2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
En onemlisi sağlıklı olması hayırlı evlat olması ama bnmde kalbım bi tık kızdan yana
Sağlıkla kucağına almak nasip olur insallah canım gönlündeki gibi olacak görünüyor

Kızlar bu arada cinsiyet tahmini için şu soruları cevaplamamız gerekmiş yani kayınvalidem bana böyle bir test yaptırmıştı çünkü gerçi çok tutmadı ama:))
İdrarınızın rengi?
Üşüyor musunuz yoksa sıcak mı basıyor?
Bebeğinizin nabzı dakikada kaç atıyor?
Rüyanızda erkek mi kız mı gördünüz?
Nelere aşeriyorsunuz?
Güzelleştiniz mi çirkinleştiniz mi?
Bunlar tamamen hurafe ve inanmamız gerekiyor ama eğlence amaçlı öylesine

Yaa cok tatlı kayınvalidene kk hesabı acsana kuzum bas misafirimiz olsun burada

Abla bende katilabilirmiyim ama bebegin kalp atisini haftaya duymaya gitcem nabzin dkikada kac.attigini bilmiyorum

Slm kızlar nasılsınız?
Kan degışımine göre yada biyolojik takvime göre cinsiyet tahmini yapan varmı aranızda? Ben diger iki cocuguma göre yapınca dogru cıkıyor bu seferki de dogru cıkarmı acaba merak ettim

Hala sağlik Ocağina gitmedim gidip bir de orada tekrar etmek istiyorum aslinda testleri özelde yaptirmiştim toxo felan bakilitor mu orada acaba

o Bendede oluyor özellikle karin alt kısmında oluyor ve şık lavaboya gidiyorsan idrar yoluyla alakalida olabilir hgc yükseldikçe idrar yolu enfeksiyonu artırıyor..
Kasık ağrısı karnım gergin tef gibiyim. Geriliyor yani mide bulantısı uyku hali var yine de şükür. İdrara çıkıyorum sürekli geceleri uykumdan uyanıyorum 2 saate bir uyanıyorum tuvalete. Sıcak tutmanızı öneririm ayakları ve belinizi

Abla bende katilabilirmiyim ama bebegin kalp atisini haftaya duymaya gitcem nabzin dkikada kac.attigini bilmiyor
Ben bilmiyorm nasil yapildigini abla ama sen yapiyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…