- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.341
- 598
Ayy ev degıstırmek benım ıcın zulum 4 yıllık evlılıgım 3. Evdeyım artık bidaha da cıkmam, Allah nasıp ederse alırız insallah bu evı, ev sıfırdı kıracı olarak gırdık, ev sahıbı de sıze satayım dıyıp duruyorannemler biraz kötü bir dönemden geçiyorlar da. Yani bence kötü kendileri garip. Yaşlılıkta azdılar azcık. Anneanne ve dede olmaya hazır değiller. Ay hiç hazır da değilim ayol. Gezip tozuyorlar. Oturdukları evi kiraya verdiler. İstanbulun farklı semtlerinde ev tutup 1 sene oturup ev değiştiriyorlar ben evlendiğimden beri. Bayağı da eğleniyorlar bununla. Şimdi yine taşınma dönemindeler. Kiralar artmış ev sahibi çıkarıyor. E bunlar kendi kiracılarına fazla zam yapamadı. Şimdi cepten yicekler bayağı strese girmişler. Ama hakettiler bence
Salça yapacağı mevsimde gidiyor ev bakıyor bu korona zamanı. Ay çok dert yandım.
Bu arada çikolata kistim varmış sol yumurtalıkta. Onun için progestan verdi. Bir de ankilozan spondilit rahatsızlığım var benim romatizma bir çeşit. Günde 1 tane de koraspin alacağım.
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
Bu arada iltihaplı eklem romatızması gıbı bısey mı var, ben de 5 sınıfa giderken yanı 11yasındayken gecırdım, 18 yasına kadar penısılın vurdurduk heray.. Ben de o donemde hergun bitane bebe aspırını ıcıyordum.. Coraspin diyince aklıma o geldı