etmiş annen canm, artık ümidi kesti tabi..
Bu arada iltihaplı eklem romatızması gıbı bısey mı var, ben de 5 sınıfa giderken yanı 11yasındayken gecırdım, 18 yasına kadar penısılın vurdurduk heray.. Ben de o donemde hergun bitane bebe aspırını ıcıyordum.. Coraspin diyince aklıma o geldı

arkadaşlar disarda yemeknyiyromusunuz bazen canım hamburger, kebap,döner istiyor cok sağlıklı değil biliyorum. hafta bir kez yenilebilir saniirm.
Fastfood, sucuklu salamlı şeylerden uzak dur, Bı de et yıceksen de ıyı pısmesıne dikkat et mutlaka

soruma tam cevap alamadım aslında kan tahlili falan bunlar ne zaman yapılması gerekıyor. Drdan istedim yapmadı. Kalp atışı dinlemedigimiz için mi
Merhabalar. Benim uzman doktorum kalp atislarini gordukten sonra ozellikle soyledi saglik ocaginda kayit actirmam gerektigini ve o zaman yapilmasi gereken testleri verdi saglik ocaginda yaptirabilirsin diye.

Selam kızlar dün hepimizde bi bulantı varmış 🤦🏼‍♀️
sabah minik kurbağamızı görmeye gittik herşey yolunda çok şükür haftasıyla uyumlu ama benım kan değerlerim bide d vitamin değerlerim çok düşük çıktı kan ilacı istemedim şimdilik çok bulantım olduğu için birde onu içemezdim , d vitamini yazdı .
yarın kızımın 1 yaş doğum günü var ondan bugün pasta süs falan aldık :)
Baya yoruldum şimdi uyuttum azcık çay keyfi galan yapıcam sizler n’aptınız.
birde bir sonraki kontrol 1 ay sonra eşi askere gidicek 1 aylık o gitmeden bi uğrucaz 11 haftalık flama olucam büyük ihtimalle
Doğum günü kutlu olsun pirensesin 😊 Kan ilacı alsan daha rahat ederdin sanki bulantı varken içmek zor ama hamileliğin başlarında zaten halsizlik oluyor malum, kan değerleri düşünce daha fena halsizlik oluyor yani en azından benim öyle şu an gözümü zor açıyorum sabahları o yüzden başladım kan ilacına

• Beğen
Reactions: H E
arkadaşlar disarda yemeknyiyromusunuz bazen canım hamburger, kebap,döner istiyor cok sağlıklı değil biliyorum. hafta bir kez yenilebilir saniirm.
Corona çıktığından beri ilk defa geçen hafta yedim, bu aralar canım çok hamburger çekiyor şu bulantılar geçerse inşaAllah bi kerede onu yerim yeter bana 😁 haftada bir çok ama fast food için bence

Geçen gün hamburger yedim ben canım çekmişti eşimde bi restoranda oturdu oradaki kokular beni benden etti ama tiksinme ile nasil yedim bilemedim 🤷‍♀️ 😃🙈 Bi kere de döner yedim çok rahatsiz ettiasla yemem bi daha yaa

Canim hep bisiler istiyo benimde. Cok fena salça aseriyorum bu ara😋

Corona çıktığından beri ilk defa geçen hafta yedim, bu aralar canım çok hamburger çekiyor şu bulantılar geçerse inşaAllah bi kerede onu yerim yeter bana 😁 haftada bir çok ama fast food için bence
Bende katılıyorum haftada bir fast food yada dışarda yemek zararlı. Hem coronadan hem de toksoplazma ve sağlıklı olmadıkları içim tercih etmeyelim lütfen. Allah korusun

Ayy ev degıstırmek benım ıcın zulum 4 yıllık evlılıgım 3. Evdeyım artık bidaha da cıkmam, Allah nasıp ederse alırız insallah bu evı, ev sıfırdı kıracı olarak gırdık, ev sahıbı de sıze satayım dıyıp duruyor☺️senı yardımcı tayın etmiş annen canm, artık ümidi kesti tabi..
Bu arada iltihaplı eklem romatızması gıbı bısey mı var, ben de 5 sınıfa giderken yanı 11yasındayken gecırdım, 18 yasına kadar penısılın vurdurduk heray.. Ben de o donemde hergun bitane bebe aspırını ıcıyordum.. Coraspin diyince aklıma o geldı

ben daha aynı evdeyim. Çocuk olursa taşınırız diyorduk ev küçük biraz. Şimdi de amaaan moduna geçtik. Ev alabildiğimiz zaman çıkarız diyorum.Başkalarının oturduğu evi temizlemek çok iğrenç bir şey o yüzden bir daha taşınırsam kendi evim olsun.
Daha önce oturulmamış ev oması iyi o yüzden seninkinin. İnşallah alırsınız ❤️
evet anneme taşınırken yardımcı olamayacağım artık kendine bir kadın tutsun 2-3 gün üst ğste beraber çalışsınlar napayım. Yoksa kendisinden bir beklentim yok ☺️
eveet benimki de iltihaplı romatizma. 20 yaşımda başladı. Biraz sinsi bir şey ama 27 yaşımda anladılar ne olduğunu. Ara ara atak şeklinde geliyor. Senin geçti mi çocukluktan sonra devam etmedi mi? Şiddetli bir hastalıktan sonra falan mı oldu? Çocuklukta şiddetli boğaz enfeksiyonları sebep olabiliyormuş. Bana da doktorlar hep bunu sorar.

Hanımlar bu arada gebeliğinin başında alkol aldığı için kendini kötü hisseden bacılarım var idi. Bugün doktorum haftada 2 kadeh sadece şarap olmak kaydı ile alkol alınabileceğini söyledi. Eşim de diyor ki kendin gibi alkolik doktoru bulmuşsun 😂
Şaka bir yana. Ben almayı düşünmüyorum. Ama bilmeden alan varsa kendini kötü hissetmesin. Faydalıdır kan yapar dedi benim doktor ☺️

Back